DOVO1 - Voetbalvereniging DOVO Veenendaal

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DOVO1

Voorbeschouwing DOVO - RKAV Volendam

28 september 10:00  A.s. zaterdag, 30 september, zijn we gastheer van Volendam. Op naar een (extra?) belangrijke wedstrijd…meer »

269x gelezen

DOVO komt vroeg tegendoelpunt niet meer te boven in Noordwijkerhout

23 september 21:30  De wedstrijd was amper 2 minuten oud of de bal lag al achter Nick van den Dam. Gemakkelijk ging dat niet want op het eerste schot van Ian van Otterlo was de doelman de winnaar. De rebound van opnieuw Ian van Otterlo was hem echter te machtig en betekende de 1-0. Vlak voor rust was DOVO het dichts bij de gelijkmaker. Een vrije trap van Nick de Bondt werd door doelman Ruben Valk knap uit het doel geranseld. Ook in de tweede helft was DOVO dicht bij de gelijkmaker. Guido van Dijk zette Raygivano Dompig in scoringspositie tegen zijn oude ploeg. Maar ook de aanvaller vond doelman Ruben Valk op zijn weg.meer »

505x gelezen

De voetbaltrainers komen naar DOVO

22 september 12:30  Alle zes de voetbaltrainers uit de TV-serie De Voetbaltrainer zijn vrijdag 29 september te gast in de kantine bij DOVO. In een decor alle Veronica Inside zal gespreksleider Henri Drost met de mannen in gesprek gaan. Deze avond is voor alle belangstellenden vanaf 19.30 uur gratis bij te wonen. U bent door de Sponsorgroep DOVO van harte uitgenodigd!meer »

1067x gelezen

Voorbeschouwing VVSB - DOVO

21 september 10:00  A.s. zaterdag, 23 september, gaat DOVO op bezoek bij VVSB. Doen we het daar dit keer beter dan op 3 juni j.l….? meer »

255x gelezen

DOVO verslaat Staphorst na superstart

17 september 15:00  Amper 10 minuten waren er gespeeld of er prijkte al een ideale 2-0 voorsprong voor DOVO op het scorebord. De gevierde man was Nick Hak, de spits had slechts twee kansen nodig om het net even vaak te laten bollen. Eerst scoorde hij op aangeven van Guido van Dijk en schoot de bal in de verre hoek. Direct daarna kopte hij een inworp, die verlengt werd door Thijs van Amerongen, via de onderkant van de lat binnen. In het tweede bedrijf was het Mohamed El Kharbachi die met een hard schot de wedstrijd definitief in het slot gooide. meer »

668x gelezen

Voorbeschouwing DOVO - Staphorst

14 september 10:00  A.s. zaterdag, 16 september, ontvangen we Staphorst. Kan DOVO de drie punten in Veenendaal houden…? meer »

332x gelezen

DOVO onderuit bij Sparta Nijkerk

10 september 18:45  Tropische omstandigheden. Dat waren het afgelopen zaterdag in Nijkerk toen Sparta Nijkerk en DOVO het tegen elkaar op moest nemen. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de tweede helft. Uitgerekend voormalig DOVO-speler Roy Bakkenes nam de enige treffer voor zijn rekening. Een vrije trap schoot hij met uiterste precisie achter Nick van den Dam.meer »

350x gelezen

Voorbeschouwing Sparta Nijkerk - DOVO

7 september 10:00  A.s. zaterdag, 9 september, gaat de reis naar Nijkerk. Sparta is daar de tegenstander. Onze Rooien verdedigen één punt voorsprong op de Oranje-zwarten…meer »

337x gelezen

Yannick Zeeman vertrekt, Nadir Achahbar komt

4 september 14:15  Nadir Achahbar maakt de overstap van Quick Boys naar DOVO. Met Nadir haalt DOVO een linksbenige verdediger in huis. Yannick Zeeman verlaat DOVO, de 24-jarige middenvelder stapt per direct over naar Bennekom.meer »

1151x gelezen

DOVO.TV: DOVO - ODIN '59

3 september 14:45  Samenvatting van de competitiewedstrijd tussen DOVO en ODIN '59. Op eigen veld boekte DOVO een 2-0 overwinning. Na de wedstrijd blikte Jos Beentjes met Florian Wolf terug op de wedstrijd.meer »

507x gelezen

Voorbeschouwing DOVO - ODIN '59

31 augustus 10:00  DOVO gaat a.s. zaterdag, 2 september, op zoek naar de eerste competitiewinst. Na een teleurstellende start is het zaak de punten in Veenendaal te houden…meer »

378x gelezen

DOVO en RKVV DEM delen de punten

27 augustus 17:00  DOVO is met een punt teruggekeerd uit Beverwijk. Tegen de Rooms-Katholieke Voetbalvereniging Door Eendracht Macht, beter bekend als DEM werd er met 2-2 gelijk gespeeld. Bij DOVO werden de treffers gemaakt door het centrale verdedigingsduo Lars Rebergen en Thijs van Amerongen. meer »

454x gelezen

Voorbeschouwing RKVV DEM - DOVO

24 augustus 15:30  A.s. zaterdag, 26 augustus, gaat DOVO op bezoek bij DEM. Onze Rooien gaan proberen zich te herstellen van de valse start van vorige week. De aftrap is 15.30 uur.meer »

348x gelezen

DOVO.TV: DOVO - HSC '21

20 augustus 13:45  Samenvatting van de competitiewedstrijd tussen DOVO en HSC '21. In Veenendaal warem de gasten met 0-1 te sterk. Cenk Uguz was met zijn treffer de matchwinner. Na de wedstrijd blikte Jos Beentjes met Florian Wolf terug op de wedstrijd. meer »

726x gelezen

Voorbeschouwing DOVO - HSC '21

17 augustus 10:00  A.s. zaterdag, 19 augustus, gaat de nieuwe competitie in onze Derde Divisie van start. DOVO mag thuis beginnen tegen HSC ’21…meer »

561x gelezen

Strafschoppen knikkeren DOVO uit bekertoernooi

13 augustus 13:45  Het bekeravontuur eindigt voor DOVO in de eerste kwalificatieronde. De ploeg van Florian Wolf verloor na het nemen strafschoppen van TEC. Na een 0-0 ruststand vonden in de tweede helft beide ploegen eenmaal het net. Deze 1-1 stand stond ook na 120 minuten voetballen op het scorebord waardoor strafschoppen de beslissing moesten brengen. TEC nam deze net iets beter waardoor zij door bekeren.meer »

739x gelezen

Ophalen ledenpassen en teamkleding

9 augustus 8:15  Het seizoen 2023-2024 staat weer op het punt van beginnen. Over 2 weken gaan de scholen weer beginnen en starten ook alle trainingen weer bij DOVO.meer »

1572x gelezen

DOVO sluit voorbereiding af met zege op Sparta Nijkerk

8 augustus 18:30  De laatste test voor de kraker tegen TEC heeft DOVO doorstaan. Nadat zaterdag een deel van de selectie DVS ’33 Ermelo versloeg, won de andere helft maandagavond met 2-1 van competitiegenoot Sparta Nijkerk. meer »

537x gelezen

Uitslag verloting Harry Hamstra Cup

8 augustus 13:15  Afgelopen zaterdag heeft Sparta Nijkerk voorzitter Johan Evers de loting verricht. Indien u een prijs heeft gewonnen, kunt u een mailtje sturen met een foto van het lotnummer en uw telefoonnummer naar harryhamstracup@gmail.commeer »

166x gelezen

DOVO loopt Harry Hamstra Cup op doelsaldo mis

5 augustus 20:30  Zelf moest DOVO winnen van DVS ’33 Ermelo en dan moest IJsselmeervogels koploper TEC verslaan. Alleen dan kon DOVO voor de tweede keer beslag leggen op de Harry Hamstra Cup. Aan de eerste opdracht werd voldaan door met 3-1 te winnen. Het resultaat bij IJsselmeervogels tegen TEC was uiteindelijk in het voordeel van de ploeg uit Tiel: 1-1. Hierdoor mogen zij zich winnaar noemen van de Harry Hamstra Cup.meer »

997x gelezen

NOODOPROEP: DOVO komt handen tekort!

3 augustus 11:15  Het nieuwe voetbalseizoen 2023–2024 staat op het punt van beginnen. DOVO gaat met meer dan 70 teams de competitie in. Dat is mooi, maar…dat gaat niet vanzelf. Om dit organisatorisch allemaal goed te laten verlopen, hebben we meer handjes nodig. Niet over een jaar, niet over een maand, nee nu!meer »

2108x gelezen

Veel kansen maar geen doelpunten bij DOVO tegen IJsselmeervogels

2 augustus 13:00  De tweede wedstrijd om de Harry Hamstra Cup tussen DOVO en IJsselmeervogels is doelpuntloos geëindigd. Dat er geen doelpunten zijn gevallen is een klein wonder te noemen. Met name DOVO kreeg een legio aan kansen. Met enkele katachtige reflexen voorkwam IJsselmeervogels doelman Julian Prinsen keer op keer een treffer van DOVO. Zo ook vlak voor tijd toen hij de strafschop van Mohamed El Kharbachi uit de benedenhoek wist te pakken.meer »

632x gelezen

DOVO is Spakenburg de baas in Harry Hamstra Cup

29 juli 21:45  Het openingsduel van DOVO in de Harry Hamstra Cup mocht DOVO afwerken in Ermelo. Bij DVS ’33 was tweede divisionist Spakenburg de tegenstander. Na een 0-1 achterstand bij rust, boog de ploeg van Florian Wolf in de tweede helft de stand om. Doelpunten van Anil Mercan en Mohamed El Kharbachi betekende een knappe 2-1 eindstand en overwinning. meer »

1455x gelezen

Geen doelpunten in boeiend duel tussen DOVO en De Treffers

27 juli 17:15  De oefenwedstrijd tegen tweede divisionist De Treffers is geëindigd zoals hij begon: 0-0. Dat er geen treffers vielen was bijzonder. Beide ploegen kregen voldoende kansen, maar prima acterende keepers bij beide clubs voorkwamen de doelpunten. Eenmaal vond De Treffers wel het net, in buitenspelpositie knikte Jordy Thomassen raak waarna hij de kopgoal geannuleerd zag worden.meer »

661x gelezen

Harry Hamstra Cup 2023

26 juli 17:00  Terwijl we allen genieten van de heerlijke vakantietijd zijn de voorbereidingen van seizoen 2023-2024 alweer in volle gang. Traditiegetrouw is DOVO weer uitgenodigd om mee te strijden om de Harry Hamstra Cup, georganiseerd door onze vrienden van Sparta Nijkerk, waarbij de opbrengst wordt gedoneerd aan het goede doel. Zes topamateurverenigingen strijden om deze beker, dat inmiddels een begrip is geworden. In 2021 won DOVO dit prestigieuze toernooi. meer »

1409x gelezen

DOVO start voorbereiding met oefenzege

23 juli 13:45  DOVO is de voorbereiding gestart met een overwinning. Op eigen veld werd vierde divisionist UDI ‘19/CSU met 1-0 verslagen. Eerst kregen de gasten dé mogelijkheid om te scoren. Vanaf de stip mocht Stijn van den Broek aanleggen. Maar hij zag zijn inzet klemvast gepakt worden door Lars Molenaar. De enige treffer van de middag viel niet lang daarna. Op aangeven van Chris Verheul schoot Mohamed El Kharbachi hard en laag raak. meer »

692x gelezen

DOVO voegt Raygivano Dompig toe aan selectie

21 juli 10:45  Raygivano Dompig versterkt de selectie van DOVO. De 23-jarige aanvaller komt over van het Duitse YEG Hassel. Daarvoor speelde hij voor VVSB en in de jeugd van Feyenoord, Sparta en Spartaan ’20.meer »

1396x gelezen

DOVO versterkt aanval met El Kharbachi

28 juni 10:15  Mohamed el Kharbachi is komend seizoen speler van DOVO. De 22-jarige vleugelaanvaller komt over van ASWH. In het verleden maakte Mohamed deel uit van de jeugdopleidingen van Feyenoord, FC Groningen en Sparta Rotterdam. meer »

2254x gelezen

Trainen en openingstijden kantine tijdens zomerstop

27 juni 11:15  Vanaf maandag 3 juli tot maandag 31 juli kan er enkel alleen nog maar op donderdagavonden op de kunstgrasvelden worden getraind. Het kleedkamergebouw is dicht en er is ook geen ballenuitgifte. meer »

1832x gelezen

Start voorbereiding DOVO 1 seizoen 2023 – 2024

21 juni 12:00  Op zaterdag 15 juli start DOVO 1 de voorbereiding op het seizoen. De ploeg van Florian Wolf start dan om 10:00 uur met de eerste training.meer »

1511x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief