Wedstrijdverslag pupil van de Week: Julia Rakers

2 september 2021 11:45

Op zaterdag 28 augustus was Julia Rakers, keeper van DOVO MO13-1, pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - Sparta Nijkerk. Wil je weten hoe zij de wedstrijd heeft beleefd lees dan hier haar verslag:

Zaterdag 28 augustus was ik eindelijk pupil van de dag bij DOVO tegen Sparta Nijkerk. Door corona was er lang geen pupil van de dag, maar nu bij de eerste thuiswedstrijd van het seizoen wel en ik had het geluk dat ik het mocht zijn 😊. Om twee uur mocht ik me melden in de bestuurskamer bij Johan Blad en kreeg ik iets te drinken en mocht op de foto voor de social media.

Tegen half drie haalde teammanager Jules Kingma mij op en mocht ik mee naar de kleedkamer. Daar mocht ik luisteren naar wat de hoofdtrainer Florian Wolf allemaal tegen het team vertelde over wat ze allemaal moesten doen tijdens de wedstrijd. Toen gingen ze allemaal de warming up doen op het veld en mocht ik met de wissels overschieten.

Daarna gingen we nog even terug naar de kleedkamer en even later gingen we het veld op. Ik mocht met de scheidsrechter vooraan het veld oplopen. Na de aftrap mocht ik de eerste goal scoren tegen Sparta Nijkerk. De scheidsrechter zei ‘maak er maar iets moois van’, dus ik dribbelde op de keeper af en scoorde met een hakje 😊. Toen mocht ik in de dug-out gaan zitten met alle wisselspelers en begon de wedstrijd echt.

Het was een spannende wedstrijd met veel kansen voor beide teams. Ik vond dat er soms best agressief werd gespeeld aan de Sparta Nijkerk kant. Het was gezellig in de dug-out, er werd van alles besproken en soms ook even flink gescholden als er een te grote kans voor Sparta Nijkerk was of DOVO een kans miste 😉. Met rust stond het helaas nog 0-0. In de rust speelde ik over met Anil Mercan. Ook de tweede helft was spannend met genoeg kansen, maar helaas zonder doelpunten.

Na de wedstrijd mocht ik weer naar de Bestuurskamer en kreeg ik een diploma voor pupil van de dag en een bon om pizza te halen. Om half zes kwam Florian Wolf om mij de gesigneerde DOVO bal te geven. Ik had  gevraagd of Jeroen Vrolijk zijn handtekening op mijn mitella wilde zetten, dat deed hij en ik mocht ook nog met hem en Florian Wolf op de foto 😊.

Het was superleuk om mee te maken, hartelijk bedankt allemaal!