Sponsornieuws

Vijfde begunstigersavond SponsorGroep DOVO

7 september 12:45  Op 8 juli organiseerde de SponsorGroep haar vijfde begunstigersavond bij Residence Rhenen. Ruim 35 begunstigers waren aanwezig en onder het genot van een hapje en een drankje, wederom gratis ter beschikking gesteld door onze gastheer Paul Roorda, was net als de andere avonden de vereniging DOVO vaak het onderwerp van gesprek.meer »

1018x gelezen

SponsorGroep DOVO bestaat 1 jaar

8 december 20:00  Het is deze maand een jaar geleden dat de SponsorGroep werd opgericht. De oprichters mikten het eerste jaar op 20-25 begunstigers. De teller staat na een jaar echter al op 53!meer »

2144x gelezen

Promotieauto DOVO gala

30 oktober 16:00  Over ruim een week vindt de 2e editie van het DOVO GALA plaats in De Basiliek. Tot die tijd rijdt deze prachtige Volkswagen T-Roc met dank aan de Vallei Auto Groep en D-SIGN makers door Veenendaal. meer »

1811x gelezen

CMC maakt reclame aan kleedkamergebouw compleet

6 september 9:00  Het zal de oplettende passant niet ontgaan zijn, tijdens de zomerstop is ook het laatste reclamebord aan de kleedkamers geplaatst. Het bord is niet van een onbekende op het Panhuis, het geplaatste bord is van o.a. onze hoofdsponsor CMC groep. meer »

1405x gelezen

Grote exposure voor Via Karl, Repro Studio Schoeman en La Promenade.

1 juni 9:30  Voor degene die de afgelopen dagen bij sportpark Panhuis zijn geweest is het vast wel opgevallen. De nieuwe reclame borden aan het kleedkamer gebouw van DOVO. meer »

2690x gelezen

New York Pizza ook komend seizoen sponsor van de Pupil van de Week.

25 mei 12:00  Het is al jaar en dag een vast gegeven bij DOVO, de Pupil van de Week. Bij elke thuiswedstrijd van het vlaggenschip van DOVO mag een jeugdspeler toetreden tot het eerste elftal. meer »

2769x gelezen

Nieuws vanuit de SponsorGroep DOVO

3 mei 15:00  De SponsorGroep DOVO telt inmiddels al 37 begunstigers uit alle geledingen van de club en daar zijn we reuze trots op. meer »

3238x gelezen

SponsorGroep DOVO gaat voortvarend van start

12 januari 14:45  De onlangs opgerichte SponsorGroep is 2018 goed begonnen. Er hebben zich inmiddels 19 rooien aangemeld als begunstiger. Zelfs in China was de oprichting van de SponsorGroep nieuws. Door deze vliegende start komt de realisatie van ons eerste project, een schuifpui naar het buitenterras, dichtbij. meer »

2051x gelezen

SponsorGroep DOVO opgericht

21 december 12:00  Ondernemers bijeen brengen om de vereniging DOVO meer te ondersteunen. Dat is in het kort de doelstelling van de nieuwe SponsorGroep DOVO. Drie echte rooien – Jan Pieter van Dijk, Jan Willem Hiensch en Bart Kelderman – spelen met de SponsorGroep in op een behoefte die leeft bij ondernemers met een sterke DOVO-achtergrond.meer »

3935x gelezen

DOVO gala- avond in de Basiliek een meer dan daverend succes

5 november 21:00  De eerste editie van het DOVO-gala was een groot succes. Naast het geslaagde feest, werd er ook een spectaculair bedrag van maar liefst €43.360 opgehaald bij de veiling. "De sfeer was fantastisch en de steun voor de club is overweldigend" aldus Jan Willem de Groot, voorzitter van voetbalvereniging DOVO.meer »

3484x gelezen

DOVO.TV zoekt sponsoren

31 oktober 10:00  Tijdens alle thuiswedstrijden van DOVO1 word er steevast gefilmd, en staat er de dag erop een prachtige samenvatting op onze website. Deze word door veel mensen bekeken, maar het maken hiervan kost geld. Hiervoor zijn wij op zoek naar sponsoren om hiermee door te kunnen gaan.meer »

3381x gelezen

Voetbalvereniging en Businessclub van DOVO slaan handen ineen

13 oktober 9:00  Vrijdag 3 november aanstaande, zal voor de allereerste keer het DOVO Gala plaatsvinden. Tijdens deze spectaculaire avond is iedereen welkom die DOVO een warm hart toedraagt. Het uiteindelijke doel is een mooie avond, maar ook om geld in te zamelen voor de club.meer »

1779x gelezen

Nieuw: huur uw stoel in de Dug-Out van DOVO!

3 oktober 9:00  Het is mogelijk om een speciale dug-out stoel te huren, met uw reclame erop. De kosten hiervan zijn €200.- ex BTW per jaar, voor een contract van 3 jaar. meer »

1178x gelezen

Allereerste DOVO gala op vrijdag 3 november

21 september 9:00  Vrijdag 3 november zal het allereerste DOVO GALA worden gehouden. Dit event wordt een ware belevenis voor iedereen die DOVO een warm hart toedraagt!meer »

3741x gelezen

DOVO Presentatiegids 2017-2018

16 augustus 15:00  Afgelopen maanden is er keihard gewerkt aan de nieuwe DOVO presentatiegids 2017-2018 door heel veel vrijwilligers. We kunnen dan ook met grote trots melden dat deze op de Open Dag, 26 augustus a.s. klaar ligt bij DOVO! Hier alvast een "sneak preview".meer »

3321x gelezen

DOVO bespaart op de energierekening!

3 juli 5:15  Han van de Pol van DOVO heeft na een tip van Jan van den Berg, INNAX Energiemanagement B.V. gevraagd om op basis van “no cure, no pay” haar energieleveringsovereenkomsten te beoordelen. Dat betekende dat wanneer er geen besparing zou zijn het DOVO ook niets zou kosten.meer »

1860x gelezen

Hoofdsponsors DOVO tekenen contract

30 mei 19:00  Afgelopen dinsdag 23 mei tijdens de wedstrijd DOVO – Noordwijk, zijn in het bijzijn van de besturen van DOVO en Businessclub De Heuvelrug de contracten getekend voor het nieuwe hoofdsponsorschap.meer »

4947x gelezen

JUMBO bedankt!

31 maart 12:15  De afgelopen weken stonden bij de drie vestigingen van supermarktketen JUMBO in Veenendaal in het teken van de spaaractie voor verenigingen. Bij elke besteding van €15 ontvingen de klanten een coupon waarmee een stem uitgebracht kon worden op een van de ruim 20 deelnemende Veenendaalse verenigingen. meer »

3586x gelezen

Kerstmannen van BCH en DOVO weer op pad

9 december 16:45  Ook dit jaar gaan de Kerstmannen van Businessclub De Heuvelrug en DOVO weer traditiegetrouw samen op pad om een aantal van onze trouwe sponsoren te vereren met een bezoek. Deze week werd echter ook een oude bekende van weleer een bezoek aangedaan…meer »

1856x gelezen

Jede schenkt nieuwe koffieautomaten aan DOVO

15 november 9:30  Zowel de bestuurskamer als de nieuwe trainersruimte boven de kleedkamers beschikken sinds kort over nieuwe koffieautomaten. Jede heeft deze automaten aan DOVO geschonken.meer »

2545x gelezen

Businessclub De Heuvelrug lanceert eigen app

5 oktober 22:00  Vanaf deze week lanceert Businessclub De Heuvelrug zijn eigen app voor al haar businessclub leden. De app is gemaakt in samenwerking met ERP4U en AppBakkers uit Zwolle en biedt leden een gebruikersvriendelijke tool om meer uit het lidmaatschap van de Businessclub te halen.meer »

1396x gelezen

Voorbereidingen DOVO Presentatiegids 2016-2017

29 juni 7:45  Inmiddels zijn een grote groep vrijwilligers weer in volle gang om ook voor in het nieuwe seizoen 2016-2017 een mooie presentatiegids te maken. Bent u geïnteresseerd om een advertentie te plaatsen, neem dan gerust contact op!meer »

1655x gelezen

Sponsorpagina Veenendaalse Krant

22 mei 15:30  Als aankomende zaterdag DOVO met meer dan 2 doelpunten weet te winnen van VVOG, dan promoveren de rooien naar de derde divisie. Wilt u ook een felicitatie plaatsen in onze speciale sponsorpagina ? Dat kan !meer »

676x gelezen

Jan van den Berg verlengt contract bij Businessclub De Heuvelrug en DOVO

9 april 17:00  Jan van den Berg, manager commerciële zaken (Mister Netwerk) bij Businessclub De Heuvelrug en v.v. DOVO , heeft zijn huidige contract verlengd!meer »

2274x gelezen

Sushi workshop, proeven én doneren voor de Roparun bij Businessclub de Heuvelrug groot succes!

29 maart 20:30  Afgelopen vrijdag 18 maart is er een Sushi workshop georganiseerd voor en door het Roparunteam Run4Them. In 2,5 uur zijn door de ruim 30 deelnemers de lekkerste soorten sushi gemaakt én tussendoor werd meteen de gemaakte sushi geproefd. meer »

1260x gelezen

Word "Vriend van DOVO"

4 februari 15:15  Zoals de meesten van jullie wel gezien hebben is in de kantine een nieuwe wand geplaatst. De oude wand met het zg. Rad van Fortuin is vervangen door een grote TV waarop de "Vrienden van DOVO" vermeld gaan worden.meer »

2097x gelezen

Schipper Security verlengt contract

10 november 12:00  Schipper Security is al heel wat jaren lid van de aan DOVO gelieerde Businessclub De Heuvelrug en levert ook vanaf het begin beveiligers voor de toegangscontrole bij het businesshome en op afroep voor de thuiswedstrijden van DOVO 1.meer »

1514x gelezen

Achterberg Schilders shirtsponsor DOVO 1

3 juli 9:00  Achterberg Schilders uit Ede heeft een 2-jarig contract getekend als sponsor op de shirts van DOVO-1.meer »

2063x gelezen

Verbouwing businesshome en bestuurskamer

10 april 14:30  Afgelopen maanden is er door veel vrijwilligers en sponsoren hard gewerkt aan een opknapbeurt van het businesshome van Businessclub de Heuvelrug en de bestuurskamer van DOVO. Het eindresultaat mag er wezen en de uitstraling hiervan is een visitekaartje voor onze vereniging.meer »

1810x gelezen

DOVO OLD STARS in het NIEUW(S)

1 februari 16:00  Het 60+ wandelvoetbalteam van DOVO is onlangs door een aantal sponsoren warm aangekleed en voorzien van nieuwe trainingspakken en regenjacks.meer »

2848x gelezen

Ga naar archief