Vrouwen / meisjes

DOVO op jacht naar nieuw record met Grote Clubactie!

1 november 10:45   We gaan alweer de laatste weken van de grote clubactie 2021 in en we komen steeds dichter in de buurt van het record qua opbrengsten van 2020. Inmiddels hebben namelijk al meer dan 3.300 loten verkocht! Wat een mooie prestatie! Als voetbalvereniging DOVO zijn wij uiteraard zeer trots op het verkochte aantal loten en willen alvast hierbij onze leden en de sponsors die dit mogelijk hebben gemaakt bedanken!meer »

313x gelezen

DOVO breidt uit met nieuwe jeugdteams

23 oktober 8:00  Na vijftien moeilijke coronamaanden wint voetbal gelukkig weer aan populariteit. DOVO merkt dat direct, in de vorm van een toenemend aantal aanvragen. Om die reden wordt de herfstvakantie gebruikt om weer nieuwe jeugdteams op te starten.meer »

199x gelezen

Wedstrijdverslag pupil van de Week: Julia Rakers

2 september 11:45  Op zaterdag 28 augustus was Julia Rakers, keeper van DOVO MO13-1, pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - Sparta Nijkerk. Wil je weten hoe zij de wedstrijd heeft beleefd lees dan hier haar verslag:meer »

428x gelezen

Meisjes- en damesteams

7 juli 20:30  DOVO heeft het seizoen 2021-2022 de volgende meiden/damesteams MO7 - MO9 - MO11 - MO13 - MO15 - MO17 - MO19 - VR1 Heb je een vraag of wil je eens een proeftraining volgen? Dat kan natuurlijk !! Stuur een mailtje naar dames@dovo.nl. Van harte welkom.

30x gelezen

DOVO, damesvoetbal en Kelly

11 juni 10:00  Zaterdag kleurde Veenendaal een klein beetje Rood. De meiden van DOVO trokken Veenendaal in om een spannend GPS-spel uitgezet door Unlock Adventures te spelen. Het was het begin van de middag die in het teken stond van het damesvoetbal bij voetbalvereniging DOVO. Alle leeftijden waren aanwezig om vragen te kunnen stellen aan de bekende Nederlandse voetbalspeelster Kelly Zeeman, maar vooral ook om van haar te leren.meer »

552x gelezen

Sponsoren van de Dames MO19-1

19 december 10:00  Al enige tijd zien jullie de dames van de MO19-1 in fraai gesponsorde kleding rondlopen, maar wie zijn nu de sponsoren!meer »

1202x gelezen

Installeer vandaag nog de Voetbal.nl app!

21 augustus 10:45  Voetbal.nl zou standaard op de telefoon van iedere voetballer en supporter geïnstalleerd moeten staan. De app en website van Voetbal.nl zijn steeds belangrijker geworden voor de leden van een voetbalclub zoals DOVO. Niet alleen kun je zien welke wedstrijden er gespeeld worden, maar ook de trainingen, oefenwedstrijden, veldindelingen en nog veel meer is er in terug te vinden. Daarnaast is het ook de bron van informatie voor de club als het gaat om telefoonnummers, e-mailadressen van de leden en de pasfoto voor je digitale spelerspas. Nieuw in de app is, dat er ook berichten gestuurd kunnen worden vanuit de vereniging naar haar leden en dat vrijwilligerstaken via Voetbal.nl gepland kunnen worden. meer »

4289x gelezen

DOVO Vrouwen 1 - Het negende Picnic Team van de Week!

13 november 15:00  De foto zegt genoeg, gewoon een leuk stel vrouwen bij elkaar! Ze hadden na de eerste competitiewedstrijd al meer punten bij elkaar dan tijdens het gehele vorige seizoen. Dat mag gevierd worden!meer »

2224x gelezen

Nieuwe trainer DOVO-dames 1

13 juni 21:00  Jacco Drost zal vanaf komend seizoen dames 1 gaan leiden. Jacco is bij DOVO al jaren betrokken bij de jeugd. Afgelopen jaren als trainer van de JO13-1, daarvoor ook verschillende meisjeselftallen. meer »

3696x gelezen

Pupil van de Week: Jolijn van de Pol

24 april 9:00  Afgelopen zaterdag 21 april, was Jolijn van de Pol uit DOVO MO11-1 tijdens de wedstrijd DOVO - ASWH. Deze dag stond in het teken van het Vrouwenvoetbal. Hier het verslag van hoe Jolijn deze dag heeft beleefd.meer »

3059x gelezen

Ga naar archief