Senioren

1e CMC & Henken Toernooi GROOT SUCCES

16 juli 8:00  Zaterdag 3 juli jongstleden vond dan eindelijk het eerste CMC & Henken toernooi plaats bij voetbalvereniging DOVO. Na wekenlange voorbereidingen was het ons als voetbalvereniging DOVO toch maar weer eens gelukt om een groot toernooi bij DOVO te organiseren. Met 30 deelnemende teams was het op een zonovergoten Sportpark Panhuis weer ouderwets druk en gezellig!meer »

1061x gelezen

DOVO-teamkleding inleveren

26 juni 8:30  Gelukkig hebben veel teams dit seizoen nog een aantal wedstrijden kunnen en mogen spelen onderling of binnen Veenendaal. Het is helaas nu weer het moment dat alles tot een einde komt, de competities stoppen en de schoolvakanties en zomerstop staan voor de deur. Hoog tijd dus om jullie te ‘verlossen’ van de teamtassen en eventuele materialen of trainerskleding. meer »

591x gelezen

Het 1e CMC & Henken Toernooi GAAT DOOR!

25 juni 13:45  Eindelijk is het zover het eerste CMC & Henken toernooi gaat nu echt door! We hebben er ontzettend lang op moeten wachten maar we mogen nu eindelijk weer voetballen tegen andere verenigingen, de kleedkamers mogen weer gebruikt worden, de kantine en het terras mogen weer, met inachtneming van de 1,5 meter, open en het beloofd een mooie zonnige eerste zaterdagmiddag van juli te worden. Wat willen we nog meer? Ja, met zijn allen naar het eerste CMC & Henken toernooi toe om te vieren dat we weer mogen!meer »

759x gelezen

Veense Voetbalcup poule-indeling bekend

16 maart 8:00  Op de Veense voetbalvelden hoor je het nu al regelmatig. “Weet jij al tegen wie je moet, straks als de Veense Voetbalcup gaat beginnen?” Achter de schermen zijn de Veenendaalse voetbalverenigingen hard bezig om de Veense Voetbalcup vorm te geven. Welke teams kunnen het beste vriendschappelijk tegen elkaar spelen? Op welke dagen en tijden gaan we spelen? Tot wanneer mogen we doorspelen? Wordt de competitie voor de A-categorie nog hervat? Hoe houden we de KNVB, de gemeente en Sportservice Veenendaal aangehaakt?meer »

1229x gelezen

Zes Veense voetbalverenigingen bundelen de krachten!

17 februari 12:00  Zes Veense voetbalverenigingen slaan de handen ineen en werken aan de Veense Voetbalcup. Binnen Veenendaal weet iedereen het al langer, voetbal is voor veel Veenendalers de belangrijkste bijzaak. In deze Coronatijd worden er echter bij de verschillende verenigingen geen wedstrijden gespeeld. Een doorn in het oog van alle voetballiefhebbers, maar wel een maatregel waar we ons aan willen houden.meer »

1668x gelezen

Uitgifte NIEUWE Teamkleding

2 september 18:45  Afgelopen week hebben we de teamkleding van vorig jaar tijdelijk uitgegeven voor de eerste beker- en oefenwedstrijden. Gelukkig kunnen we jullie langs deze weg informeren dat de nieuwe kleding deze week is binnengekomen en de komende dagen wordt samengesteld in de teamtassen.meer »

1119x gelezen

Ophalen ledenpassen en Open dag

29 augustus 13:00  DOVO heeft dit jaar niet een Open Dag bij de start van het seizoen, zoals jullie dat van gewend zijn. Helaas, mogen we wel zeggen. Het niet doorgaan van de Open Dag, zorgt er daarmee voor dat we ook het natuurlijke ophaalmoment van de ledenpassen moeten verplaatsen. Donateurspassen zullen worden toegezonden!meer »

2186x gelezen

UPDATE 27 augustus: Teamindelingen DOVO seizoen 2020-2021

27 augustus 8:30  De indeling van de teams van DOVO staan vanaf vandaag op de website vermeld. Dit is met de grootste zorg gedaan en uitgevoerd. Kijk snel in welk team je komend seizoen mag voetballen!meer »

6170x gelezen

Gebruik douches na de training en wedstrijden

19 augustus 14:45  DOVO heeft even gewacht met het bekendmaken van het gebruik van de douches tot we meer duidelijkheid hebben gekregen na de persconferentie van premier Rutte en vicepremier de Jonge en de wijzigingen die dit eventueel voor ons, vanuit KNVB en lokale overheid, met zich mee zou brengen. In dit bericht kunnen jullie lezen wat voorlopig, tot nader order, de spelregels zijn.meer »

1278x gelezen

Tijdelijke kledinguitgifte DOVO

19 augustus 14:30  De vakantie is bijna voorbij en een aantal teams zijn deze week of zullen volgende week starten met trainen. De bekercompetitie staat op beginnen in het weekend van de 29e augustus en komende zaterdag spelen een aantal team al oefenwedstrijden. Blijft de vraag dan natuurlijk ... hoe staat het met de DOVO teamkleding!?meer »

685x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief