Nieuws - Voetbalvereniging DOVO Veenendaal

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

DOVO kan geen vuist maken tegen IJsselmeervogels

3 december 14:30  De klassieker tussen de rooien uit Veenendaal en die uit Bunschoten-Spakenburg is gewonnen door IJsselmeervogels. In Veenendaal kwamen zij beter voor de dag dan DOVO. Na een 1-1 ruststand eindigde de wedstrijd in een 2-3 overwinning voor de gasten.meer »

463x gelezen

Matthijs van Nispen langer bij DOVO

30 november 15:45  Matthijs van Nispen speelt ook volgend seizoen in het shirt van DOVO. De creatieve middenvelder keerde dit seizoen, na een uitstapje naar De Treffers, terug aan de rode zijde van het Panhuis. meer »

488x gelezen

Voorbeschouwing DOVO - IJsselmeervogels

30 november 10:00  A.s. zaterdag, 2 december, speelt DOVO op eigen veld tegen IJsselmeervogels. Van oudsher een klassieker…meer »

365x gelezen

Nick van den Dam verlengt met twee seizoenen

29 november 11:00  Doelman Nick van den Dam blijft tot minimaal de zomer van 2026 verbonden aan DOVO. Club en speler hebben hun verbintenis met twee seizoenen verlengd. De 24-jarige Nick kwam afgelopen zomer over van TEC Tiel. Daarvoor speelde hij voor De Graafschap.meer »

449x gelezen

DOVO en Eemdijk delen de punten

26 november 16:00  De wedstrijd tussen DOVO en Eemdijk is geëindigd in een puntendeling. De gelijke stand was voor rust al bereikt. Nadat Mohamed El Kharbachi DOVO na 10 minuten voetballen op voorsprong schoot, maakte Jesper van Dalen twintig minuten later de voorsprong ongedaan en bepaalde de eindstand op 1-1. meer »

323x gelezen

Voorbeschouwing Eemdijk - DOVO

23 november 10:00  A.s. zaterdag, 25 november, gaan we op bezoek bij Eemdijk. Kan DOVO nu ook in een uitwedstrijd succes boeken…?meer »

324x gelezen

DOVO verlengt met Nick Hak tot zomer 2026

21 november 15:00  DOVO heeft de overeenkomst van Nick Hak met twee seizoenen verlengd. De 26-jarige aanvaller zal hierdoor nog tot minimaal de zomer van 2026 aan DOVO verbonden blijven. Hak is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij de club. meer »

762x gelezen

DOVO slaat genadeloos toe in slotfase

19 november 15:45  Op een regenachtig Panhuis voltrok zich hoofdzakelijk eenrichtingsverkeer, waarbij DVS ’33 Ermelo het overwegend betere spel vertoonden. Het was echter DOVO dat genadeloos toesloeg in de slotfase van de wedstrijd en zich, dankzij doelpunten van Nick de Bondt en Mohamed el Kharbachi, knap naar een 2-0 overwinning vocht.meer »

608x gelezen

Voorbeschouwing DOVO - DVS '33 Ermelo

16 november 10:00  A.s. zaterdag, 18 november, spelen we weer ‘thuis’. Een wisselvallig DOVO ontvangt een tegenvallend DVS…meer »

414x gelezen

DOVO onderuit bij koploper Harkemase Boys

12 november 20:30  De verre uitwedstrijd in Harkema tegen de plaatselijke Boys heeft DOVO verloren. De ploeg van Jeroen van Bezouwen kwam een vroege achterstand niet meer te boven. Met nog 20 minuten te spelen kopte Lars Rebergen de aansluitingstreffer binnen. Lang kon er niet van genoten worden. Een strafschop 2 minuten later bepaalde de eindstand op 3-1.meer »

380x gelezen

Voorbeschouwing Harkemase Boys - DOVO

9 november 10:00  A.s. zaterdag, 11 november, gaan we naar Harkemase Boys. De Friezen zijn de trotse lijstaanvoerder.meer »

421x gelezen

DOVO buigt vroege achterstand om in overwinning

5 november 13:45  De wedstrijd was amper 4 minuten oud of de gasten uit Hoogeveen namen de voorsprong. Met buitenkant schoen deponeerde Noah Schuurman zijn schot in de kruising. DOVO antwoorde snel. Matthijs van Nispen rondde een solo van een meter of 40 af met een harde schuiver in de hoek. Het was daarna Lars Rebergen die een afzwaaier van Lilinho Martins met een rake kopbal tot doelpunt produceerde. Op slag van rust was het Lilinho Martins nu niet de aangever maar de afmaker. Met een geplaatst balletje wist hij een slim balletje van Timo Pluk af te maken. In de tweede helft kregen beide ploegen nog kansen, gescoord werd er niet meer. meer »

647x gelezen

DOVO vecht zich terug na achterstand en speelt gelijk

28 oktober 20:30  DOVO heeft een punt overgehouden aan het bezoek aan Kampong. Na een gezapige eerste helft, waarin beide ploegen geen kansen wisten te creëren, werd er gerust met de logische brilstand. In de tweede helft werd de wedstrijd opener. De gastheer kwam via Tijs Ditvoorts aan de leiding. Een afstandsschot van Matthijs van Nispen bepaalde de eindstand op 1-1.meer »

877x gelezen

Jeroen van Bezouwen nieuwe hoofdtrainer DOVO

21 oktober 12:30  Jeroen van Bezouwen wordt de nieuwe hoofdtrainer van DOVO. De 45-jarige oefenmeester heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een overeenkomst die hem in elk geval tot juni 2024 aan DOVO verbindt.meer »

2846x gelezen

DOVO en hoofdtrainer per direct uit elkaar

16 oktober 19:45  DOVO neemt per direct afscheid van hoofdtrainer Florian Wolf. De technische commissie ziet onvoldoende aanknopingspunten om de samenwerking met de trainer/coach dit seizoen te continueren.meer »

4491x gelezen

DOVO en Hercules delen de punten na boeiend duel

15 oktober 13:30  DOVO en Hercules hielden een punt over aan het boeiende duel op sportpark Panhuis. De ploeg van Florian Wolf nam na doelpunten van Guido van Dijk en Raygivano Dompig een ruime voorsprong. Hercules maakte die voorsprong met nog ruim 10 minuten op de klok in een tijdsbestek van 3 minuten ongedaan.meer »

772x gelezen

Florian Wolf gaat DOVO verlaten

11 oktober 10:00  Florian Wolf gaat DOVO aan het einde van dit seizoen verlaten. De hoofdtrainer heeft de club aangegeven zijn tot juni 2024 lopende contract niet te zullen verlengen.meer »

1314x gelezen

Ruime nederlaag voor DOVO tegen SC Genemuiden

8 oktober 18:45  Een 4-1 uitslag stond er na 90 minuten voetballen op het scorebord van Sportpark De Wetering. De plaatselijke Sportclub won met ruime cijfers van DOVO. meer »

474x gelezen

Voorbeschouwing SC Genemuiden - DOVO

5 oktober 10:00  A.s. zaterdag, 7 oktober, gaan we naar Genemuiden. Meer nog dan tot nu toe wacht een heuse testcase… meer »

354x gelezen

Twee treffers Van Dijk helpen DOVO aan zege

1 oktober 16:45  Guido van Dijk was de gevierde man na de wedstrijd tussen DOVO en RKAV Volendam. De spits was door zijn twee treffers eindelijk van de hatelijke 0 af en bezorgde DOVO daarmee een 2-1 overwinning op de Volendammers. meer »

786x gelezen

Voorbeschouwing DOVO - RKAV Volendam

28 september 10:00  A.s. zaterdag, 30 september, zijn we gastheer van Volendam. Op naar een (extra?) belangrijke wedstrijd…meer »

351x gelezen

DOVO komt vroeg tegendoelpunt niet meer te boven in Noordwijkerhout

23 september 21:30  De wedstrijd was amper 2 minuten oud of de bal lag al achter Nick van den Dam. Gemakkelijk ging dat niet want op het eerste schot van Ian van Otterlo was de doelman de winnaar. De rebound van opnieuw Ian van Otterlo was hem echter te machtig en betekende de 1-0. Vlak voor rust was DOVO het dichts bij de gelijkmaker. Een vrije trap van Nick de Bondt werd door doelman Ruben Valk knap uit het doel geranseld. Ook in de tweede helft was DOVO dicht bij de gelijkmaker. Guido van Dijk zette Raygivano Dompig in scoringspositie tegen zijn oude ploeg. Maar ook de aanvaller vond doelman Ruben Valk op zijn weg.meer »

590x gelezen

De voetbaltrainers komen naar DOVO

22 september 12:30  Alle zes de voetbaltrainers uit de TV-serie De Voetbaltrainer zijn vrijdag 29 september te gast in de kantine bij DOVO. In een decor alle Veronica Inside zal gespreksleider Henri Drost met de mannen in gesprek gaan. Deze avond is voor alle belangstellenden vanaf 19.30 uur gratis bij te wonen. U bent door de Sponsorgroep DOVO van harte uitgenodigd!meer »

1647x gelezen

Voorbeschouwing VVSB - DOVO

21 september 10:00  A.s. zaterdag, 23 september, gaat DOVO op bezoek bij VVSB. Doen we het daar dit keer beter dan op 3 juni j.l….? meer »

322x gelezen

DOVO verslaat Staphorst na superstart

17 september 15:00  Amper 10 minuten waren er gespeeld of er prijkte al een ideale 2-0 voorsprong voor DOVO op het scorebord. De gevierde man was Nick Hak, de spits had slechts twee kansen nodig om het net even vaak te laten bollen. Eerst scoorde hij op aangeven van Guido van Dijk en schoot de bal in de verre hoek. Direct daarna kopte hij een inworp, die verlengt werd door Thijs van Amerongen, via de onderkant van de lat binnen. In het tweede bedrijf was het Mohamed El Kharbachi die met een hard schot de wedstrijd definitief in het slot gooide. meer »

801x gelezen

Voorbeschouwing DOVO - Staphorst

14 september 10:00  A.s. zaterdag, 16 september, ontvangen we Staphorst. Kan DOVO de drie punten in Veenendaal houden…? meer »

385x gelezen

DOVO onderuit bij Sparta Nijkerk

10 september 18:45  Tropische omstandigheden. Dat waren het afgelopen zaterdag in Nijkerk toen Sparta Nijkerk en DOVO het tegen elkaar op moest nemen. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de tweede helft. Uitgerekend voormalig DOVO-speler Roy Bakkenes nam de enige treffer voor zijn rekening. Een vrije trap schoot hij met uiterste precisie achter Nick van den Dam.meer »

394x gelezen

Voorbeschouwing Sparta Nijkerk - DOVO

7 september 10:00  A.s. zaterdag, 9 september, gaat de reis naar Nijkerk. Sparta is daar de tegenstander. Onze Rooien verdedigen één punt voorsprong op de Oranje-zwarten…meer »

376x gelezen

Yannick Zeeman vertrekt, Nadir Achahbar komt

4 september 14:15  Nadir Achahbar maakt de overstap van Quick Boys naar DOVO. Met Nadir haalt DOVO een linksbenige verdediger in huis. Yannick Zeeman verlaat DOVO, de 24-jarige middenvelder stapt per direct over naar Bennekom.meer »

1259x gelezen

DOVO.TV: DOVO - ODIN '59

3 september 14:45  Samenvatting van de competitiewedstrijd tussen DOVO en ODIN '59. Op eigen veld boekte DOVO een 2-0 overwinning. Na de wedstrijd blikte Jos Beentjes met Florian Wolf terug op de wedstrijd.meer »

577x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!