DOVO1

DOVO verliest bij Barendrecht

14 mei 22:00  DOVO heeft na 3 overwinningen op rij een 3-1 nederlaag bij Barendrecht geleden. Na een 1-0 ruststand bracht de ingevallen Guido van Dijk de ploegen nog op gelijke hoogte. In het laatste kwartier sloeg de thuisploeg nog tweemaal toe. Bart Deprez (tweemaal) en Niels Vorthoren waren de Barendrechtse doelpuntenmakers.meer »

622x gelezen

Voorbeschouwing Barendrecht - DOVO

12 mei 10:00  Na twee keer ‘thuis’ volgt er zaterdag a.s., 14 mei, weer eens een uitwedstrijd. We gaan op bezoek in en bij Barendrecht. Een zware wedstrijd, zo op het eerste gezicht…meer »

334x gelezen

Paul Oostermeijer keert terug bij DOVO

10 mei 16:00  Een nieuwe naam kan worden toegevoegd aan de A-selectie van DOVO voor het seizoen 2022/2023: Paul Oostermeijer. De inmiddels 18-jarige telg uit de binnen DOVO welbekende Oostermeijer-familie komt over van de beloften van NEC Nijmegen.meer »

1195x gelezen

DOVO versterkt zich met Hicham Haouat

9 mei 11:15  Hicham Haouat maakt komende zomer de overstap van GVVV naar DOVO. De 24-jarige aanvaller speelde in de jeugd bij Bennekom en DTS Ede. Via NEC streek hij in 2020 bij onze buren neer. meer »

763x gelezen

DOVO wint voor derde keer op rij

8 mei 14:15  DOVO heeft opnieuw gewonnen. Na HSV Hoek, ODIN '59 werd nu Ter Leede verslagen. Op eigen veld wist de ploeg van Florian Wolf een 0-1 ruststand om te buigen in een geweldige 3-1 overwinning. Oktay Öztürk was met twee treffers de grote man. Eerder had Anil Mercan beide ploegen al op gelijke hoogte gezet. meer »

392x gelezen

Nick de Bondt kiest alsnog voor langer verblijf bij DOVO

6 mei 14:00  Nick de Bondt speelt ook volgend seizoen bij DOVO. De 28-jarige multifunctionele speler gaf eerder aan te kiezen voor een overstap naar DHSC, maar ziet daar van af en kiest voor minimaal nog één seizoen bij DOVO.meer »

777x gelezen

Voorbeschouwing DOVO - Ter Leede

5 mei 10:00  A.s. zaterdag, 7 mei, opnieuw een thuiswedstrijd voor DOVO. Dit keer komt Ter Leede op bezoek. En opnieuw telt slechts een overwinning. “Volle bak” dus, DOVO…!! meer »

402x gelezen

DOVO.TV: DOVO - ODIN '59

1 mei 12:00  Samenvatting van de competitiewedstrijd tussen DOVO en ODIN '59. De wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor DOVO. Na de wedstrijd praat Jos Beentjes met Man of the Match en matchwinner Lulinho Martins.meer »

606x gelezen

Gebroeders Westerlaken verlaten DOVO

29 april 7:00  Het verblijf van Mark en Bart Westerlaken bij DOVO beperkt zich tot één seizoen. Het duo heeft aangegeven DOVO te zullen verlaten. Waar Bart Westerlaken helemaal stopt met voetballen, gaat Mark Westerlaken wel voor een nieuwe uitdaging. meer »

453x gelezen

DOVO weet eindelijk weer wat winnen is

24 april 12:15  De laatste overwinning van DOVO dateerde van 19 februari. Toen werd de destijds koploper Sportlust ’46 met 3-1 in Veenendaal verslagen. Er volgde sindsdien 12 wedstrijden zonder overwinning (4 gelijkspelen en 8 nederlagen). Maar op DOVO haar 89e verjaardag werd er eindelijk weer een overwinning geboekt. In en tegen Hoek vocht de ploeg van Florian Wolf zich naar een knappe 2-3 overwinning. meer »

713x gelezen

DOVO in zwaar weer na nederlaag tegen VVOG

18 april 21:45  DOVO heeft de belangrijke wedstrijd tegen VVOG verloren. In Veenendaal won de ploeg uit Harderwijk met 1-2. De gasten kwam al na 4 minuten op voorsprong. Jeremy de Graaf wist een pass van Bruce Lücke af te ronden. Tien minuten voor tijd ging de bal op de stip. Doelman Wouter Polhoud bracht Daan Disveld naar de grond. Oktay Öztürk pakte deze kans uit en schoot de ploegen weer op gelijke hoogte. Lang kon DOVO er niet van genieten want een indraaiende corner kwam via de paal op het hoofd van Dean van Ooijen, die simpel binnen kon knikken. Ruim 10 minuten blessuretijd veranderde niets meer aan de stand. meer »

649x gelezen

DOVO verliest nipt bij Harkemase Boys

14 april 22:30  DOVO heeft de verre uitwedstrijd bij Harkemase Boys nipt verloren. Op sportpark De Bosk werd het 1-0 voor de gastheer. Matchwinner werd Kian Visser, hij tekende na bijna een half uur speler voor de enige treffer van de wedstrijd.meer »

726x gelezen

Jan van Rabenswaaij en André Quint nieuwe teammanagers van DOVO 1

13 april 16:30  De Technische Commissie van DOVO heeft nieuwe teammanagers aangesteld voor DOVO 1 voor het seizoen 2022/2023. Het betreft een duo: Jan van Rabenswaaij en André Quint. Beiden hebben in het verleden zelf in DOVO 1 gevoetbald.meer »

2056x gelezen

DOVO verlengt met Lulinho Martins en Lion Kalentjev

11 april 12:30  Lulinho Martins en Lion Kalentjev spelen ook volgend seizoen voor DOVO. Beide spelers zijn een langer verblijf bij DOVO overeengekomen.meer »

580x gelezen

DOVO.TV: DOVO - VVSB

10 april 13:00  Samenvatting van de competitiewedstrijd tussen DOVO en VVSB. Na een 3-0 voorsprong door twee doelpunten van Lulinho Martins en één van Matthijs van Nispen, kwamen de gasten in een doldwaze slotfase nog terug tot 3-3. Lulinho Martins schoot bij een 3-0 voorsprong een strafschop over. Nick Hak mocht een kwartier voor tijd gaan douchen na zijn tweede gele kaart. meer »

907x gelezen

DOVO benut kansen niet en verliest in Assen

6 april 16:45  DOVO is er niet in geslaagd om met een positief resultaat uit Assen terug te keren. Bij ACV werd er met 3-0 verloren. Net als afgelopen zaterdag bij DVS ’33 Ermelo keek DOVO ook nu tegen een 2-0 achterstand aan. In de slotminuut wist ACV nog eenmaal te scoren en de wedstrijd op een 3-0 uitslag te bepalen. meer »

333x gelezen

DOVO komt in Ermelo vroege achterstand niet meer te boven

3 april 11:30  Een vroege 2-0 achterstand in Ermelo bij DVS ’33 Ermelo is DOVO niet meer te boven gekomen. Onder winterse omstandigheden stond er na 90 minuten een 3-0 nederlaag op het scorebord. Na amper 10 minuten keek DOVO door een goal van Maarten van Dijk en Quincy Veenhof al tegen een achterstand aan. In de slotminuut was het Adriaan Kruisheer die de derde van de middag wist te maken. meer »

366x gelezen

DOVO vecht zich knap naar punt bij koploper Sparta Nijkerk

30 maart 13:15  Een punt bij de koploper, dan mag je toch wel spreken van een stunt. De equipe van Florian Wolf speelde met veel discipline en vocht voor elke meter. Na een 0-1 voorsprong, door een slimme kopbal van Anil Mercan, kwam Sparta Nijkerk via Jesse van Nieuwkerk nog langszij en tekende voor de 1-1 eindstand.meer »

557x gelezen

DOVO onderuit in Rijssen

27 maart 12:15  DOVO heeft 0 punten overgehouden aan het treffen met Excelsior ’31. In Rijssen stond er na ruim 90 minuten voetballen een 1-0 eindstand op het scorebord voor de thuisploeg. Matchwinner in de tweede helft werd Hielke Penterman. Hij wist in een scrimmage voor het doel van Jeroen Vrolijk het beslissende laatste zetje te geven. meer »

421x gelezen

Dennis Hettinga maakt overstap naar DOVO

26 maart 14:00  Dennis Hettinga maakt komende zomer de overstap van De Treffers naar DOVO. De 26-jarige verdediger kwam eerder uit voor Go Ahead Eagles en Top Oss. Zijn eerste voetbalkunsten vertoonde hij bij SV Helios.meer »

856x gelezen

DOVO.TV: DOVO - FC Lisse

23 maart 16:30  Samenvatting van de wedstrijd tussen DOVO en FC Lisse. De wedstrijd eindige in een 1-1 gelijkspel. Na de wedstrijd praat Jos Beentjes met Man of the Match Max Boonstoppel, de trainers Florian Wolf (DOVO) en Raymond Bronkhorst (FC Lisse).meer »

267x gelezen

DOVO.TV: DOVO - SteDoCo

20 maart 12:45  Samenvatting van de wedstrijd tussen DOVO en SteDoCo. De wedstrijd eindige in een 0-4 overwinning voor de gasten. Deze stand was bij rust al bereikt na twee doelpunten van Oliver Pilon, Joran Schröder en voormalig DOVO-speler Simon van Zeelst. Na de wedstrijd praat Jos Beentjes met de trainers Florian Wolf (DOVO) en Frans Adelaar (SteDoCo).

606x gelezen

DOVO versterkt zich met Tom van der Neut

19 maart 12:00   Tom van der Neut maakt komende zomer de overstap van TEC naar DOVO. De 35-jarige centrale verdediger speelde in het verleden voor Spakenburg, FC Lienden, Theole en BZS Beusichem. In Veenendaal tekent Van der Neut een eenjarige verbintenis.meer »

782x gelezen

DOVO ziet in slot overwinning uit handen glippen

16 maart 15:00  Tot minuut 93 leek het erop dat DOVO 3 punten ging bijschrijven. Een ongelukkig moment zorgde er diep in blessuretijd voor dat DOVO slechts een punt overhield aan het treffen met Harkemase Boys. Na een vroege achterstand wist DOVO door doelpunten van Matthijs van Nispen en Lion Kalentjev de achterstand om te buigen. De gasten kwamen voor rust echter weer langszij. Twintig minuten voor tijd was het Nick Hak die na een prachtige actie schitterend af wist te ronden. In de slotfase kreeg DOVO alsnog de deksel op de neus en zag het een 3-3 eindstand op het scorebord staan. berichtlengte binnen ClubTv575 / 825 Startdatum 16-03-2022 15 uur 00 min Heeft een einddatum Nieuwsitem tonen op de volgende pagina's 1 categorieën geselecteerd, waarvan 0 sticky. Afbeelding uploadenGeen bestand gekozen Mogelijke types: .jpg .jpeg .gif .png .bmp .tiff Afbeelding onderschriftmeer »

529x gelezen

Jill Warmenhoven verlengt contract

16 maart 13:45  Jill Warmenhoven is ook in het volgende seizoen de verzorgster van DOVO 1. In 2018 maakte ze de overstap van zaterdagclub FC Breukelen en het op zondag acterende Elinkwijk. DOVO had altijd de intentie om er een jaar aan vast te plakken. Ook Warmenhoven zag dit graag gebeuren, waardoor ze volgend seizoen aan haar 5e seizoen op het Panhuis gaat beginnen.

508x gelezen

Tarik el Khoulati verlaat DOVO

15 maart 10:45  Tarik el Khoulati heeft aangegeven DOVO na dit seizoen te verlaten. In 2018 maakte El Khoulati op 17-jarige leeftijd de overstap van DOVO O19 naar het eerste. Waar die middenvelder volgend seizoen gaat spelen is nog niet bekend. meer »

1243x gelezen

DOVO weet kansen niet te benutten bij Staphorst

9 maart 12:00  DOVO heeft de verre uitwedstrijd in en tegen Staphorst niet om kunnen zetten in een goed resultaat. Op Sportpark Het Noorderslag werd er met 2-1 verloren. Voor DOVO tekende Lion Kalentjev in de tweede helft voor de aansluitingstreffer. Kansen op de gelijkmaker waren er voldoende maar gescoord werd er niet meer.meer »

570x gelezen

DOVO versterkt zich met Marlon Versteeg

4 maart 13:00  Marlon Versteeg maakt komende zomer de overstap naar DOVO. De aanvaller is de eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen. De 24-jarige Versteeg komt over van tweede divisionist De Treffers. Daarvoor speelde hij onder meer voor De Graafschap, Spakenburg en de jeugd van Vitesse. meer »

1310x gelezen

Voorbeschouwing DOVO - Harkemase Boys

2 maart 12:00  A.s. zaterdag, 5 maart, ontvangen we Harkemase Boys. De Friezen zijn een goede middenmoter, of zo je wilt subtopper. Kan DOVO na het verlies bij GOES tot succes komen…?meer »

363x gelezen

DOVO onderuit bij hekkensluiter

26 februari 16:45  DOVO heeft de overwinning op Sportlust '46 geen goed vervolg gegeven. Bij hekkensluiter GOES werd met 2-0 verloren. Het was voor de gastheer de eerste overwinning sinds zaterdag 20 februari 2020. Sylvio Hage was voor rust de man die voor de openingstreffers tekende. Gianni Tiebosch schoot enkele minuten voor tijd GOES naar de 3 punten. Net daarvoor kon Lars Rebergen met zijn tweede gele kaart inrukken. meer »

784x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief