Senioren

Teamkleding inleveren

21 mei 9:00  Het seizoen loopt wat de competitie betreft ten einde en we hebben gelukkig weer een jaar veel wedstrijden mogen spelen. Maar toch komt nu de tijd voor de zomerstop, dus hoog tijd dus om jullie te ‘verlossen’ van de teamtassen en eventuele materialen. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat we voor de start van het nieuwe seizoen alles weer op orde is.meer »

168x gelezen

Nieuwe technische commissie (interim) van Jeugdopleiding DOVO

2 februari 11:00  Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen binnen onze Jeugdopleiding zijn wij als bestuur van voetbalvereniging DOVO aan de slag gegaan om de jeugdopleiding van een nieuwe structuur te voorzien. Wij zijn daarom ook zeer verheugd dat wij hierbij onderstaande berichtgeving mogen aankondigen.meer »

1040x gelezen

DOVO O23 zoekt met spoed grensrechter

24 januari 13:30  Vanwege een enkelbreuk van de huidige assistent-scheidsrechter van de O23-1 zijn ze met spoed op zoek naar een vervanger voor de duur van het resterende seizoen. meer »

360x gelezen

Het DOVO 60+ uitje 2021

1 oktober 11:30  Aan de ‘ouden van dagen’ van onze club DOVO Als lid bij DOVO bezoeken/bezochte velen van u -vaak al jaren- wedstrijden van DOVO 1 en bezoeken dan tevens regelmatig ons clubhuis. Een plek die als vaste ‘thuishaven’ vaak een belangrijke rol speelt en heeft gespeeld gedurende ons aller leven. Daar waar sport, ontspanning, goede gesprekken en gezelligheid samenkomen. meer »

530x gelezen

1e CMC & Henken Toernooi GROOT SUCCES

16 juli 8:00  Zaterdag 3 juli jongstleden vond dan eindelijk het eerste CMC & Henken toernooi plaats bij voetbalvereniging DOVO. Na wekenlange voorbereidingen was het ons als voetbalvereniging DOVO toch maar weer eens gelukt om een groot toernooi bij DOVO te organiseren. Met 30 deelnemende teams was het op een zonovergoten Sportpark Panhuis weer ouderwets druk en gezellig!meer »

1600x gelezen

Het 1e CMC & Henken Toernooi GAAT DOOR!

25 juni 13:45  Eindelijk is het zover het eerste CMC & Henken toernooi gaat nu echt door! We hebben er ontzettend lang op moeten wachten maar we mogen nu eindelijk weer voetballen tegen andere verenigingen, de kleedkamers mogen weer gebruikt worden, de kantine en het terras mogen weer, met inachtneming van de 1,5 meter, open en het beloofd een mooie zonnige eerste zaterdagmiddag van juli te worden. Wat willen we nog meer? Ja, met zijn allen naar het eerste CMC & Henken toernooi toe om te vieren dat we weer mogen!meer »

1037x gelezen

Zes Veense voetbalverenigingen bundelen de krachten!

17 februari 12:00  Zes Veense voetbalverenigingen slaan de handen ineen en werken aan de Veense Voetbalcup. Binnen Veenendaal weet iedereen het al langer, voetbal is voor veel Veenendalers de belangrijkste bijzaak. In deze Coronatijd worden er echter bij de verschillende verenigingen geen wedstrijden gespeeld. Een doorn in het oog van alle voetballiefhebbers, maar wel een maatregel waar we ons aan willen houden.meer »

1993x gelezen

UPDATE 27 augustus: Teamindelingen DOVO seizoen 2020-2021

27 augustus 8:30  De indeling van de teams van DOVO staan vanaf vandaag op de website vermeld. Dit is met de grootste zorg gedaan en uitgevoerd. Kijk snel in welk team je komend seizoen mag voetballen!meer »

7068x gelezen

DOVO organiseert 35+ Toernooi op Sportpark Panhuis

18 augustus 7:15  Na de afgelasting van het vorige toernooi op zaterdagmiddag 13 juni 2020 organiseren wij als DOVO nu op vrijdagavond 4 september 2020 aanstaande het eerste 35+ toernooi aan de rode zijde van het sportpark Panhuis in Veenendaal. Vanaf 19.00 uur zullen de 24 deelnemende teams de voetbalstrijd met elkaar aangaan. Door het succes en het enorme spelplezier bij 35+ voetbal willen we graag DOVO verder laten kennismaken met deze leuke tak van sport en de vriendschappen die daaruit voortkomen. De teller van 35+ teams die in competitieverband voor DOVO uitkomen staat inmiddels alweer op 4! Uiteraard zijn extra teams meer dan welkom!meer »

1358x gelezen

Kick-off bijeenkomst seizoen 2020/2021

13 augustus 12:00  Op maandag 24 augustus vindt de jaarlijkse seizoenskick-off bijeenkomst plaats in de kantine van DOVO. Alle sectieleiders, trainers, coaches, spelbegeleiders, verenigingsscheidsrechters en andere DOVO functionarissen zijn uitgenodigd. meer »

1157x gelezen

DOVO is meer dan alleen voetbal

12 augustus 17:00  Op woensdag 5 augustus is Egbert de Vries 80 jaar geworden. Als lid van onze oudste voetbaltalenten, het 60+ team, de Old Stars. Hier is Egbert de Vries het oudst spelende lid van voetbalvereniging DOVO. Dit mocht uiteraard niet geruisloos voorbij gaan en daarom was het organiserende comité, onder leiding van leider Piet Schaap, al wekenlang bezig met de desbetreffende voorbereidingen.meer »

1279x gelezen

35+ Toernooi bij DOVO helaas afgelast!

8 juni 19:30  Als gevolg van COVID-19 zijn ook wij helaas genoodzaakt om het eerste 35+ Toernooi op 13 juni 2020 bij DOVO af te gelasten. Gezondheid staat uiteraard te allen tijde voorop maar wat is het jammer om zo’n mooi toernooi te moeten missen, aldus Dico Harteman. meer »

655x gelezen

woensdagmiddag 26 februari geen training

17 februari 16:30  In verband met de vakantieperiode zal er woensdagmiddag 26 februari geen training zijn op de velden van DOVO.

1153x gelezen

Kerstgroet van de Old Stars

24 december 20:15  De Old Stars hebben het jaar afgesloten met hun traditionele kerstbrunch. Zij wensen U en jouw fijne feestdagen en een voorspoedig en sportief 2020.

987x gelezen

We hebben gewonnen van PSV

11 oktober 15:00  Iedereen die op donderdagochtend weleens naar het hoofdveld van DOVO kijkt ziet daar een groep mannen op leeftijd vechten om de bal. Het zijn de DOVO old stars. Het is een mooie naam voor een groep voetbalenthousiastelingen die naam gemaakt hebben binnen het "walking football". Die goede naam was ook onze partner Vitesse ter ore gekomen.meer »

1696x gelezen

Jong DOVO SD Sportsware Beloftencompetitie van start...

4 oktober 21:00  Vorige week stond José de la Fuente Pozo op maandag avond voor het eerst voor de geselecteerde groep beloften van DOVO. Samen met René Wijnstok, die met name de looptrainingen voor zijn rekening neemt, zag José het enthousiasme en het talent van deze groep jongens. "Het is heerlijk om met deze groep te trainen!" vertelde de enthousiaste trainer van Jong DOVO.meer »

1706x gelezen

Koop fruit en steun de jeugd bij DOVO!

16 september 8:00  Het voedingsassortiment in het clubhuis van DOVO is sinds kort uitgebreid met fruit. Met appels, mandarijnen, bananen en andere fruitsoorten wil DOVO een gezond alternatief bieden, naast het bestaande assortiment hapjes en drankjes. De opbrengst van de fruitverkoop komt geheel ten goede van de jongste jeugd van DOVO.meer »

2355x gelezen

Word jij scheidsrechter bij DOVO?

9 september 18:15  DOVO is van een van de grootste voetbalvereniging van Veenendaal met een lange historie, als Bestuur en Scheidsrechterscommissie van DOVO streven we naar een eenduidig en kwalitatief arbitragebeleid waar goed opgeleiden scheidsrechters samen met spelers en trainers zorgen dat wedstrijden sportief en plezierig verlopen. Zo dragen onze verenigingsscheidsrechters bij aan de kwaliteit van het voetbal. Om de kwaliteit en zichtbaarheid van scheidsrechters en daarmee het plezier op de velden te vergroten streven we naar een professioneel arbitragebeleid bij DOVO. meer »

859x gelezen

Alle trainingen weer van start

2 september 9:00  De zomerstop zit er weer op, en komende week gaan de trainingen weer beginnen voor alle DOVO teams. Woensdag 4 september starten dus ook de Mini's, de Champions League en de overige teams weer. De studenten zijn dan ook weer van de partij. We zien jullie graag bij DOVO!meer »

1891x gelezen

DOVO zoekt een enthousiaste horeca manager

28 augustus 12:00  Die structureert, professionaliseert en een ontspannen sfeer creëert Als horeca manager bestaan je werkzaamheden uit het plannen, aansturen en coördineren van het serveren van de drank en het voedsel van en bij de voetbalvereniging DOVO. meer »

3841x gelezen

*Update* Trainingsschema 2019-2020

23 augustus 10:00  In dit bericht vindt u de het trainingsschema voor het komende seizoen 2019/2020. Wij hebben zoveel als mogelijk rekening gehouden met de wensen van de elftallen. Update: 26-08-2019meer »

6931x gelezen

DOVO presenteert zich in veelzijdige jaargids

23 augustus 9:00  DOVO’s Presentatiegids voor het seizoen 2019-2020 is verschenen. De eerste exemplaren werden donderdagavond door voorzitter Jan Willem de Groot uitgereikt aan onder andere Karel Nieboer. De 85-jarige Karel heeft het langst lopende lidmaatschap van DOVO: 72 jaar.meer »

2011x gelezen

Installeer vandaag nog de Voetbal.nl app!

21 augustus 10:45  Voetbal.nl zou standaard op de telefoon van iedere voetballer en supporter geïnstalleerd moeten staan. De app en website van Voetbal.nl zijn steeds belangrijker geworden voor de leden van een voetbalclub zoals DOVO. Niet alleen kun je zien welke wedstrijden er gespeeld worden, maar ook de trainingen, oefenwedstrijden, veldindelingen en nog veel meer is er in terug te vinden. Daarnaast is het ook de bron van informatie voor de club als het gaat om telefoonnummers, e-mailadressen van de leden en de pasfoto voor je digitale spelerspas. Nieuw in de app is, dat er ook berichten gestuurd kunnen worden vanuit de vereniging naar haar leden en dat vrijwilligerstaken via Voetbal.nl gepland kunnen worden. meer »

4793x gelezen

Aanvragen login teampagina's 2019-2020

19 augustus 16:00  Inmiddels zijn alle competities gemigreerd naar het nieuwe seizoen 2019-2020. Ook zijn alle spelende leden geïmporteerd in het systeem en is het vanaf nu mogelijk om als trainer of leider je eigen inloggegevens aan te vragen voor het beheren van jouw eigen teampagina! Dit geldt voor alle spelende teams bij DOVO!meer »

1851x gelezen

Maandag, dinsdag en woensdag alleen pinnen!

19 augustus 16:00  Gaat DOVO ook de keuze maken om alleen nog cashless betalingen toe te staan? Vanaf 1 september a.s. is het in ieder geval op de maandag, dinsdag en woensdagen alleen nog maar betalen met de pinpas!meer »

2266x gelezen

Update teamindelingen DOVO seizoen 2019-2020

15 juli 8:00  De indeling van de teams van DOVO staan vanaf vandaag op de website vermeld. Dit is met de grootste zorg gedaan en uitgevoerd. Kijk snel in welk team je komend seizoen mag voetballen! Update 15-07-2019meer »

9479x gelezen

DOVO G-team speelt KNVB bekerfinale!

22 mei 15:00  Voetbalvereniging DOVO uit Veenendaal kent sinds 1996 het G-Voetbal. In de loop der jaren is het G-team opgeklommen tot het hoogste niveau in het G-Voetbal. Afgelopen seizoen wilden de staf en de spelers het een keer proberen om in de bekercompetitie uit te komen. Dit met een geweldig resultaat. De KNVB beker is nu binnen handbereik.meer »

1948x gelezen

DOVO 35+1 debuteert met titel

14 mei 9:00  DOVO heeft dit seizoen voor het eerst met een team 35+ meegedaan aan een officiële KNVB-competitie. Het debuterende team heeft zich gelijk tot kampioen van de eerste klasse laten kronen. De titel werd op de slotdag behaald, te gast bij buurman GVVV.meer »

2232x gelezen

Heel DOVO bakt: kinderen versieren cupcakes

30 april 15:00  Op 2e Paasdag vond de DOVO Familiedag 2019 plaats. Eén van de vele activiteiten was ‘Heel DOVO bakt’. Onder toeziend oog van sponsor en vakjury Catharinus van Ledden (Bakkerij ‘t Haverland) begon om 11:00 uur het cupcakes versieren. meer »

1894x gelezen

Only For Men spijkerbroek hangen tijdens DOVO Familiedag 2019

30 april 11:00  Het was op 2e Paasdag goed vertoeven op sportpark Panhuis. De weersomstandigheden waren prachtig en bezoekers konden aan verschillende activiteiten deelnemen. Eén van de programma onderdelen was de Only For Men spijkerbroek hangen competitie. meer »

1857x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief