Wedstrijdverslag pupil van de Week: Femke Slotboom

10 maart 2020 16:15

Op zaterdag was Femke Slotboom, voetballend voor DOVO MO11-1, pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - fc Lisse. Wil je weten hoe zij de wedstrijd heeft beleefd lees dan hier haar verslag:

De dag was echt heel erg leuk!

We werden goed ontvangen in de business lounge. Ik mocht gelijk op de foto voor sociale media. Vlak voor de warming up mocht ik de kleedkamer in en alle spelers een hand geven. Op het veld was ik lekker aan het over passen met de wisselspelers, o.a Jeroen, Mourad en Noah. Ze leerden me een paar trucjes.

Aan het begin van de wedstrijd mocht ik de bal pakken, voorop lopend naar de middenstip en de bal daar neerleggen. Spannend! Na de high fives en munt gooien mocht ik rennend naar de goal van Lisse en proberen te scoren. En ik scoorde!!

In de dug out mocht ik de wedstrijd volgen. In de eerste helft van de wedstrijd scoorde Lisse. Zo bleef het tot aan de rust. In de rust mocht ik mee de kleedkamer in en kreeg mee hoe de trainer zijn spelers motiveerde om beter te gaan spelen om nog te kunnen winnen. In de tweede helft scoorde dovo in de eerste 5 minuten. En 5 minuten later weer!

Dovo speelde duidelijk sterker dan in de eerste helft en ze wisten nog een derde punt te maken.
Het was een spannende wedstrijd. Ze moesten winnen na een paar verloren wedstrijden, en dat hebben ze gedaan! Ik bracht geluk zeiden ze...

Aan het eind van wedstrijd mocht ik op de foto met de trainer en de voorzitter van dovo. Ik kreeg nog een gesigneerde bal van de spelers en een diploma. Zo blij mee!
Na de persconferentie zijn we naar huis gegaan.