Nieuws

Pepijn van der Wissel tekent contract bij A-selectie

Gisteren, 22 april 20:00  Volgend seizoen gaat Pepijn van der Wissel voor zijn tweede periode in de A-selectie. De 20-jarige klassieke vleugelaanvaller is momenteel weer helemaal terug en tekent een nieuwe verbintenis bij DOVO.meer »

753x gelezen

Florian Wolf nieuwe trainer DOVO

17 april 13:00  DOVO heeft Florian Wolf aangesteld als nieuwe trainer van DOVO 1. De 34-jarige oefenmeester tekent bij de derde divisionist een eenjarige verbintenis. meer »

1177x gelezen

Jill Warmenhoven ook volgend seizoen bij DOVO

13 maart 22:30  Jill Warmenhoven is ook volgend seizoen de verzorgster bij DOVO. De club en Warmenhoven waren allebei tevreden over de werkzaamheden en hebben de verbintenis met een jaar verlengd. De 29-jarige is momenteel bezig aan haar derde seizoen in Veenendaal.

1253x gelezen

Timo Pluk nieuwe aanwinst DOVO

11 maart 20:00  Timo Pluk heeft zijn handtekening gezet onder een eenjarige verbintenis met DOVO. De multifunctionele speler komt over van De Treffers. In Groesbeek streek hij neer nadat hij eerder uitkwam voor Achilles ’29 en DVV uit Duiven. meer »

1327x gelezen

DOVO versterkt zich met Mark Westerlaken

9 maart 18:00  Mark Westerlaken is vanaf komend seizoen speler van DOVO. De centrale verdediger komt over van Gemert. In het verleden kwam de ervaren Westerlaken onder andere uit voor SV Top en Blauw Geel '38. meer »

1861x gelezen

Martijn Brussaard blijft bij DOVO

27 februari 19:45  Martijn Brussaard is volgend seizoen in de a-selectie te bewonderen. Met Jeroen Vrolijk en Félino Helderton zal hij het keeperstrio vormen. De doelman is een kind van de club. Hij draagt al ruim 10 jaar het logo van DOVO op zijn borst.

2662x gelezen

John Ditewig ook volgend seizoen keeperstrainer DOVO 1

16 februari 21:00  John Ditewig en DOVO zetten hun samenwerking voort. In 2016 nam Ditewig het stokje over van Bert van Mourik. Met DOVO promoveerde hij naar de Derde Divisie. meer »

800x gelezen

Jules Kingma per direct nieuwe teammanager

15 februari 20:15  Jules Kingma zal voor de rest van het seizoen de openstaande vacature van teammanager DOVO 1 vervullen. Voor Jules is DOVO geen onbekend terrein en andersom geen onbekend persoon.meer »

1961x gelezen

DOVO en Kees Muller uit elkaar

9 februari 20:00  Elf seizoenen geleden kwam Kees Muller bij het eerste van DOVO. Kees maakte als teammanager deel uit van de technische staf van Peter Visee, het duo Jeroen Peters/Hans Kraay jr, Gert Kruys en recent Scott Calderwood. De FSD en Kees hebben besloten het contract tussen beide partijen te ontbinden. Reden hiervoor is een verschil van inzicht over de te volgen koers.meer »

1497x gelezen

Niels Willems langer bij DOVO

6 februari 13:30  Niels Willems speelt ook komende zomer bij DOVO. De 22-jarige middenvelder en de club zijn een verlenging voor éën seizoen overeengekomen. Afgelopen zomer kwam Willems over van DUNO. meer »

646x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief