Lid worden - Voetbalvereniging DOVO Veenendaal

Lid worden

Lid worden

Wilt u of uw kind gaan voetballen bij DOVO? Vul dan s.v.p. dit online formulier in:
https://www.knvb.nl/ontdek-voetbal/inschrijven/BBCC195

LET OP: Dit formulier is alleen een aanmelding. U bent (of uw kind is) dan nog geen lid van DOVO. Wij nemen op korte termijn contact met u op. Zodra duidelijk is dat u of uw kind in een team kan worden geplaatst, wordt het lidmaatschap pas echt een feit.

Het is mogelijk om eerst een of meer proeftrainingen mee te doen, voordat u besluit of u/uw kind lid wordt van DOVO. Nogmaals, als u het aanmeldingsformulier invult, neemt DOVO contact met u op. U hoort dan of en per wanneer er proeftrainingen kunnen plaatsvinden.

Contributie

Gegevens in dit aanmeldingsformulier hebben wij nodig om u/uw kind aan te melden bij de KNVB en lid te maken van DOVO. Het rekeningnummer dat u vermeldt op het formulier, is nodig voor de inning van het lidmaatschapsgeld (=contributie). U geeft met dit formulier een machtiging om de contributie – en eventuele KNVB-boetes voor bijvoorbeeld gele of rode kaarten – via incasso te innen. U wordt lid voor een geheel voetbalseizoen, van 1 juli t/m 30 juni van het volgende jaar. De contributie wordt betaald per kwartaal: in juli, in oktober, in januari en in april.

Niet-spelend lid

Als u niet-spelend lid wilt worden van DOVO, kunt u ook dit aanmeldingsformulier gebruiken. In dat geval start het lidmaatschap van DOVO wel per direct.

Vragen?

Hebt u vragen over het lid worden van DOVO? Stel ze dan per e-mail: lidworden@dovo.nl

TOT SLOT:
DOVO is een vereniging. Samen vormen we DOVO. Samen maken we het voetballen van onze leden mogelijk. Elk lid (of ouders van jeugdspelers) wordt geacht daar zijn of haar steentje aan bij te dragen. Bijvoorbeeld door het vervullen van een van de vele vrijwilligerstaken. Denk aan het begeleiden van een team, een wedstrijdje fluiten of vlaggen, helpen achter de bar of in de keuken, vervoer naar uitwedstrijden, een evenement (mede) organiseren, enzovoorts.

Delen