Erkend leerbedrijf - Voetbalvereniging DOVO Veenendaal

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

DOVO is als jarenlang een erkend leerbedrijf. De erkenning door Calibris, een kenniscentrum voor leren in de praktijk in Zorg, Welzijn en Sport, geldt voor de kwalificaties Sport- en Bewegingsbegeleider, -leider, -coördinator en –manager.

Tijdens de stage kunnen leerlingen in praktijk brengen wat zij hebben geleerd, op een echte werkplek, als assistent van een normale werknemer/begeleider/trainer. DOVO begeleidt de leerling en zorgt voor diverse evaluatiemomenten en regelmatig contact met de school. Stagiaires zijn afkomstig van CIOS Rijn/IJssel Arnhem, ROC/ASA (Amersfoort), ROC A12 Sport & Bewegen (Ede) en CSV (Veenendaal). Ook is het mogelijk om een maatschappelijke stage bij DOVO te doen.

Leerlingen van de Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal (CSV) voeren bovendien op ons sportpark praktijkopdrachten uit. Techniekleerlingen gaan, onder leiding van een docent en DOVO-vrijwilligers, aan de slag. Het gaat om praktijkopdrachten op het vlak van bijvoorbeeld timmeren, houtbewerking, metselen en stratenmaken.

DOVO voorziet op die manier in noodzakelijk onderhouds- en reparatiewerkzaamheden op de accommodatie en de CSV-leerlingen doen op hun beurt ervaring op in een echte praktijksituatie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!