Algemeen

Peter Snijders, nieuwe trainer DOVO JO16-1

19 juni 9:00  ''Mijn naam is Peter Snijders, ik ben 51 jaar oud, getrouwd en trotse vader van 2 zoons. (Tim 19 jaar en Cas 15 jaar). Vroeger speelde ik zelf bij DOVO en mijn beide kinderen voetbalden hier ook. Tim is gestopt omdat het niet meer viel te combineren met zijn studie maar Cas speelt nog met veel plezier bij DOVO. Als trainer heb ik de nodige jeugdteams begeleid de afgelopen jaren. Vaak als assistent bij een selectie team (vanaf F1 t/m de JO13-1) en vaak als hoofd trainer van een wat lager jeugdteam. Mijn laatst getrainde team als hoofdtrainer was de JO19-1 van v.v. Veenendaal. Na 1 jaar rust kijk ik uit om weer met een groep jongens aan de slag te gaan.meer »

711x gelezen

Nationale voetbaldag bij DOVO een groot succes

18 juni 18:00  Afgelopen zaterdag was er aan de rode zijde van het Panhuis een groot voetbalfeest. ongeveer 120 jongens en meisjes deden mee aan de voetbalclinic die mede werd georganiseerd door PUUR Voetbal.meer »

278x gelezen

v.v. DOVO verlengt met trainer Edwin Elbertsen

18 juni 9:00  Voor het nieuwe seizoen 2021-2022 heeft Edwin Elbertsen zijn contract met één jaar verlengd als trainer van DOVO O23-1.meer »

550x gelezen

Mededeling overlijden oud lid René Schoeman

17 juni 19:00  We kregen het trieste bericht van overlijden van René Schoeman. René mocht slechts 50 jaar worden. Hij is weliswaar in het verleden lid geweest van DOVO, maar was nog steeds betrokken bij DOVO en trouw supporter van ons eerste team. Velen zullen hem dan ook kennen. meer »

775x gelezen

Lid en oud vrijwilliger Albert Geefshuijsen overleden

17 juni 17:30  We hebben bericht ontvangen dat op 10 juni ons lid Albert Geefshuijsen is overleden. Albert is 75 jaar geworden. Hij was al vanaf februari 1966 lid van DOVO. In 2017 werd hij gehuldigd in verband met het feit dat hij 50 jaar lid was. meer »

217x gelezen

Ons vlaggenschip van DOVO jeugdopleiding zoekt maatschappelijke partners!

11 juni 17:15  Ook voor ons vlaggenschip, de JO23-1 (maximale leeftijd is dus 23 jaar), van de Jeugdopleiding van Voetbalvereniging DOVO is het een ontzettend raar seizoen geweest. Na een fantastische competitiestart in de 1e divisie, waarin er louter werd gewonnen tegen tegenstanders van naam en faam zoals Roda’46, DVS’33, DEM en Argon, gooide Corona ook voor deze talentvolle groep roet in het eten. Maandenlang werd er niet getraind of gevoetbald maar gelukkig is ook voor DOVO JO23-1 de zon gaan schijnen en mag er inmiddels weer onder de nodige voorwaarden getraind en gevoetbald worden.meer »

1070x gelezen

DOVO, damesvoetbal en Kelly

11 juni 10:00  Zaterdag kleurde Veenendaal een klein beetje Rood. De meiden van DOVO trokken Veenendaal in om een spannend GPS-spel uitgezet door Unlock Adventures te spelen. Het was het begin van de middag die in het teken stond van het damesvoetbal bij voetbalvereniging DOVO. Alle leeftijden waren aanwezig om vragen te kunnen stellen aan de bekende Nederlandse voetbalspeelster Kelly Zeeman, maar vooral ook om van haar te leren.meer »

263x gelezen

Eerste bierpakket overhandigt aan SponsorGroep DOVO!

9 juni 21:30  Vrijdag 4 juni 2021 is dé dag geworden dat we, namens voetbalvereniging DOVO, de eerste bierpakketten mochten uitreiken aan de SponsorGroep DOVO. Het eerste bierpakket werd na een korte presentatie door Dico Harteman (bestuurslid Commercie) en Christiaan van Ravenswaaij (bestuurslid Horeca & Evenementen), op de geweldige locatie van Residence Rhenen, uitgereikt aan Bart Kelderman (zie foto). meer »

459x gelezen

Harm Jan en Sam behalen UEFA B diploma!

9 juni 6:30  Harm Jan en Sam zijn geslaagd voor UEFA B. Beide heren hebben hebben dit seizoen keihard gewerkt om het zo veelbelovende papiertje te halen. Dat deze DOVO mannen geslaagd zijn, maakt ons trots. We zien graag dat jongens van de club zich ontwikkelen en bieden hier altijd mogelijkheden voor.meer »

351x gelezen

12 juni Nationale Voetbaldag

4 juni 5:15  Opgeven kan alleen dit weekend nog!! Op 12 juni wordt in heel Nederland de Nationale Voetbaldag gehouden. Veel voetbalverenigingen besteden hier op een speciale manier aandacht aan. Landelijk worden er veel activiteiten georganiseerd en ook bij DOVO kunnen leden en niet-leden terecht.meer »

997x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief