Senioren

Veense Voetbalcup poule-indeling bekend

16 maart 8:00  Op de Veense voetbalvelden hoor je het nu al regelmatig. “Weet jij al tegen wie je moet, straks als de Veense Voetbalcup gaat beginnen?” Achter de schermen zijn de Veenendaalse voetbalverenigingen hard bezig om de Veense Voetbalcup vorm te geven. Welke teams kunnen het beste vriendschappelijk tegen elkaar spelen? Op welke dagen en tijden gaan we spelen? Tot wanneer mogen we doorspelen? Wordt de competitie voor de A-categorie nog hervat? Hoe houden we de KNVB, de gemeente en Sportservice Veenendaal aangehaakt?meer »

933x gelezen

Zes Veense voetbalverenigingen bundelen de krachten!

17 februari 12:00  Zes Veense voetbalverenigingen slaan de handen ineen en werken aan de Veense Voetbalcup. Binnen Veenendaal weet iedereen het al langer, voetbal is voor veel Veenendalers de belangrijkste bijzaak. In deze Coronatijd worden er echter bij de verschillende verenigingen geen wedstrijden gespeeld. Een doorn in het oog van alle voetballiefhebbers, maar wel een maatregel waar we ons aan willen houden.meer »

1392x gelezen

Uitgifte NIEUWE Teamkleding

2 september 18:45  Afgelopen week hebben we de teamkleding van vorig jaar tijdelijk uitgegeven voor de eerste beker- en oefenwedstrijden. Gelukkig kunnen we jullie langs deze weg informeren dat de nieuwe kleding deze week is binnengekomen en de komende dagen wordt samengesteld in de teamtassen.meer »

925x gelezen

Ophalen ledenpassen en Open dag

29 augustus 13:00  DOVO heeft dit jaar niet een Open Dag bij de start van het seizoen, zoals jullie dat van gewend zijn. Helaas, mogen we wel zeggen. Het niet doorgaan van de Open Dag, zorgt er daarmee voor dat we ook het natuurlijke ophaalmoment van de ledenpassen moeten verplaatsen. Donateurspassen zullen worden toegezonden!meer »

1860x gelezen

UPDATE 27 augustus: Teamindelingen DOVO seizoen 2020-2021

27 augustus 8:30  De indeling van de teams van DOVO staan vanaf vandaag op de website vermeld. Dit is met de grootste zorg gedaan en uitgevoerd. Kijk snel in welk team je komend seizoen mag voetballen!meer »

5469x gelezen

Gebruik douches na de training en wedstrijden

19 augustus 14:45  DOVO heeft even gewacht met het bekendmaken van het gebruik van de douches tot we meer duidelijkheid hebben gekregen na de persconferentie van premier Rutte en vicepremier de Jonge en de wijzigingen die dit eventueel voor ons, vanuit KNVB en lokale overheid, met zich mee zou brengen. In dit bericht kunnen jullie lezen wat voorlopig, tot nader order, de spelregels zijn.meer »

1072x gelezen

Tijdelijke kledinguitgifte DOVO

19 augustus 14:30  De vakantie is bijna voorbij en een aantal teams zijn deze week of zullen volgende week starten met trainen. De bekercompetitie staat op beginnen in het weekend van de 29e augustus en komende zaterdag spelen een aantal team al oefenwedstrijden. Blijft de vraag dan natuurlijk ... hoe staat het met de DOVO teamkleding!?meer »

514x gelezen

DOVO organiseert 35+ Toernooi op Sportpark Panhuis

18 augustus 7:15  Na de afgelasting van het vorige toernooi op zaterdagmiddag 13 juni 2020 organiseren wij als DOVO nu op vrijdagavond 4 september 2020 aanstaande het eerste 35+ toernooi aan de rode zijde van het sportpark Panhuis in Veenendaal. Vanaf 19.00 uur zullen de 24 deelnemende teams de voetbalstrijd met elkaar aangaan. Door het succes en het enorme spelplezier bij 35+ voetbal willen we graag DOVO verder laten kennismaken met deze leuke tak van sport en de vriendschappen die daaruit voortkomen. De teller van 35+ teams die in competitieverband voor DOVO uitkomen staat inmiddels alweer op 4! Uiteraard zijn extra teams meer dan welkom!meer »

877x gelezen

Kick-off bijeenkomst seizoen 2020/2021

13 augustus 12:00  Op maandag 24 augustus vindt de jaarlijkse seizoenskick-off bijeenkomst plaats in de kantine van DOVO. Alle sectieleiders, trainers, coaches, spelbegeleiders, verenigingsscheidsrechters en andere DOVO functionarissen zijn uitgenodigd. meer »

637x gelezen

DOVO is meer dan alleen voetbal

12 augustus 17:00  Op woensdag 5 augustus is Egbert de Vries 80 jaar geworden. Als lid van onze oudste voetbaltalenten, het 60+ team, de Old Stars. Hier is Egbert de Vries het oudst spelende lid van voetbalvereniging DOVO. Dit mocht uiteraard niet geruisloos voorbij gaan en daarom was het organiserende comité, onder leiding van leider Piet Schaap, al wekenlang bezig met de desbetreffende voorbereidingen.meer »

967x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief