Nieuws

Teamkleding inleveren

21 mei 9:00  Het seizoen loopt wat de competitie betreft ten einde en we hebben gelukkig weer een jaar veel wedstrijden mogen spelen. Maar toch komt nu de tijd voor de zomerstop, dus hoog tijd dus om jullie te ‘verlossen’ van de teamtassen en eventuele materialen. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat we voor de start van het nieuwe seizoen alles weer op orde is.meer »

154x gelezen

Nick de Bondt geslaagd voor cursus UEFA C

20 mei 8:15  Nick heeft dit seizoen met succes de cursus UEFA C afgerond. vv DOVO is enthousiast dat eigen leden zich willen ontwikkelen en faciliteert dit graag. Nick heeft zijn stage afgelegd bij de O14-1 van vv DOVO. Gedurende dit traject werd hij begeleid (en geprikkeld) door Niels Visser. meer »

260x gelezen

Bericht van overlijden van Johan Hardeman

19 mei 21:00  Met groot verdriet en diepe verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het overlijden van onze begunstiger en vrijwilliger Johan Hardeman. meer »

855x gelezen

10 juni vrijwilligersavond

16 mei 20:15  DOVO hoopt dit jaar weer een echte vrijwilligersavond te houden. Dit bericht is daarvoor een vooraankondiging. Vrijwilligers van onze vereniging krijgen een mail met daarin de manier waarop zij zicht kunnen aanmelden bij DOVO.meer »

258x gelezen

GEZOCHT: Enthousiaste trainer voor Vrouwen 1

13 mei 11:45  DOVO is voor het seizoen 2022/2023 op zoek naar een ervaren, gemotiveerde en een ambitieuze trainer voor Vrouwen 1. Kijk eens naar de omschrijving van de vacature of neem gerust eens contact op voor meer informatie. dames@dovo.lmeer »

254x gelezen

Verslag pupil van de week

13 mei 6:45  Op zaterdag 7 mei was Luca de Vries, speler van DOVO JO10-5, pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - Ter Leede. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd lees dan hier zijn verslag:meer »

237x gelezen

Kantine 4 mei gesloten

4 mei 14:30  Vanavond, 4 mei, zal in verband met de jaarlijkse dodenherdenking de kantine gesloten zijn. We rekenen op jullie begrip hiervoor.

181x gelezen

Verkeerssituatie DOVO

30 april 7:00  DOVO is de komende periode alleen te bereiken vanaf de Rondweg - Pionier. Door werkzaamheden aan het riool is de Wiekslag ter hoogte van sportpark het Panhuis/Boomvalk afgesloten. De werkzaamheden op de Wiekslag zullen tot zeker 20 mei duren.meer »

470x gelezen

Bericht van overlijden van ons lid Teus van Laar

29 april 7:15  Op Koningsdag ontvingen we bericht van het plotseling overlijden van ons lid Teus van Laar. Teus heeft de leeftijd van 87 jaar mogen bereiken. Hij was inmiddels bijna 74 jaar lid van zijn cluppie DOVO. En dat lidmaatschap bij de “rooien” heeft zich niet beperkt tot het betalen van de jaarlijkse contributie. meer »

2402x gelezen

Team Tantum bij DOVO-toernooi!

28 april 16:15  Op woensdag 4 mei 2022 wordt er bij voetbalvereniging DOVO het Zonnenberg Red Lions toernooi georganiseerd voor alle jongens en meisjes in de leeftijd van 5 t/m 13 jaar (voor leden en niet-leden). Of je nu goed bent in voetballen of je bent net begonnen, iedereen is welkom! meer »

271x gelezen

Finale DISC Factor schoolvoetbal toernooi

25 april 19:45  De Veense scholen hebben in totaal 7 spelrondes tegen elkaar gestreden. De kwartfinales, halve finales zijn gespeeld en de finalisten zijn bekend. Lees hier wie er op Koningsdag tegen elkaar gaan spelen. Mocht je meer hebben met het spelen van online voetbal, dan is er op Koningsnacht ook een finale.meer »

422x gelezen

Kees Kosterman nieuwe hoofdtrainer vv DOVO O23-1

25 april 19:30  vv DOVO is trots te kunnen aankondigen dat Kees Kosterman komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer wordt van vv DOVO O23-1. Kees Kosterman brengt een ruime ervaring in het trainersvak met zich mee. Hij was als trainer o.a. actief bij HDS, Elinkwijk, VRC en SVL. Ook bij vv DOVO heeft hij in het verleden de O19-1 onder zijn hoede gehad.meer »

1414x gelezen

Mark van Dalem nieuwe hoofdtrainer vv DOVO O13-1

23 april 10:45  vv DOVO heeft voor komend seizoen Mark van Dalem als nieuwe hoofdtrainer voor de O13-1 weten te strikken. Mark zal deze talentvolle lichting van vv DOVO tijdens hun eerste seizoen op groot veld begeleiden. Hij wordt daarbij geflankeerd door 2 assistent trainers, te weten Gert Lieftink en Frank Verkuijl.meer »

906x gelezen

Trainers gezocht

21 april 18:30  DOVO is op zoek naar een aantal enthousiaste trainers die ervoor kunnen zorgen dat onze jeugd de training krijgt die past bij het niveau waarop gespeeld wordt. Ben of ken jij een trainer die past bij de gevraagde profielen, kijk dan in de bijgevoegde vacatures en reageer!meer »

569x gelezen

Wedstrijdverslag pupil van de Week: Brett Dettmer

21 april 14:45  Op maandag 18 april was Brett Dettmer, speler van DOVO JO11-1, pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - VVOG. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd lees dan hier zijn verslag:meer »

389x gelezen

Paasontbijt voor kleinste jeugd weer een succes!

20 april 23:45  Op zaterdagmorgen 16 april was er in de kantine weer het jaarlijkse Paasontbijt voor de Champions league en de mini’smeer »

153x gelezen

Vacature materiaalbeheerders DOVO

19 april 21:30  Voetballen kan niet zonder het gebruik van materiaal en dus ook niet zonder uitgifte van ballen, hesjes, pionnen. Ook het toegangshek moet open zijn en kleedkamergebouw toegankelijk zijn evenals het tijdig aanzetten van de verlichting op de velden. meer »

527x gelezen

HatchTech Group toernooisponsor en clubsponsor van voetbalvereniging DOVO

13 april 18:15  We zijn ontzettend trots en dankbaar dat HatchTech Group recentelijk heeft aangegeven om voor drie jaar toernooisponsor en clubsponsor van de jeugdopleiding van voetbalvereniging DOVO te willen zijn. De financiële steun zal voor onze jeugdopleiding bestemd zijn en zal dus enerzijds gebruikt worden voor het organiseren van toernooien en anderzijds gebruikt worden voor het beschikbaar stellen van goede faciliteiten en materialen..meer »

559x gelezen

NPB Media bronssponsor Businessclub de Heuvelrug en stersponsor DOVO

7 april 19:45  Sinds 1937 is NPB Media landelijk actief in buitenreclame. Als partner van gemeenten, als marktleider en als leverancier voor ruim 4000 lokale ondernemers en instellingen in het hele land. Met buitenreclame van NPB Media is elke onderneming permanent in beeld. Dit levert direct een betere zichtbaarheid en vindbaarheid van uw onderneming op. Almir Fizovic, Senior Accountmanager van NPB Media, ondertekent op de foto samen met Dico Harteman (Bestuurslid Commercie van voetbalvereniging DOVO) het nieuwe contract. NPB Media is als bronssponsor per direct lid geworden van de Businessclub de Heuvelrug en steunt daarnaast ook direct de jeugdopleiding van voetbalvereniging DOVO.meer »

535x gelezen

HatchTech tournament

5 april 8:00  Goede Vrijdag is het zover, het HatchTech international Tournament bij DOVO. Vrijdag 15 april start om 10:00 uur eindelijk weer een internationaal toernooi. Door de Corona-maatregelen zijn helaas verschillende toernooien bij DOVO niet doorgegaan. Op het HatchTech toeurnament zullen teams uit de USA, Engeland, België, Duitsland en natuurlijk Nederland het, in vriendschappelijke wedstrijden, tegen elkaar opnemen. meer »

636x gelezen

Zonnenberg Red Lions Toernooi

4 april 20:15  In de meivakantie op woensdag 4 mei 2022 vindt bij Voetbalvereniging DOVO het ZONNENBERG Makelaardij Red Lions Toernooi plaats. meer »

650x gelezen

Nieuwe technische commissie voor DOVO

31 maart 20:00  DOVO heeft, voor de toekomstige samenstelling van het eerste elftal, een geheel nieuwe voetbaltechnische commissie geformeerd. Die commissie bestaat onder meer uit een handvol spelers die in het verleden zelf in DOVO 1 hebben gevoetbald.meer »

1347x gelezen

Oekraïense vluchtelingen welkom bij DOVO

25 maart 15:00  DOVO is een grote voetbalvereniging in Veenendaal en in de regio. Een vereniging die ook maatschappelijk zeer betrokken is. DOVO wil dit ook tonen naar de vluchtelingen uit Oekraïne. Oekraïne leek lange tijd ver weg, maar is nu heel dichtbij. meer »

672x gelezen

Wedstrijdverslag pupil van de Week: Finn van Ravenswaaij

24 maart 16:15  Op zaterdag 19 maart was Finn van Ravenswaaij, speler van DOVO JO11-1, pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - SteDoCo. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd lees dan hier haar verslag:meer »

508x gelezen

vv DOVO is op zoek naar een Hoofd Jeugdopleiding (HJO)

24 maart 6:45  We zoeken een enthousiaste en gedreven HJO die ons de komende jaren gaat helpen het technisch beleid verder te ontwikkelen en te implementeren. De HJO is samen met de technische commissie verantwoordelijk voor het opleiden en begeleiden van alle jeugdtrainers. meer »

511x gelezen

Vrijwilligers voetbalvereniging DOVO in het nieuw!

22 maart 16:00  Wij zijn ontzettend blij en trots te mogen melden dat we voor drie jaar sponsors hebben gevonden die bereidt zijn om onze vrijwilligers te voorzien van een mooie nieuwe polo. Door deze mooie sponsoring kunt u onze vrijwilligers die actief zijn in de horeca (bar- en keukenpersoneel), materiaalmannen, wedstrijdsecretariaat en accomodatiebeheer herkennen aan de nieuwe zwarte polo’s. Dit draagt bij aan de representativiteit van onze club. meer »

1265x gelezen

Wedstrijdverslag pupil van de Week: Bas van Ravenswaaij

22 maart 10:00  Op dinsdag 15 maart was Bas van Ravenswaaij, speler van DOVO JO11-1, pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - Harkemase Boys. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd lees dan hier haar verslag:meer »

363x gelezen

Nieuwe sponsors voor DOVO Vrouwen 1

11 maart 16:45  DOVO Vrouwen 1, het vlaggenschip van de damesafdeling van DOVO komt uit in de zaterdag 4e klasse en speelt wekelijks tegen tegenstanders als Candia, Cobu Boys, VRC, IJsselmeervogels, SEC, VOP, HDS, Odysseus ‘91, GVVV en Woudenberg. Op dit moment staan de DOVO Dames op een verdienstelijke 2e plaats (op verliespunten gedeeld eerste plaats).meer »

471x gelezen

Nieuwe koffiebekers voor voetbalvereniging DOVO en Businessclub de Heuvelrug

11 maart 16:00  VEENENDAAL Voor minimaal de komende drie jaar en op maar liefst 250.000 koffiebekers zullen, met trots, nieuwe sponsors op de koffiebekers staan. Vorig jaar zijn zowel de voetbalvereniging DOVO als de Businessclub de Heuvelrug door onze trouwe sponsor Crossbow Coffee voorzien van nieuwe koffiemachines en verse bonenkoffie. Samen met Crossbow Coffee zijn wij op zoek gegaan naar sponsors die hun naam aan deze nieuwe koffiebekers wilden verbinden. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd tot een mooie en duurzame koffiebeker waarop een aantal mooie sponsorlogo’s staan. De trotse sponsors van deze koffiebekers zijn:meer »

391x gelezen

Start schoolvoetbal

10 maart 19:30  Aanstaande maandag 14 maart is het zover het Veense Schoolvoetbal gaat weer van start. Dit jaar gehouden vanaf de velden van DOVO. Twee jaar heeft de jeugd, uit de bovenbouw van de Veense basisscholen, moeten wachten om het tegen elkaar op te kunnen nemen. Wat normaal ieder jaar een gewoonte is, was het, door Corona, even niet. Dit jaar zullen we weer jongens en meiden binnen de lijnen tegen elkaar zien voetballen en fanatieke ouders, leraren en klasgenoten langs de lijn. Voetballen voor jouw school. meer »

617x gelezen

Meer nieuws

18-02 Op de Stip

14-10 Klikplus

Ga naar archief