Pupil van de Week

De Pupil van de Week krijgt een VIP-onthaal tijdens een thuiswedstrijd van ons 1e elftal. De pupil ontvangt de Pupil van de Week-voetbal, voorzien van alle handtekeningen van de spelers van het 1e elftal.

De pupil loopt warm met de reservespelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Vanuit de dug-out volgt de pupil de wedstrijd. Ook krijgt de pupil een certificaat uitgereikt en een drankje met zijn of haar ouders in de Businessclub. Een interview met fotoreportage staat op deze pagina.

Wedstrijdverslag pupil van de Week: Femke Slotboom

10 maart 16:15  Op zaterdag was Femke Slotboom, voetballend voor DOVO MO11-1, pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - fc Lisse. Wil je weten hoe zij de wedstrijd heeft beleefd lees dan hier haar verslag:meer »

977x gelezen

Wedstrijdverslag pupil van de week: Thijmen van Braak

4 maart 7:00  Tijdens de wedstrijd DOVO - Jong Almere city fc was Thijmen van Braak pupil van de week. Lees hier hoe hij de wedstrijd beleefde:meer »

809x gelezen

Pupil van de week: Stijn van Capelle

10 februari 6:30  Bij de wedstrijd DOVO - Harkemase Boys was Stijn van Capelle, speler van DOVO JO12-6, de pupil van de week. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd, lees dan hier zijn verslag: meer »

860x gelezen

Verslag van pupil van de week: Fender Takkenberg

1 februari 8:45  Bij de wedstrijd van 25 januari DOVO - ODIN '59 was Fender Takkenberg de pupil van de week. Lees hier hoe hij Fender wedstrijd heeft ervaren: Op dinsdag 21 januari kreeg ik te horen dat ik pupil van de week mocht zijn. Wat gaaf zeg!meer »

679x gelezen

Pupil van de week: Corinda de Vreede

16 januari 21:45  Vandaag komt de pupil van de week bij DOVO - AJAX, Corinda de Vreede met haar verslag van de wedstrijd. Lees hier hoe Corinda deze wedstrijd beleefde: meer »

1088x gelezen

Pupil van de week: Elin Hardeman

24 december 20:00  Helaas is het verslag van Elin Hardeman, pupil van de week bij DOVO - ONS Sneek niet geplaatst. Uiteraard willen we dat graag rechtzetten en doen we het alsnog, lees hier hoe Elin de eerste wedstrijd met trainer Scott Calderwood beleefde:meer »

943x gelezen

Pupil van de week: Jesse Weelink

19 november 7:00  Zaterdag 16 november was Jesse Weelink pupil van de week, lees hier zijn wedstrijdverslag: Maandag 11 november werd er geloot voor wie er van ons team pupil van de week mocht zijn. Toen ik hoorde dat ik het was was ik super blij! Het was echt mijn droom om dit een keer mee te maken.meer »

1020x gelezen

Pupil van de week: Loek Harteman

8 november 7:15  Zaterdag 2 november was Loek Harteman, speler van DOVO JO9-1 de speler van de week. Lees hier zijn verslag van de wedstrijd DOVO - Barendrechtmeer »

1124x gelezen

Pupil van de week: Jochem Bouwhuis

17 oktober 18:30  Deze zaterdag was het een wedstrijd waar alles in zat. Hoe onze pupil van de week, Jochem Bouwhuis, de wedstrijd tegen ter Leede heeft ervaren lees je hier:meer »

1002x gelezen

Pupil van de week: Aitor de Groot

11 september 7:00  Het was zaterdag een knotsgekke wedstrijd tegen VVOG. Hoe de pupil van de week, Aitor de Groot keeper van DOVO JO10-6, deze doelpuntrijke wedstrijd heeft ervaren lees je in zijn verslag:meer »

1036x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief