Nieuws - Voetbalvereniging DOVO Veenendaal

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Voetbalvereniging DOVO en ING sluiten 3-jarige partnerovereenkomst voor meisjes- en damesvoetbal

Gisteren, 5 december 16:45  ING is met voetbalvereniging DOVO een partnerovereenkomst voor het meisjes- en damesvoetbal aangegaan. DOVO uit Veenendaal en de bank hebben vanaf 1 augustus jongstleden een partnerovereenkomst gesloten en werken de komende drie jaar samen. ING gaat in totaal 625 amateurverenigingen sponsoren.meer »

316x gelezen

Sinterklaas op bezoek bij DOVO

4 december 19:45   Afgelopen vrijdagavond was het eindelijk weer zover; Sinterklaas bracht zijn jaarlijkse bezoek aan de jongste jeugd van vv DOVO. In de met tekeningen versierde kantine werd de Sint welkom geheten door onze voorzitter Bert Septer. De avond liep uit op een echt gezellig feestje. Dat kon ook eigenlijk niet misgaan want Sinterklaas had DJ Piet meegenomen dus werd een echt discofeest, met een gezellige pepernotenpolonaise samen met de vrolijke Pieten.meer »

316x gelezen

Daar zijn ze weer, de DOVO oliebollen!

4 december 10:15  Traditiegetrouw wordt ook dit jaar weer door bevlogen vrijwilligers oliebollen gebakken. Maar mocht u zin hebben in appelbeignets, ook deze zullen op ambachtelijke wijze gebakken worden. Door het aanschaffen van de DOVO oliebollen steun je de club, want de opbrengst zal volledig ten goede komen aan de nieuwe kantine. Daarbij geeft u een enorme blijk van waardering aan de ollebollenbakkers, die bepaald geen koekebakkers zijn!meer »

108x gelezen

DOVO FANSHOP in December

30 november 14:30  De decembermaand staat weer voor de deur. Een decembermaand waarin Sinterklaas en de Kerstman druk zijn met inkopen van de cadeautjes die door het hele land de huiskamers zal vullen. meer »

116x gelezen

Traditionele WildWinterKermis

27 november 19:30  Zaterdag 16 december zal in de kantine de traditionele WildWinterKermis plaatsvinden, de jaarlijkse gezellige afsluiting van het jaar. meer »

155x gelezen

OPROEP! Gastgezinnen gezocht!

24 november 13:45  Als organisatie van de HatchTech Cup 2024 zijn wij dringend op zoek naar gastgezinnen. Lijkt het u leuk om voor 1 dag op te treden als gastgezin voor een aantal spelers van een van de deelnemende teams? Geef u dan snel op!meer »

371x gelezen

De club van Maikel van den Broek

24 november 13:15  In de rubriek 'De club van ..' wordt een vrijwilliger, lid of supporter aan u voorgesteld. In deze eerste editie is het de beurt aan Maikel van den Broek, keeperstrainer en keeper bij DOVO. Hieronder krijgt u de kans om hem beter te leren kennen!meer »

724x gelezen

Verslag pupil van de week

22 november 12:00  Op zaterdag 18 november was Liam de Jong, speler van DOVO JO10-5. Pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - DVS'33 Ermelo. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd? Lees dan hier zijn verslag:meer »

129x gelezen

Terug van weggeweest: Klaverjassen en Jokeren!

17 november 8:30  Decennialang was het een begrip bij DOVO, de vermaarde Klaverjassen en Jokeren-avonden bij DOVO. Deze avond is nu weer nieuw leven in geblazen. Om te beginnen op 12 december. De start is om 20:00, inloop vanaf 19:30.meer »

168x gelezen

DOVO 's Pubquiz een daverend succes!

14 november 12:30  In navolging van de succesvolle pubquiz in de jubileumweek in april, werd afgelopen vrijdag door de evenementencommissie een reguliere editie georganiseerd. Dertig teams van vijf personen schreven zich in. Ook deze keer was Harry van Sas de spreekstalmeester begeleid door de DJ Barend van Deelen. Uiteindelijke winnaar was de delegatie van Veteranen DOVO 35+ 2. De aansluitende en zeer vermakelijke Discobingo werkte nog meer sfeer verhogend en maakte dat deze avond zeker voor herhaling vatbaar is en een traditie gaat worden De foto's zeggen voldoende, naar wij dachten.meer »

586x gelezen

DOVO Website vernieuwd!

10 november 17:00  Daar is hij dan de vernieuwde website van DOVO! We zijn er al een tijdje mee bezig geweest achter de schermen en eindelijk konden we hem deze week live zetten.meer »

260x gelezen

De Rooie kaart: de kortingskaart voor DOVO supporters en steun daarmee het lokale bedrijfsleven!

10 november 8:00  De Rooie kaart is een prachtig initiatief van de nieuwe sponsorcommissie van voetbalvereniging DOVO. Iedereen die DOVO een warm hart toedraagt kan voor slechts € 50,00 de “rooie kaart” aanschaffen. meer »

943x gelezen

Fantastisch deelnemersveld HatchTech Wintercup bij DOVO!

8 november 13:30  De organisatie van de HatchTech Wintercup U13 heeft het deelnemersveld voor de derde editie van de internationale HatchTech Wintercup U13 rond. Zestien (prof)clubs uit vijf verschillende landen, hebben inmiddels bevestigd dat ze op zaterdag 6 januari 2024 bij DOVO mee gaan doen met de HatchTech Wintercup en zorgen daardoor voor een fantastisch deelnemersveld.meer »

318x gelezen

Verslag pupil van de week

8 november 12:00  Op zaterdag 4 november was Fedde Dalstra, speler van DOVO JO11-3. Pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - Hoogeveen. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd? Lees dan hier zijn verslag:meer »

183x gelezen

Een laatste tussenstand van de Grote Clubactie!

7 november 12:00  Wat zijn jullie goed bezig! Alle boekjes die we hebben ontvangen zijn hierin verwerkt. Online loten verkopen kan nog t/m 13 november.meer »

233x gelezen

Hoofdsponsor Henken voorziet Old Stars van nieuwe trainingspakken en tassen!

31 oktober 16:00  De Old Stars van voetbalvereniging DOVO spelen geen competitievoetbal maar zijn elke donderdagmorgen aanwezig aan de rode zijde van Sportpark Panhuis. Onder bezielende leiding van de hoofdtrainer Ad Schoeman zijn de Old Stars op recreatieve wijze bezig met Walking Football en nemen onze oudste jeugdleden daarnaast regelmatig deel aan (onderlinge-) toernooien.meer »

1114x gelezen

Rabobank overhandigt cheque Rabo ClubSupport aan Voetbalvereniging DOVO

30 oktober 15:30  Veenendaal De Rabo ClubSupport actie blijkt voor voetbalvereniging DOVO wederom een groot. Leden van Rabobank Vallei en Rijn hebben tijdens de stemperiode wederom massaal op voetbalvereniging DOVO gestemd. Dankzij de stemmen van o.a. onze leden heeft deze Rabo ClubSupport actie het mooie bedrag van € 3.066,93 voor voetbalvereniging DOVO opgeleverd. Dit is bijna een verdubbeling van de opbrengsten ten opzichte van vorig jaar en is voetbalvereniging DOVO de grote winnaar in Veenendaal.meer »

524x gelezen

Ronald van Roon valt in de prijzen bij jubileumloterij!

27 oktober 10:30  Een paar weken geleden maakte we al bekend wie de hoofdprijs van de jubileumloterij had gewonnen. Nu is het de beurt aan de persoon die maar liefst 2 topprijzen wist te winnen namelijk Ronald van Roon.meer »

695x gelezen

BELANGRIJK! Inleveren boekjes Grote Club Actie!

21 oktober 9:00  28 oktober en 4 november zijn de laatste 2 zaterdagen dat de boekjes van de Grote Club Actie kunnen worden ingeleverd!meer »

259x gelezen

Verslag pupil van de week

18 oktober 11:00  Op zaterdag 14 oktober was Stijn Achterberg, speler van DOVO JO10-1. Pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - Hercules. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd? Lees dan hier zijn verslag:meer »

263x gelezen

Voetbalvereniging DOVO bedankt leden voor steun aan Rabo ClubSupport

16 oktober 11:30  Wij zijn als DOVO zeer verheugd om te mogen melden dat we een mooi geldbedrag hebben mogen ontvangen van de Rabobank.meer »

438x gelezen

Winnaar hoofdprijs van de Jubileumloterij is bekend!

11 oktober 15:15  De maanden april tot en met begin juli stonden, ter gelegenheid van ons 90-jarig jubileum, in het teken van de jubileumloterij. Sinds dinsdagavond 4 juli staat de uitslag van deze verloting op onze website. De afgelopen maanden hebben zich een aantal trotse prijswinnaars gemeld om de prijzen op te halen en hebben we de (hoofd-) prijzen aan diverse prijswinnaars mogen uitreiken. We beginnen onze reeks van prijswinnaars met de winnaar van de hoofdprijsmeer »

2270x gelezen

Fantastische start van de Grote Club Actie!

7 oktober 15:00  Ook dit jaar verkopen wij weer loten met de Grote Clubactie. De vereniging zet samen de schouders eronder! We hopen, net zoals de afgelopen jaren op een mooie opbrengst. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie was op zaterdag 23 september.meer »

455x gelezen

Welke teamplayer(s) komen als secretaris ons bestuur versterken?

6 oktober 19:45  Het bestuur van voetbalvereniging DOVO is dringend op zoek naar een secretaris. Als secretaris ben je belangrijk voor de communicatie tussen het bestuur, leden, KNVB en andere partijen.meer »

337x gelezen

Pubquiz XXL en Discobingo

4 oktober 19:45  Na het overweldigende succes in de jubileumweek, borduren we er fijn op voort. Vrijdag 10 november presenteert DOVO de Pubquizz XXL en Discobingo! meer »

296x gelezen

Vitesse voetbalkampen bij DOVO

3 oktober 16:15  Goed nieuws, want in de herfstvakantie van dit jaar komt Vitesse met een Voetbalkamp naar DOVO. Op dinsdag 17 & woensdag 18 oktober kunnen jongens en meiden van 6 tot en met 14 jaar oud twee dagen lang trainen (09:00 – 16:00 uur) als een Vitesse-speler.meer »

808x gelezen

Verslag pupil van de week

3 oktober 14:15  Op zaterdag 30 september was Mohammed Saoud, speler van DOVO JO9-5. Pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - RKAV Volendam. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd? Lees dan hier zijn verslag:meer »

141x gelezen

Week van de Scheidsrechter

29 september 11:30  Van 30 september tot en met 8 oktober vindt de 'Week van de Scheidsrechter' plaats. Dit is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. meer »

191x gelezen

De Voetbaltrainers bij DOVO geannuleerd

27 september 20:15  .Wegens onvoorziene omstandigheden, zal het event met de Voetbaltrainers geen doorgang vinden as.vrijdag. Er wordt nog bekeken of een andere datum haalbaar is.

340x gelezen

Routz maatschappelijk partner van voetbalvereniging DOVO

25 september 19:45  We zijn erg blij om te kunnen melden dat Routz recentelijk heeft aangegeven om maatschappelijk partner van voetbalvereniging DOVO te worden door haar statiegeld te doneren. De financiële steun is bestemd voor de bouw van ons nieuwe clubgebouw.meer »

604x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!