Nieuws

DOVO weet kansen tegen GVV Unitas niet te verzilveren

24 juli 21:15  Na het 3-3 gelijke spel tegen TEC heeft DOVO de tweede oefenwedstrijd tegen derde divisionist GVV Unitas verloren. In Veenendaal werd het 0-2 voor Gorinchemse formatie, die de doelpunten keurig over beide helften wist te verdelen. meer »

914x gelezen

Rivillino Neslo van Emmen naar DOVO

15 juli 12:30  Rivillino Neslo maakt vlak voor het sluiten van de overschrijvingstermijn de overstap van Emmen naar DOVO. De 20-jarige vleugelaanvaller tekent in Veenendaal een eenjarige verbintenis. meer »

835x gelezen

DOVO versterkt zich met Mercan en Kalentjev, Abid stopt

10 juli 15:00  Anil Mercan en Lion Kalentjev hebben hun handtekening onder een eenjarige verbintenis bij DOVO gezet. Mercan komt over van het Turkse Sultanbeyli Belediye Spor en Kalentjev van NEC Nijmegen. Tegenover deze twee aanwinsten staat het vertrek van Noah Abid. De dribbelaar moet wegens privéomstandigheden verhuizen naar Den Haag en helaas stoppen met voetballen. meer »

1056x gelezen

Tevreden gezichten na puntendeling met TEC

26 juni 20:45  Eindelijk mocht er weer gevoetbald worden. De laatste wedstrijd was immers al in het vorige jaar. Op 6 oktober 2020 was op het Panhuis DVS ’33 Ermelo de tegenstander. Nu bijna 8 maanden later mocht er weer gevoetbald worden. DOVO en TEC trapte in alle vroegte af voor een boeiende pot voetbal. meer »

1414x gelezen

DOVO A-Selectie 2021 – 2022 krijgt vorm

16 juni 12:45  Het vernieuwde DOVO 1 is onder leiding van hoofdtrainer Florian Wolf al enkele weken aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. Er werden tot dusver ook al enkele nieuwe gezichten gepresenteerd. Zijn we dan compleet? Nee dat nog niet. DOVO is nog opzoek naar een spits en nog een allround aanvaller om met de deze twee versterkingen de selectie compleet te maken.meer »

1546x gelezen

Kevin Greeven stapt over naar DOVO

14 juni 18:00  DOVO heeft in Kevin Greeven de volgende aanwinst gevonden. De 19-jarige linkervleugelverdediger komt over van Go Ahead Eagles. Bij DOVO trainde Greeven al enkele weken mee. Dit beviel van beide kanten erg goed waardoor hij komend seizoen speler van DOVO is. Bij DOVO tekent Greeven een eenjarige verbintenis. meer »

1402x gelezen

DOVO voegt Brian Vogelzang toe aan selectie

14 juni 13:00  Brian Vogelzang speelt vanaf komend seizoen voor DOVO. Hij komt over van NEC Nijmegen. De 20-jarige centrumverdediger werd afgelopen seizoen door NEC aan Top Oss verhuurd. In Veenendaal tekent Vogelzang een eenjarig contract.meer »

1297x gelezen

Jules Kingma blijft teammanager DOVO

10 juni 19:30  Jules Kingma is ook volgend seizoen de teammanager van DOVO 1. Kingma stapte halverwege dit seizoen in nadat Kees Muller vertrok. Het functioneren beviel zowel DOVO als Kingma uitstekend waardoor de contractverlenging nu een feit is. meer »

874x gelezen

DOVO en Gino Dix per direct uit elkaar

8 juni 10:15  DOVO en Gino Dix hebben in goed onderling overleg besloten per direct uit elkaar te gaan. De 26-jarige spits kwam vorige zomer over van SVW. Waar Dix zijn voetballoopbaan voortzet is nog niet bekend.

442x gelezen

DOVO versterkt zich met Matthijs van Nispen

27 mei 20:30  Matthijs van Nispen is de volgende aanwinst voor DOVO. De 23-jarige begon zijn voetbalcarrière bij DZC ’68. De Graafschap pikte hem op en nadat hij de gehele jeugdopleiding doorliep ging hij in 2020 voor Top Oss spelen. Met Oss speelde hij enkele wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie. In Veenendaal tekent Van Nispen een eenjarige verbintenis.meer »

1036x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief