Nieuws

Blankespoor Installatietechniek uit Lunteren maatschappelijk sponsor van voetbalvereniging DOVO

17 april 7:00  “Lokaal ondernemerschap en het ondersteunen van de lokale sportverenigingen vinden wij als Blankespoor Installatietechniek heel belangrijk. Dat is ook de reden dat wij hebben besloten om DOVO te sponsoren. Een aantal van onze medewerkers komt ook uit Veenendaal en daarnaast blijft onze klantenkring in Veenendaal groeien. Wij dragen DOVO een warm hart toe, ook doordat onze twee zoons bij DOVO voetballen. Het is een gezellige club waar genoeg sportieve uitdaging is”, aldus Marlous van Nieuwamerongen (bedrijfsleider) van Blankespoor Installatietechniek.meer »

335x gelezen

PRIMEUR: Voetbalvereniging DOVO heeft zijn eigen bier!

16 april 20:15  De afgelopen maanden is de voetbalvereniging DOVO druk in de weer geweest om samen met haar partner Heineken een nieuw biercontract af te sluiten. Het is uiteindelijk gelukt om dit in januari 2021 te realiseren. Met het nieuwe contract heeft de voetbalvereniging DOVO ook voor een primeur weten te zorgen, namelijk zijn eigen DOVO bier!meer »

1242x gelezen

Mooie sponsormogelijkheid op zichtlocatie voor reclamedoek bij voetbalvereniging DOVO!

16 april 6:30  Als voetbalvereniging DOVO zijn we nog op zoek naar een bedrijf die met een reclamedoek voetbalvereniging DOVO zou willen sponsoren en zich daarnaast in de picture speelt op een mooie zichtlocatie.meer »

301x gelezen

De Tuinhuis Makelaar kledingsponsor voetbalvereniging DOVO

10 april 7:45  Vanaf het seizoen 2020-2021 is de TuinhuisMakelaar voor minimaal 3 seizoenen een van de trotse kledingsponsors van het prachtige verenigingstenue van voetbalvereniging DOVO. Op de mouw van het shirt prijkt het logo en de naam van de TuinhuisMakelaar.meer »

692x gelezen

Wil jij weer knallen op de velden voor het kampioenschap?

9 april 21:30  Eindelijk is het zover! Op woensdag 5 mei 2021, vindt aan de rode zijde van sportpark Panhuis DOVO’s hutspot toernooi plaats! Het toernooi is voor de leeftijdscategorieën vanaf JO7 tot en met JO15 (leeftijden 6 t/m 14 jaar). Zowel leden, als niet leden, jongens en meiden, zijn welkom. Heb jij ook zin om wat leuks te doen in jouw meivakantie? Dan is dit de activiteit waaraan je moet deelnemen.meer »

1057x gelezen

Voetbalvereniging DOVO doet mee aan appeltaartactie van Jumbo in Veenendaal!

8 april 23:15  Vanaf maandag 12 april aanstaande kunt u meedoen aan de appeltaartactie bij alle Jumbo vestigingen in Veenendaal.meer »

688x gelezen

Meiden Hutspot Competitie

8 april 6:45  Zaterdag 3 april is DOVO met een nieuwe competitie gestart, de "Meiden Hutspot Competitie". De meiden van spelen in gemixte teams door elkaar in verschillende wedstrijden op half voetbalveld. Op dit moment doen de DOVO-teams van de MO13-1, MO13-2, MO15-1, MO15-2 en de MO17-1 aan de Meiden Hutspot Competitie mee. Wil je hier meer over weten of zelf ook kijken of voetbal iets voor jou is, lees dan gerust verder.meer »

247x gelezen

Aangepast trainingsschema

5 april 19:45  In verband met de verruiming van de avondklok van 21:00 naar 22:00 is het trainingsschema aangepast. Kijk in dit artikel voor de link naar de pagina.meer »

349x gelezen

Winnaars van de derde helft? DOVO en Heineken

26 maart 6:15  Al ruim 15 jaar hebben DOVO en Heineken een samenwerking. Die samenwerking is nu met vijf jaar verlengd. Heineken is in de afgelopen jaren een betrouwbare partner gebleken. Zo heeft Heineken in de huidige crisis het opgeslagen bier opgehaald en vergoed. Een mooi gebaar in een tijd dat de kantine niet open kan en dat de omzet voor voetbalclubs helemaal is verdwenen. meer »

1133x gelezen

De voetbalacademie op meer fronten betrokken

25 maart 21:15  Veel van jullie hebben er al over gehoord. Over twee weken opent de PUUR Voebalacademie de hekken bij DOVO. Natuurlijk willen we jullie nog oproepen om je in te schrijven, dat kan nog dit weekend! Daar gaat dit artikel echter niet over, want de voetbalacademie en DOVO zijn op veel vlakken gezamenlijk, maatschappelijk verbonden. meer »

417x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief