DOVO1

Voorbeschouwing Harkemase Boys - DOVO

25 oktober 11:30  Woensdag gaat DOVO op bezoek bij Harkemase Boys. Een wedstrijd in het kader van de (betaalde) KNVB-beker…meer »

398x gelezen

DOVO verslaat Scherpenzeel in oefenwedstrijd

20 oktober 16:30  DOVO heeft de oefenwedstrijd tegen hoofdklasser Scherpenzeel met 3-2 gewonnen. Na een 0-2 achterstand boog de ploeg van Florian Wolf de stand om naar een overwinning. Guido van Dijk had met 2 treffers een groot aandeel in de winst. meer »

766x gelezen

DOVO.TV: DOVO - DVS '33 Ermelo

17 oktober 13:00  DOVO tegen DVS '33 Ermelo leverde na ruim 90 minuten geen treffers op waardoor de punten gedeeld werden. DOVO had via Lars Rebergen, Lulinho Martins en Nick Hak kansen op treffers maar Daan Huiskamp bracht keer op keer redding. meer »

415x gelezen

Voorbeschouwing DOVO - DVS '33 Ermelo

13 oktober 12:00  Zaterdag a.s. is DOVO gastheer van DVS ’33. Onze rooien zijn hard toe aan een resultaat…meer »

439x gelezen

DOVO verliest van SteDoCo

10 oktober 13:30  DOVO heeft de uitwedstrijd bij SteDoCo met 2-0 verloren. In Hoornaar kreeg de ploeg van Florian Wolf opnieuw enkele kansen maar wist het net niet te vinden. Ook in blessuretijd werd toegekende strafschop door de doelman van SteDoCo gekeerd. meer »

488x gelezen

Voorbeschouwing SteDoCo - DOVO

6 oktober 12:00  Een degradatieduel? Eigenlijk wil je nog zo vroeg in het seizoen zo’n term niet gebruiken. Feit is evenwel dat SteDoCo en DOVO voorlopig naar beneden moeten kijken…meer »

215x gelezen

DOVO.TV: DOVO - HSV Hoek

3 oktober 13:45  Samenvatting van de competitiewedstrijd tussen DOVO en HSV Hoek. De wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor HSV Hoek. Jos Beentjes praat na met Man of the Match Nick Hak en Florian Wolf, de trainer van DOVO.meer »

419x gelezen

DOVO kan voorsprong niet vasthouden tegen Hoek

2 oktober 21:45  Niets gaf DOVO weg in de eerste helft en wist via Nick Hak zelf eenmaal het net te vinden. Direct na rust kwam Hoek via Steven Schalkwijk langszij. Aanvoerder Rik Impens schoot ng geen twee minuten later de gasten op voorsprong. DOVO kreeg via Lion Kalentjev en Guido van Dijk kansen op de gelijkmaker. Jahrdell Constansia bepaalde in de slotfase de eindstand op 1-3.meer »

430x gelezen

Voorbeschouwing DOVO - Hoek

29 september 12:00  Zaterdag a.s. is DOVO gastheer van het Zeeuws-Vlaamse Hoek. De gasten behaalden vorige week hun eerste overwinning. Ook DOVO boekte tot nu toe slechts één zege. Voor beiden is het vooralsnog hopen op betere tijden…meer »

335x gelezen

DOVO benut kansen niet en verliest ruim van ODIN ‘59

26 september 13:45  DOVO heeft de bekerzege in en tegen Goes geen goed vervolg kunnen geven. In Heemskerk kon de ploeg van Florian Wolf de vele kansen niet benutten en kreeg het van ODIN ’59 een lesje effectiviteit. Op Sportpark Assumburg stond er na 90 minuten voetballen een 4-1 eindstand op het scorebord.meer »

428x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief