Lid worden

Door het online invullen van het formulier Aanmelding DOVO Lid meldt u zichzelf óf uw kind aan als lid van DOVO.

Let op: voor leden die willen gaan voetballen bij DOVO is dit formulier alleen een aanmelding. U bent (of uw kind is) dan nog geen lid. Wij nemen op korte termijn contact met u op. Zodra duidelijk is dat u of uw kind in een team kan worden geplaatst, wordt het lidmaatschap pas echt een feit. Gegevens van dit aanmeldformulier gebruiken wij dan om u/uw kind lid te maken van DOVO en in te schrijven bij de KNVB. 

Dus heeft u vragen over aanmelden/proeftrainingen -> https://www.knvb.nl/doe-mee/inschrijven/BBCC195

Voor niet-spelende leden is dit direct het definitieve inschrijfformulier. Het lidmaatschap start direct.

Het rekeningnummer dat u vermeldt op het formulier, is nodig voor de inning van de contributie. U geeft met dit formulier een machtiging om contributie (of KNVB-boetes voor bijvoorbeeld gele of rode kaarten) via incasso te innen. Incasso is per kwartaal: juli / oktober / januari / april.

Voor spelende leden start de incasso zodra het lid is ingedeeld in een team. Voor niet-spelende leden zullen we direct het lidmaatschap en de incasso laten ingaan.

Tot slot. DOVO is een vereniging. Samen vormen we DOVO. Samen maken we het voetballen van onze leden mogelijk. Elk lid (of ouders van jeugdspelers) wordt geacht daar zijn of haar steentje aan bij te dragen. Bijvoorbeeld door het vervullen van een van de vele vrijwilligerstaken. Denk aan het begeleiden van een team, een wedstrijdje fluiten of vlaggen, helpen achter de bar of in de keuken, een evenement (mede) organiseren, etc, etc.

Aanmelding DOVO Lid (klik op de link om het formulier te openen)

 

Delen