Nieuws - Voetbalvereniging DOVO Veenendaal

Nieuws


Jong Dovo wint eerste duel in SD Sportsware beloften competitie

Dinsdagavond 22 oktober speelde Jong Dovo de eerste wedstrijd in de beloften competitie tegen de Jong Bataven uit Gendt. Jong Dovo, onder leiding van José de la Fuente Pozo, begint de wedstrijd met 6 spelers uit de selectie van Dovo 1, (Taril el Khoulati, Sam van Hasselt, Sjoerd van de heuvel, Pepijn van der Wissel, Noah Staal, Sam Schoeman), 2 spelers uit Dovo 2 (Maarten van Ginkel en Bart Henken en 1 speler uit 19-1 (Gloire da Silva).
De eerste minuten is het even zoeken naar elkaar en het op waarde schatten van de tegenstander. De Bataven hebben snelle vleugelspelers maar onze backs zijn dat ook. Daarentegen zijn de vleugelspelers van Jong Dovo nog rapper. Met name Pepijn van der Wissel loopt menig keer zijn directe tegenstander het snot voor de ogen maar wordt evenveel keren terug gevlagd door de neutrale grensrechter. Het mmegereisde publiek dat op één lijn staat is een andere mening toegedaan.
Na 10 minuten begint het echt te lopen binnen Jong Dovo. Het middenveld is in bezit van Dovo en als er balverlies wordt geleden is er een uitstekende wisselwerking tussen de achterhoede spelers. 
Na een kwartier spelen kijgt Pepijn van de Wissel de bal en dribbelt naar binnen rand strafschop gebied en haalt uit. De bal beland in de verre bovenhoek onhoudbaar achter de keeper. 1-0 Jong Dovo.
Na 5 minuten is het weer raak. Een mooie aanval over rechts waarbij de technische Gloire da Silva langs zijn tegenstander glipt en de bal voorgeeft op Pepijn van der Wissel die op duikt in de spits en de bal direct doorschuift richting tweede paal waar Sam schoeman de bal fraai in de uiterste linker hoek schuift. 2-0 Jong Dovo.
Er wordt tot de rust verzorgd gevoetbald maar dit leidt niet meer tot doelpunten.
Milan Wijstok (Dovo 2 ) komt in het veld voor Noah Wijnstok. Jong de Bataven komt gebrand het veld weer op in een meer aanvallende opstelling. Ook fysiek speelt de thuisploeg harder. 
Jong Dovo krijgt nog een paar zeer goede kansen waarbij de trekker niet overgehaald kan worden.
Cas van Dijk komt in het veld voor de goed spelende Bart Henken en Rick Achterberg vervangt Sjoerd van de Heuvel. Sam Schoeman wordt gewisseld voor Issa Kanu (alle invallers uit de 19-1).
In de 20ste minuut scoort Jong Dovo de 3-0 door een zeer fraaie aanval over meerdere schijven. Pepijn van de Wissel onderschept de bal en speelt de bal naar Tarik el Khoulati die de bal naar rechts speelt naar Gloire da Silva die de bal strak voorgeeft en Issa Kanu hard binnen schiet.
In de één na laatste minuut wordt de bal niet goed weggewerkt uit de Dovo defensie. In plaats van de bal het stadion uit te schieten wordt geprobeerd de bal voetballend weg te werken. Jong Bataven maken direct gebruik van de fout en benutten de geboden kans optimaalf. 3-1
In de allerlaatste minuut staat het binnen no-time 4-1 wanneer Issa kanu de bal onderschept en deze direct doorschuift op Gloire da Silva die de bal in de korte hoek onder de keeper het net in jaagt.
Een prima eerste resultaat voor Jong Dovo! Volgende week speelt Jong Dovo thuis om 20.00 uur op dinsdag 29 oktober tegen Jong RKHVV uit Huissen. U bent meer dan welkom om Jong Dovo aan te moedigen.

Oproep: Lotenverkopers voor Panhuisderby Loterij GEZOCHT

22 maart 13:45  Aanstaande zaterdag 25 maart vindt de Panhuisderby DOVO – GVVV plaats. Om deze derby nog mooier te maken hebben we als Voetbalvereniging DOVO een heuse Panhuisderby Loterij weten te organiseren.meer »

328x gelezen

Dinsdag 21 maart: Panhuisderby rewind

15 maart 12:45  Zaterdag 25 maart is het weer zover: de Panhuisderby staat dan weer op het programma! In ons jubileumjaar is het leuk om eens terug te kijken op de meest legendarische wedstrijden tegen GVVV. De twee beslissingswedstrijden om het kampioenschap in 1991 én de wedstrijd in 1999 waarin de titel tegen de buren in de wacht werd gesleept, ten koste van Hoek.meer »

658x gelezen

Kaartverkoop DOVO - GVVV

14 maart 20:30  Zaterdag 25 maart is de dag waarop DOVO buurman GVVV ontvangt. De winnaar van de eerste periodetitel in de Derde Divisie Zaterdag tegen de koploper. Rood tegen blauw. De derby van Veenendaal. Daar wil je natuurlijk bij zijn. Maar hoe kom je aan een kaartje?meer »

4352x gelezen

Koop een bouwsteen voor de kantine met aanschaf bierpakket!

27 januari 9:30  Na het succes van de eerste editie van het bierpakket is inmiddels ook de 2e editie van het DOVO bierpakket beschikbaar. Bestel een bierpakket en koop daarbij een bouwsteen ten behoeve van de nieuwe kantine. meer »

1663x gelezen

DOVO wenst iedereen fijne kerstdagen en een geweldig mooi 2023

23 december 18:00  Het wordt voor ons sowieso een prachtig jaar, vanwege het 90-jarig bestaan. En daar komen we uiteraard bij jullie op terug....meer »

1585x gelezen

Nog eentje dan in 2022

13 december 18:30  Gelukkig blijven sommige tradities wel in ere. DOVO’s traditionele Wild Winter Kermis staat, na twee noodgedwongen Covid-cancels, weer op het feestprogramma. Deze happening is al vele jaren een begrip op Sportpark Panhuis en omstreken. Iedereen is van harte welkom, om het nu al legendarische jaar 2022 op een rood/wit waardige manier af te sluiten.

2207x gelezen

Edwin Elbertsen trainer voor JO23/ DOVO2

12 maart 19:30  Voor het nieuwe seizoen 2020-2021 is voor DOVO onder-23/DOVO 2 een nieuwe trainer gevonden in de persoon van Edwin Elbertsen.meer »

2355x gelezen

DOVO 2 speelt opwarmer tegen WV-HEDW

12 oktober 10:30  Om 11.30 speelt DOVO 2 tegen WV-HEDW uit Amsterdam voorafgaand aan de Wedstrijd van DOVO 1 tegen Ter Leede. DOVO 2 dat vorige week onderuit ging tegen Argon 2 met 4-0, heeft wat recht te zetten. Ondanks dat DOVO 2 vorige week de eerste 25 minuten alle kans kreeg om verdiend op voorsprong te komen, liet het zich overtroeven door een gedisciplineerd Argon dat de counter-kansen optimaal benutte. meer »

509x gelezen

DOVO 2 geeft overwinning uithanden

30 september 20:30  Het was relatief druk op het Panhuis afgelopen zaterdag. DOVO 2 trad aan tegen het Amsterdamse Swift dat gewoonte getrouw in de competitie meestal in de top 4 eindigt. Een geduchte tegenstander dus met een ervaren, goed spelende ploeg. meer »

1221x gelezen

Oude tijden herleven.....

27 september 0:00  "Weet je nog die tijd dat Dovo 1 en 2 allebei kampioen werden in hetzelfde seizoen?" Gert van Ginkel, oud speler van zowel Dovo 1 als 2, vraagt het met een schittering in zijn ogen. Zijn zoon Maarten speelt in Dovo 2. meer »

1290x gelezen

DOVO 2 wint eerste competitie duel

22 september 20:00  De afgelopen weken stonden in het teken van de voorbereiding. Ondanks het positivisme onder staf en bestuur van DOVO 2, dat het een mooi jaar kan gaan worden gezien de selectie, leken de bekerduel-confrontaties geen goede voorbode voor een succesvol seizoen. Toch zijn bekerduels tegen mindere tegenstanders vaak erg lastig, omdat de favouritenrol dan een bepaalde druk met zich mee brengt.meer »

1115x gelezen

Contractverlengingen hoofdsponsoren DOVO

7 september 14:15  Onlangs verlengden alle drie de hoofdsponsoren van vv DOVO hun contract. Vandaag bedanken Robin Koelewijn en Jan Willem de Groot, voorzitters van respectievelijk Businessclub De Heuvelrug en v.v. DOVO, de hoofdsponsoren met deze verlenging. Ze doen dat zoals u kunt zien op de middenstip. meer »

3154x gelezen

Derby De Merino’s 2 - DOVO 2

7 september 10:45  Om 11.45 uur wordt er bij de Merino’s afgetrapt voor de bekerwedstrijd De Merino’s 2 - DOVO 2. Het eerste oefenpotje 2 weken geleden eindigde in 1-1 met een niet volledige selectie. DOVO 2 wil graag laten zien dat het thuis hoort in de reserve Hoofdklasse en zint op revanche. Voor de DOVO fans een lekker opwarmertje alvorens naar het Panhuis te gaan!

391x gelezen

DOVO 2, het unieke alternatief voor de thuisblijver

28 augustus 15:00  DOVO 2 is weer helemaal hot! Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan een nieuwe professionele inrichting van DOVO 2. Vaak verdwenen de talenten, die net tegen DOVO 1 aanschuurden, naar andere clubs omdat ze geen geduld hadden, of omdat andere clubs meer faciliteiten boden. Om de DOVO talenten te behouden voor de club, zijn er sponsoren bereid gevonden om te investeren in deze aanstormende talenten. Vele talenten hebben zich vastgelegd voor 2 jaar bij DOVO 2. Enkele talenten zijn reeds opgenomen in de selectie van Gert Kruys. Maar ook deze spelers zullen regelmatig te zien zijn in DOVO 2. Hierdoor is het voor trainer Niels Visser en zijn staf, mogelijk om met deze groep te bouwen aan een team dat moet mee kunnen draaien in de top van de reserve hoofdklasse. In ieder geval zal DOVO 2 om 14:30 op het Panhuis spelen wanneer DOVO 1 uit speelt. Voor u als DOVO fans, een mooie gelegenheid om deze zaterdagen DOVO 2 aan te moedigen en langs de zijlijn te discussiëren welke spelers er volgend jaar in DOVO 1 thuis zouden moeten horen. Aanstaande zaterdag beker wedstrijd DOVO 2 - VRC 2 14:30 uur

380x gelezen

Trainer DOVO 2 seizoen 2019-2020 (al) bekend.

19 november 13:00  We zijn er dit jaar vroeg bij met de eerste verlenging van het trainerschap van een trainer. Niels Visser heeft zijn contract verlengd als trainer van DOVO 2 en we zijn daar als club zeer content mee.meer »

3869x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief