Nieuws - Voetbalvereniging DOVO Veenendaal

Nieuws

Voorbeschouwing DOVO - VVSB

Vandaag, 29 mei 10:00  A.s. woensdag, 31 mei, speelt DOVO ‘thuis’ tegen VVSB. Het betreft de eerste wedstrijd in de nacompetitie om promotie naar de Tweede Divisie. Daar wil je natuurlijk bij zijn… meer »

75x gelezen

DOVO sluit competitie af met nederlaag

Gisteren, 28 mei 14:15  De laatste thuiswedstrijd in de competitie heeft DOVO verloren. Op eigen veld gingen de 3 punten mee met Ter Leede naar Sassenheim. Beide treffers, een strafschop en een vrije trap, vielen in de tweede helft. Woensdag start voor DOVO de nacompetitie. Dan is op eigen veld VVSB de tegenstander. Om 20:00 uur wordt er afgetrapt.meer »

168x gelezen

Chisom Leonard Johnson ook volgend seizoen bij DOVO

26 mei 13:45  Chisom Leonard Johnson draagt ook volgend seizoen het shirt van DOVO. Het afgelopen half jaar is zowel de vleugelaanvaller als DOVO uitstekend bevallen, waardoor de verlenging tot stand gekomen is. In het verleden speelde Leonard onder meer voor Farense (Portugal), AS Trencin (Slowakije) en Telstar.meer »

383x gelezen

Voorbeschouwing DOVO - Ter Leede

25 mei 10:00  A.s. zaterdag, 27 mei, ontvangen we Ter Leede. Voor de gasten een heel belangrijke wedstrijd; voor DOVO een soort warming-up, ter voorbereiding op de nacompetitie…meer »

337x gelezen

DOVO's Derde Helft XXL

24 mei 18:30  Laatste competitiewedstrijd Zon op het terras, drankje in de hand, potje voetbal kijken... Lekker man, niks mis mee. Tot zaterdagmeer »

228x gelezen

Steun DOVO in de nacompetitie!

22 mei 17:15  Door het winnen van de 1e periode in de 3e divisie zaterdag heeft voetbalvereniging DOVO zich verzekerd van het spelen van de nacompetitie voor promotie naar de 2e divisie. Om de 2e divisie te bereiken zal voetbalvereniging DOVO drie knock-out finales (uit en thuis) moeten winnen. meer »

1253x gelezen

Voorbeschouwing ASWH - DOVO

18 mei 10:00  A.s. zaterdag, 13 mei, gaat DOVO op bezoek bij ASWH. Gaan onze Rooien het vertrouwen verder opvijzelen tegen de hekkensluiter…?meer »

306x gelezen

DOVO wint met ruime cijfers van VVOG

14 mei 13:00  DOVO heeft met ruime cijfers van VVOG gewonnen. Op eigen veld stond er na een helft voetballen al een 3-0 voorsprong op het scorebord. Chisom Leonard Johnson, Timo Pluk en Guido van Dijk waren de doelpuntenmakers. In de tweede helft was het opnieuw Chisom Leonard Johnson met een treffer. Tussendoor maakte Mats Zwart de eretreffer voor VVOG waarna Yannick Zeeman de eindstand op 5-1 schoot.meer »

413x gelezen

Paul Oostermeijer langer bij DOVO

12 mei 18:00  Paul Oostermeijer speelt ook volgend seizoen bij DOVO. Het jeugdexponent uit de welbekende Oostermeijer-familie gaat daarmee zijn tweede seizoen bij de A-selectie in. Afgelopen zomer kwam de 19-jarige middenvelder over van de beloften van NEC Nijmegen.meer »

559x gelezen

DOVO completeert keeperstrio met komst Nick van den Dam

11 mei 18:00  Nick van den Dam maakt komende zomer de overstap naar DOVO. De 24-jarige doelman komt over van tweededivisionist TEC Tiel. meer »

671x gelezen

Voorbeschouwing DOVO - VVOG

11 mei 10:00  A.s. zaterdag, 13 mei, is DOVO gastheer van VVOG. DOVO verlóór z’n laatste drie wedstrijden; VVOG wón z’n laatste drie wedstrijden. Maar er zijn méér tegenstellingen… meer »

306x gelezen

DOVO nipt onderuit bij Sportlust ‘46

7 mei 13:30  Waar Sportlust ’46 nog een kleine kans heeft op nacompetitie, is DOVO daar al geruime tijd zeker van. De Woerdense ploeg moest winnen om zicht te houden op die beloning. In een wedstrijd die in de eerste helft geteisterd werd door blessures was het de thuisclub die uiteindelijk het meest gelukkig was en een 2-1 winst over de streep wist te trekken. meer »

325x gelezen

Doelman Twan van Veldhuizen versterkt DOVO

5 mei 16:00  DOVO heeft zich versterkt met de komst van Twan van Veldhuizen. De 19-jarige doelman komt over van PEC Zwolle O21. De in Veenendaal woonachtige Twan speelde in het verleden voor Vitesse en doorliep de jeugd van buurman GVVV. meer »

1118x gelezen

Voorbeschouwing Sportlust '46 - DOVO

4 mei 10:00  A.s. zaterdag, 6 mei, gaat DOVO op bezoek bij Sportlust ’46. Voor beide clubs staat er niet al teveel op het programma. Ze kunnen frank en vrij de competitie uitspelen… meer »

271x gelezen

Daan Disveld zet loopbaan voort in Groesbeek

3 mei 20:00  DOVO neemt aan het einde van dit seizoen afscheid van Daan Disveld. De voormalig aanvoerder maakt dan de overstap naar Achilles ’29 in Groesbeek.meer »

638x gelezen

Yannick Zeeman langer bij DOVO

25 april 11:15  Yannick Zeeman draagt ook volgend seizoen het shirt van DOVO. De sympathieke middenvelder en de club zijn een verbintenis voor nog een seizoen aan de rode zijde van het Panhuis overeengekomen. Afgelopen zomer kwam Yannick over van Tweede Divisionist Spakenburg. meer »

542x gelezen

DOVO verliest op feestdag van Sparta Nijkerk

23 april 16:30  Tijdens de feestweek en op de afsluitende dag stond voor DOVO de competitiewedstrijd tegen Sparta Nijkerk op het programma. Op eigen veld moest DOVO de overwinning laten aan de gasten. De treffer van Mark van der Weijden vlak na rust was voldoende voor de 3 punten.meer »

382x gelezen

DOVO 90 jaar!

23 april 14:30  90 jaar geleden richtte een groep vrienden uit de omgeving van de Gortstraat/Rozenstraat/Davidsplein/straat, een voetbalclub op D.V.O. (Door Vrienden Opgericht). Een club die erg gebonden was aan de wijk waaruit het ontstond. Het eerste veld was een stukje grond aan de Rozenstraat(waar nu de Boxal staat). Vrij snel werd er verhuisd naar de Dahliastraat (daar waar nu een speelpleintje is gevestigd). In 1937 werd noodgedwongen een O(Ons) toegevoegd en werd het DOVO.meer »

656x gelezen

Voorbeschouwing DOVO - Sparta Nijkerk

20 april 10:00  A.s. zaterdag, 22 april, is DOVO gastheer van Sparta Nijkerk. Beide clubs ontlopen elkaar nauwelijks op de ranglijst. De aftrap is zaterdag, anders dan anders!!, om 16.30 uur…!!meer »

355x gelezen

SteDoCo te sterk voor DOVO

16 april 14:30  De altijd lastige uitwedstrijd in Hoornaar tegen SteDoCo heeft DOVO met 2-0 verloren. De thuisclub verdeelde de treffers keurig over beide helften. Tien minuten voor rust was Joran Schröder het eindstation van een uitgespeelde aanval. Na rust schoot Danny van Haaren de bal in de verre hoek, waarmee hij de eindstand op 2-0 bepaalde. meer »

322x gelezen

Voorbeschouwing SteDoCO - DOVO

13 april 10:00  A.s. zaterdag, 15 april, gaat DOVO op bezoek bij SteDoCo. De mannen van Florian Wolf kunnen rustig toewerken naar de nacompetitie. SteDoCo hoopt een periodetitel te pakken...meer »

242x gelezen

DOVO doet goede zaken na winst op Hoek

9 april 13:00  DOVO heeft opnieuw gewonnen. Net als vorige week was één treffer nu genoeg voor de volle 3 punten tegen HSV Hoek. meer »

665x gelezen

Voorbeschouwing DOVO - HSV Hoek

6 april 10:00  A.s. zaterdag, 8 april, ontvangen we Hoek. Tegen deze ploeg hebben we iets goed te maken. We gaan bij een eventuele zege een plaatsje klimmen op de ranglijst…meer »

472x gelezen

Matthijs van Nispen keert terug bij DOVO

5 april 20:45  Matthijs van Nispen speelt volgend seizoen weer voor DOVO. De 25-jarige middenvelder verliet afgelopen zomer DOVO voor een avontuur in de Jack’s League bij De Treffers. meer »

1081x gelezen

DOVO weet weer wat winnen is

1 april 21:00  Na 4 nederlagen op rij heeft DOVO eindelijk weer een overwinning weten te boeken. Tegen Excelsior ’31 in Rijssen was de vroege treffer van Yannick Zeeman op sportpark de Koerbelt voldoende voor de drie hele belangrijke punten. meer »

721x gelezen

Serghino Sanches maakt overstap naar DOVO

31 maart 13:00  DOVO kan volgend seizoen gebruik maken van de diensten van linkervleugelverdediger Serghino Sanches. De 25-jarige Serghino komt over van Vierde Divisionist Ajax. Daarvoor speelde hij voor Sparta Rotterdam. meer »

1477x gelezen

DOVO herenigt broers Martins

30 maart 16:00  Lilinho da Silva Martins speelt volgend seizoen voor DOVO. De tweelingbroer van huidig speler Lulinho komt over van ARC.meer »

1050x gelezen

Voorbeschouwing Excelsior '31 - DOVO

30 maart 10:00  A.s. zaterdag, 1 april, gaat DOVO op bezoek bij Excelsior ’31. In Rijssen moet het roer om. Rechtsom of linksom, dat maakt niet uit. Als de reeks van nederlagen maar stopt…meer »

312x gelezen

Noah Staal sluit weer aan bij DOVO 1

29 maart 16:15  Noah Staal is volgend seizoen weer speler van DOVO 1. De 21-jarige middenvelder maakte in de zomer van 2021 de overstap naar Cambuur Leeuwarden. Dit seizoen sloot hij vlak voor de start van het seizoen weer aan bij DOVO O23-1. Wekelijks laat hij zijn kwaliteiten zien bij de beloften én tijdens de trainingen met het eerste elftal. Om die reden maakt hij komend seizoen weer volledig deel uit van de A-selectie. meer »

746x gelezen

Voorbeschouwing DOVO - GVVV

23 maart 10:00  A.s. zaterdag, 25 maart, is DOVO gastheer van GVVV. De Blauwen verdedigen hun koppositie; DOVO daarentegen wil herstel na drie verliespartijen. Én revanche voor de eerder geleden nederlaag tegen de overbuurman… meer »

764x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief