Sponsornieuws

Vijfde begunstigersavond SponsorGroep DOVO

7 september 12:45  Op 8 juli organiseerde de SponsorGroep haar vijfde begunstigersavond bij Residence Rhenen. Ruim 35 begunstigers waren aanwezig en onder het genot van een hapje en een drankje, wederom gratis ter beschikking gesteld door onze gastheer Paul Roorda, was net als de andere avonden de vereniging DOVO vaak het onderwerp van gesprek.meer »

829x gelezen

SponsorGroep DOVO bestaat 1 jaar

8 december 20:00  Het is deze maand een jaar geleden dat de SponsorGroep werd opgericht. De oprichters mikten het eerste jaar op 20-25 begunstigers. De teller staat na een jaar echter al op 53!meer »

1942x gelezen

Promotieauto DOVO gala

30 oktober 16:00  Over ruim een week vindt de 2e editie van het DOVO GALA plaats in De Basiliek. Tot die tijd rijdt deze prachtige Volkswagen T-Roc met dank aan de Vallei Auto Groep en D-SIGN makers door Veenendaal. meer »

1657x gelezen

CMC maakt reclame aan kleedkamergebouw compleet

6 september 9:00  Het zal de oplettende passant niet ontgaan zijn, tijdens de zomerstop is ook het laatste reclamebord aan de kleedkamers geplaatst. Het bord is niet van een onbekende op het Panhuis, het geplaatste bord is van o.a. onze hoofdsponsor CMC groep. meer »

1308x gelezen

Grote exposure voor Via Karl, Repro Studio Schoeman en La Promenade.

1 juni 9:30  Voor degene die de afgelopen dagen bij sportpark Panhuis zijn geweest is het vast wel opgevallen. De nieuwe reclame borden aan het kleedkamer gebouw van DOVO. meer »

2530x gelezen

New York Pizza ook komend seizoen sponsor van de Pupil van de Week.

25 mei 12:00  Het is al jaar en dag een vast gegeven bij DOVO, de Pupil van de Week. Bij elke thuiswedstrijd van het vlaggenschip van DOVO mag een jeugdspeler toetreden tot het eerste elftal. meer »

2633x gelezen

Nieuws vanuit de SponsorGroep DOVO

3 mei 15:00  De SponsorGroep DOVO telt inmiddels al 37 begunstigers uit alle geledingen van de club en daar zijn we reuze trots op. meer »

3166x gelezen

SponsorGroep DOVO gaat voortvarend van start

12 januari 14:45  De onlangs opgerichte SponsorGroep is 2018 goed begonnen. Er hebben zich inmiddels 19 rooien aangemeld als begunstiger. Zelfs in China was de oprichting van de SponsorGroep nieuws. Door deze vliegende start komt de realisatie van ons eerste project, een schuifpui naar het buitenterras, dichtbij. meer »

1997x gelezen

SponsorGroep DOVO opgericht

21 december 12:00  Ondernemers bijeen brengen om de vereniging DOVO meer te ondersteunen. Dat is in het kort de doelstelling van de nieuwe SponsorGroep DOVO. Drie echte rooien – Jan Pieter van Dijk, Jan Willem Hiensch en Bart Kelderman – spelen met de SponsorGroep in op een behoefte die leeft bij ondernemers met een sterke DOVO-achtergrond.meer »

3809x gelezen

DOVO gala- avond in de Basiliek een meer dan daverend succes

5 november 21:00  De eerste editie van het DOVO-gala was een groot succes. Naast het geslaagde feest, werd er ook een spectaculair bedrag van maar liefst €43.360 opgehaald bij de veiling. "De sfeer was fantastisch en de steun voor de club is overweldigend" aldus Jan Willem de Groot, voorzitter van voetbalvereniging DOVO.meer »

3321x gelezen

Ga naar archief