Nieuws

Sinterklaas op bezoek bij DOVO!

2 december 20:45  Ook dit jaar heeft Sinterklaas de weg gevonden naar DOVO. Afgelopen vrijdag verraste Sint met zijn Pieten de jongste spelertjes bij DOVO met een bezoek in de kantine. En Sinterklaas had voor iedereen ook nog eens voor prachtige cadeaus gezorgd. meer »

577x gelezen

DOVO zoekt spelers uit geboortejaar 2012

14 januari 16:15  DOVO start na de winterstop met twee nieuwe teams in de categorie Onder-8. Het worden voor de grootste sportvereniging van Veenendaal jeugdteam nummer 58 en 59 in de lopende voetbaljaargang. De O8-teams bieden plaats aan jongens en meiden uit geboortejaar 2012. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar in de teams, naast deze teams is er ook plek bij de JO11.meer »

2347x gelezen

Pupil van de week: Jochem Bouwhuis

17 oktober 18:30  Deze zaterdag was het een wedstrijd waar alles in zat. Hoe onze pupil van de week, Jochem Bouwhuis, de wedstrijd tegen ter Leede heeft ervaren lees je hier:meer »

1267x gelezen

Trainingen tijdens vakantie

14 oktober 19:45  Al jaren maakt DOVO gebruik van CIOS studenten om trainingen te verzorgen bij DOVO. Helaas lopen deze vakanties langs elkaar op. Dat heeft wat invloed op de trainingen voor 16-10-19. meer »

4254x gelezen

Installeer vandaag nog de Voetbal.nl app!

21 augustus 10:45  Voetbal.nl zou standaard op de telefoon van iedere voetballer en supporter geïnstalleerd moeten staan. De app en website van Voetbal.nl zijn steeds belangrijker geworden voor de leden van een voetbalclub zoals DOVO. Niet alleen kun je zien welke wedstrijden er gespeeld worden, maar ook de trainingen, oefenwedstrijden, veldindelingen en nog veel meer is er in terug te vinden. Daarnaast is het ook de bron van informatie voor de club als het gaat om telefoonnummers, e-mailadressen van de leden en de pasfoto voor je digitale spelerspas. Nieuw in de app is, dat er ook berichten gestuurd kunnen worden vanuit de vereniging naar haar leden en dat vrijwilligerstaken via Voetbal.nl gepland kunnen worden. meer »

4793x gelezen

JO8-2 toch winnaars bij de DOVO FANshop - Picnic Team van de week verkiezing

13 september 8:00  Hoe spannend is dat? Je eerste echte uitwedstrijd! Allemaal in een echt wedstrijdtenue en dan voetballen tegen kinderen van een andere club. Dan wil je eigenlijk ook winnen toch? Helaas bleek de tegenstander van JO8-2 sterker en werd er verloren met 17-0. Waarschijnlijk niet het resultaat waar ze op gehoopt hadden. Maar hoe stoer ben je dan als team als je gewoon vrolijk blijft? En daarom een echte winnaar! meer »

1524x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief