Nieuws

UPDATE: PUUR DOVO

23 oktober 9:00  Update: boodschap van Vito Wormgoor! Wil jij met plezier beter leren voetballen waarbij de ”lach op het gezicht” centraal staat? Na een zeer succesvolle 1e module in het voorjaar van 2021, gaat PUUR in het najaar weer een module aanbieden voor jongens en meisjes bij DOVO te Veenendaal. PUUR Voetbal organiseert vanaf donderdag 4 november, in samenwerking met DOVO, een cyclus van 8 trainingen. meer »

590x gelezen

DOVO breidt uit met nieuwe jeugdteams

23 oktober 8:00  Na vijftien moeilijke coronamaanden wint voetbal gelukkig weer aan populariteit. DOVO merkt dat direct, in de vorm van een toenemend aantal aanvragen. Om die reden wordt de herfstvakantie gebruikt om weer nieuwe jeugdteams op te starten.meer »

91x gelezen

Geen revanche voor DOVO bij Rohda Raalte

19 oktober 14:15  Het is al weer 42 jaar geleden dat de hoofdmacht van DOVO zaterdag kampioen van Nederland werd. In datzelfde jaar werd Rohda Raalte kampioen bij de zondag amateurs. meer »

451x gelezen

DOVO feliciteert GVVV

18 oktober 12:00  DOVO feliciteert haar Blauwe buurman met het behalen van het certificaat regionale opleider van de KNVB. Dat het een eer is om dit certificaat te mogen voeren weet de Rode buurman al zo’n vijf jaar. “Natuurlijk hebben we op het punt gestaan om met een bos rode rozen de buren te feliciteren.” Grapt bestuurslid Johan Blad. “Nu GVVV hetzelfde heeft bereikt zijn we als DOVO, misschien iets minder onderscheidend in de regio, maar we zijn er trots op dat we de certificering Regionale jeugdopleiding al vijf jaar mogen voeren.” meer »

336x gelezen

Rondje voor de club!!

17 oktober 12:15  Weer zo'n leuke actie om met zijn allen te gaan sparen voor die verbouwing van de kantine. Iedereen kan op deze manier letterlijk en figuurlijk zijn steentje bijdragen!! Steun DOVO door mee te doen aan de rondje voor de club actie!!meer »

268x gelezen

Klikplus

14 oktober 21:00  Spaar nu mee voor DOVO en shop voortaan online via KLIKPLUS!meer »

202x gelezen

DOVO en José de la Fuente Pozo uit elkaar

13 oktober 7:30  José is voor veel DOVO supporters een bekend gezicht. Sinds 2017 was José verbonden aan het eerste elftal als assistent trainer. Hij heeft in de periode dat hij voor DOVO langs de lijn stond gewerkt met Gert Kruys, Scott Calderwood en Florian Wolf. Een man met vele kwaliteiten, passie en gedrevenheid voor het spel om de bal, die goed in de groep ligt, zo omschrijven anderen José. De FSD heeft besloten om deze samenwerking te stoppen.meer »

1229x gelezen

JO11-2 een dag op pad met Q-Music!!

12 oktober 10:30  Je hebt soms van die dagen dat je als trainer niet vroeg je bed uit wilt, omdat het koud of nat weer is, maar vandaag maakte dat helemaal niets uit, want DOVO JO11-2 werd opgehaald door de mannen van Q-music met de kleine spelersbus!!meer »

380x gelezen

ACTIE: JUMPEN voor DOVO

10 oktober 13:00   Voetbalvereniging DOVO en The Maxx zijn al jarenlang trouwe partners van elkaar en hebben nu een speciale sponsoractie op touw gezet. In de maanden oktober en november is het mogelijk om als lid van voetbalvereniging DOVO tegen gereduceerde tarieven te gaan JUMPEN voor DOVO bij The Maxx, Jumpen met korting en je club supporten? Kom dan naar The Maxx Veenendaal met je team, vrienden of familie! Van elk verkocht ticket maakt The Maxx maar liefst €2,- over naar DOVO! Elk lid van voetbalvereniging DOVO ontvangt €2,- korting op het JUMPEN en de voetbalvereniging DOVO ontvangt € 2,- van The Maxx per verkocht ticket. Vanaf 6 jaar JUMPEN voor DOVO Leef je uit in het Trampolinepark van ruim 1.200m² met onder andere: een FreeJump Area, Dodgeballcourt, Foampit en een Basketball Area. In het park zijn altijd personeelsleden van The Maxx Veenendaal aanwezig die de Jumpers van advies voorzien, tricks leren en natuurlijk toezicht houden op elk onderdeel. Bij het trampolinespringen zijn speciale sokken verplicht. Deze jumpsokken krijg je gratis bij je bezoek aan het Trampoline Park van The Maxx. Kinderfeestje Vier je verjaardag of je teamuitje bij the Maxx en maak gebruik van deze mooie korting en steun daarnaast nog eens voetbalvereniging DOVO. Goed om te weten: Wij adviseren je om sportieve kleding aan te trekken en raden het af om sieraden te dragen. Wat krijg ik? · 60 minuten JUMPEN · 2 euro Korting · Support de voetbalvereniging DOVO Reserveren: Ga naar de speciale websitepagina van DOVO van The Maxx en reserveer een uurtje JUMPEN voor DOVO https://themaxxveenendaal.briqbookings.com/deal/jumpen-voor-dovo

605x gelezen

Deelnemersveld DOVO Wintercup U12 bij DOVO bijna rond!

8 oktober 7:00  De organisatie van de DOVO Wintercup U12 heeft het deelnemersveld voor de eerste editie van de internationale DOVO Wintercup U12 bijna rond. Veertien van de zestien (prof)clubs uit zeven verschillende landen, hebben al bevestigd dat ze op zaterdag 8 januari 2022 bij DOVO mee gaan doen aan dit prachtige voetbaltoernooi.meer »

364x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief