Senioren

Het DOVO 60+ uitje 2021

1 oktober 11:30  Aan de ‘ouden van dagen’ van onze club DOVO Als lid bij DOVO bezoeken/bezochte velen van u -vaak al jaren- wedstrijden van DOVO 1 en bezoeken dan tevens regelmatig ons clubhuis. Een plek die als vaste ‘thuishaven’ vaak een belangrijke rol speelt en heeft gespeeld gedurende ons aller leven. Daar waar sport, ontspanning, goede gesprekken en gezelligheid samenkomen. meer »

354x gelezen

1e CMC & Henken Toernooi GROOT SUCCES

16 juli 8:00  Zaterdag 3 juli jongstleden vond dan eindelijk het eerste CMC & Henken toernooi plaats bij voetbalvereniging DOVO. Na wekenlange voorbereidingen was het ons als voetbalvereniging DOVO toch maar weer eens gelukt om een groot toernooi bij DOVO te organiseren. Met 30 deelnemende teams was het op een zonovergoten Sportpark Panhuis weer ouderwets druk en gezellig!meer »

1291x gelezen

Het 1e CMC & Henken Toernooi GAAT DOOR!

25 juni 13:45  Eindelijk is het zover het eerste CMC & Henken toernooi gaat nu echt door! We hebben er ontzettend lang op moeten wachten maar we mogen nu eindelijk weer voetballen tegen andere verenigingen, de kleedkamers mogen weer gebruikt worden, de kantine en het terras mogen weer, met inachtneming van de 1,5 meter, open en het beloofd een mooie zonnige eerste zaterdagmiddag van juli te worden. Wat willen we nog meer? Ja, met zijn allen naar het eerste CMC & Henken toernooi toe om te vieren dat we weer mogen!meer »

898x gelezen

Zes Veense voetbalverenigingen bundelen de krachten!

17 februari 12:00  Zes Veense voetbalverenigingen slaan de handen ineen en werken aan de Veense Voetbalcup. Binnen Veenendaal weet iedereen het al langer, voetbal is voor veel Veenendalers de belangrijkste bijzaak. In deze Coronatijd worden er echter bij de verschillende verenigingen geen wedstrijden gespeeld. Een doorn in het oog van alle voetballiefhebbers, maar wel een maatregel waar we ons aan willen houden.meer »

1839x gelezen

Uitgifte NIEUWE Teamkleding

2 september 18:45  Afgelopen week hebben we de teamkleding van vorig jaar tijdelijk uitgegeven voor de eerste beker- en oefenwedstrijden. Gelukkig kunnen we jullie langs deze weg informeren dat de nieuwe kleding deze week is binnengekomen en de komende dagen wordt samengesteld in de teamtassen.meer »

1227x gelezen

Ophalen ledenpassen en Open dag

29 augustus 13:00  DOVO heeft dit jaar niet een Open Dag bij de start van het seizoen, zoals jullie dat van gewend zijn. Helaas, mogen we wel zeggen. Het niet doorgaan van de Open Dag, zorgt er daarmee voor dat we ook het natuurlijke ophaalmoment van de ledenpassen moeten verplaatsen. Donateurspassen zullen worden toegezonden!meer »

2407x gelezen

UPDATE 27 augustus: Teamindelingen DOVO seizoen 2020-2021

27 augustus 8:30  De indeling van de teams van DOVO staan vanaf vandaag op de website vermeld. Dit is met de grootste zorg gedaan en uitgevoerd. Kijk snel in welk team je komend seizoen mag voetballen!meer »

6678x gelezen

Gebruik douches na de training en wedstrijden

19 augustus 14:45  DOVO heeft even gewacht met het bekendmaken van het gebruik van de douches tot we meer duidelijkheid hebben gekregen na de persconferentie van premier Rutte en vicepremier de Jonge en de wijzigingen die dit eventueel voor ons, vanuit KNVB en lokale overheid, met zich mee zou brengen. In dit bericht kunnen jullie lezen wat voorlopig, tot nader order, de spelregels zijn.meer »

1434x gelezen

DOVO organiseert 35+ Toernooi op Sportpark Panhuis

18 augustus 7:15  Na de afgelasting van het vorige toernooi op zaterdagmiddag 13 juni 2020 organiseren wij als DOVO nu op vrijdagavond 4 september 2020 aanstaande het eerste 35+ toernooi aan de rode zijde van het sportpark Panhuis in Veenendaal. Vanaf 19.00 uur zullen de 24 deelnemende teams de voetbalstrijd met elkaar aangaan. Door het succes en het enorme spelplezier bij 35+ voetbal willen we graag DOVO verder laten kennismaken met deze leuke tak van sport en de vriendschappen die daaruit voortkomen. De teller van 35+ teams die in competitieverband voor DOVO uitkomen staat inmiddels alweer op 4! Uiteraard zijn extra teams meer dan welkom!meer »

1240x gelezen

Kick-off bijeenkomst seizoen 2020/2021

13 augustus 12:00  Op maandag 24 augustus vindt de jaarlijkse seizoenskick-off bijeenkomst plaats in de kantine van DOVO. Alle sectieleiders, trainers, coaches, spelbegeleiders, verenigingsscheidsrechters en andere DOVO functionarissen zijn uitgenodigd. meer »

1066x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief