Home - Voetbalvereniging DOVO Veenendaal

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Home

Test

Sinterklaas op bezoek bij DOVO

Vandaag, 4 december 19:45   Afgelopen vrijdagavond was het eindelijk weer zover; Sinterklaas bracht zijn jaarlijkse bezoek aan de jongste jeugd van vv DOVO. In de met tekeningen versierde kantine werd de Sint welkom geheten door onze voorzitter Bert Septer. De avond liep uit op een echt gezellig feestje. Dat kon ook eigenlijk niet misgaan want Sinterklaas had DJ Piet meegenomen dus werd een echt discofeest, met een gezellige pepernotenpolonaise samen met de vrolijke Pieten.meer »

75x gelezen

Daar zijn ze weer, de DOVO oliebollen!

Vandaag, 4 december 10:15  Traditiegetrouw wordt ook dit jaar weer door bevlogen vrijwilligers oliebollen gebakken. Maar mocht u zin hebben in appelbeignets, ook deze zullen op ambachtelijke wijze gebakken worden. Door het aanschaffen van de DOVO oliebollen steun je de club, want de opbrengst zal volledig ten goede komen aan de nieuwe kantine. Daarbij geeft u een enorme blijk van waardering aan de ollebollenbakkers, die bepaald geen koekebakkers zijn!meer »

76x gelezen

DOVO kan geen vuist maken tegen IJsselmeervogels

Gisteren, 3 december 14:30  De klassieker tussen de rooien uit Veenendaal en die uit Bunschoten-Spakenburg is gewonnen door IJsselmeervogels. In Veenendaal kwamen zij beter voor de dag dan DOVO. Na een 1-1 ruststand eindigde de wedstrijd in een 2-3 overwinning voor de gasten.meer »

401x gelezen

Matthijs van Nispen langer bij DOVO

30 november 15:45  Matthijs van Nispen speelt ook volgend seizoen in het shirt van DOVO. De creatieve middenvelder keerde dit seizoen, na een uitstapje naar De Treffers, terug aan de rode zijde van het Panhuis. meer »

469x gelezen

DOVO FANSHOP in December

30 november 14:30  De decembermaand staat weer voor de deur. Een decembermaand waarin Sinterklaas en de Kerstman druk zijn met inkopen van de cadeautjes die door het hele land de huiskamers zal vullen. meer »

115x gelezen

Voorbeschouwing DOVO - IJsselmeervogels

30 november 10:00  A.s. zaterdag, 2 december, speelt DOVO op eigen veld tegen IJsselmeervogels. Van oudsher een klassieker…meer »

357x gelezen

Nick van den Dam verlengt met twee seizoenen

29 november 11:00  Doelman Nick van den Dam blijft tot minimaal de zomer van 2026 verbonden aan DOVO. Club en speler hebben hun verbintenis met twee seizoenen verlengd. De 24-jarige Nick kwam afgelopen zomer over van TEC Tiel. Daarvoor speelde hij voor De Graafschap.meer »

438x gelezen

Traditionele WildWinterKermis

27 november 19:30  Zaterdag 16 december zal in de kantine de traditionele WildWinterKermis plaatsvinden, de jaarlijkse gezellige afsluiting van het jaar. meer »

153x gelezen

DOVO en Eemdijk delen de punten

26 november 16:00  De wedstrijd tussen DOVO en Eemdijk is geëindigd in een puntendeling. De gelijke stand was voor rust al bereikt. Nadat Mohamed El Kharbachi DOVO na 10 minuten voetballen op voorsprong schoot, maakte Jesper van Dalen twintig minuten later de voorsprong ongedaan en bepaalde de eindstand op 1-1. meer »

312x gelezen

OPROEP! Gastgezinnen gezocht!

24 november 13:45  Als organisatie van de HatchTech Cup 2024 zijn wij dringend op zoek naar gastgezinnen. Lijkt het u leuk om voor 1 dag op te treden als gastgezin voor een aantal spelers van een van de deelnemende teams? Geef u dan snel op!meer »

365x gelezen

De club van Maikel van den Broek

24 november 13:15  In de rubriek 'De club van ..' wordt een vrijwilliger, lid of supporter aan u voorgesteld. In deze eerste editie is het de beurt aan Maikel van den Broek, keeperstrainer en keeper bij DOVO. Hieronder krijgt u de kans om hem beter te leren kennen!meer »

719x gelezen

Voorbeschouwing Eemdijk - DOVO

23 november 10:00  A.s. zaterdag, 25 november, gaan we op bezoek bij Eemdijk. Kan DOVO nu ook in een uitwedstrijd succes boeken…?meer »

318x gelezen

Verslag pupil van de week

22 november 12:00  Op zaterdag 18 november was Liam de Jong, speler van DOVO JO10-5. Pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - DVS'33 Ermelo. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd? Lees dan hier zijn verslag:meer »

127x gelezen

DOVO verlengt met Nick Hak tot zomer 2026

21 november 15:00  DOVO heeft de overeenkomst van Nick Hak met twee seizoenen verlengd. De 26-jarige aanvaller zal hierdoor nog tot minimaal de zomer van 2026 aan DOVO verbonden blijven. Hak is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij de club. meer »

753x gelezen

De Klassieker en 3e Helft XXL

20 november 16:15  Zaterdag 2 december staat na jaren weer de ouderwetse klassieker DOVO - IJsselmeervogels op het programma. Met name in de jaren '70, '80, '90 streden beide clubs met elkaar om de prijzen.meer »

186x gelezen

DOVO slaat genadeloos toe in slotfase

19 november 15:45  Op een regenachtig Panhuis voltrok zich hoofdzakelijk eenrichtingsverkeer, waarbij DVS ’33 Ermelo het overwegend betere spel vertoonden. Het was echter DOVO dat genadeloos toesloeg in de slotfase van de wedstrijd en zich, dankzij doelpunten van Nick de Bondt en Mohamed el Kharbachi, knap naar een 2-0 overwinning vocht.meer »

600x gelezen

Terug van weggeweest: Klaverjassen en Jokeren!

17 november 8:30  Decennialang was het een begrip bij DOVO, de vermaarde Klaverjassen en Jokeren-avonden bij DOVO. Deze avond is nu weer nieuw leven in geblazen. Om te beginnen op 12 december. De start is om 20:00, inloop vanaf 19:30.meer »

167x gelezen

Voorbeschouwing DOVO - DVS '33 Ermelo

16 november 10:00  A.s. zaterdag, 18 november, spelen we weer ‘thuis’. Een wisselvallig DOVO ontvangt een tegenvallend DVS…meer »

406x gelezen

Sinterklaas komt weer naar DOVO!

15 november 12:45  Traditiegetrouw komt Sinterklaas ook dit jaar weer een bezoek brengen aan DOVO. De Sint zal vrijdagavond 1 december vanaf 19.00 samen met DJ Feestpiet de kleine rood/witte kids verblijdenmeer »

191x gelezen

De leukste manier om onze club te sponsoren!

14 november 18:00  Met de OnzeClubwinkel-module sponsor jij onze vereniging, zonder dat het jou ook maar een cent extra kost. Simpelweg, door middel van online aankopen die je normaal gesproken toch al doet.meer »

163x gelezen

DOVO 's Pubquiz een daverend succes!

14 november 12:30  In navolging van de succesvolle pubquiz in de jubileumweek in april, werd afgelopen vrijdag door de evenementencommissie een reguliere editie georganiseerd. Dertig teams van vijf personen schreven zich in. Ook deze keer was Harry van Sas de spreekstalmeester begeleid door de DJ Barend van Deelen. Uiteindelijke winnaar was de delegatie van Veteranen DOVO 35+ 2. De aansluitende en zeer vermakelijke Discobingo werkte nog meer sfeer verhogend en maakte dat deze avond zeker voor herhaling vatbaar is en een traditie gaat worden De foto's zeggen voldoende, naar wij dachten.meer »

579x gelezen

DOVO onderuit bij koploper Harkemase Boys

12 november 20:30  De verre uitwedstrijd in Harkema tegen de plaatselijke Boys heeft DOVO verloren. De ploeg van Jeroen van Bezouwen kwam een vroege achterstand niet meer te boven. Met nog 20 minuten te spelen kopte Lars Rebergen de aansluitingstreffer binnen. Lang kon er niet van genoten worden. Een strafschop 2 minuten later bepaalde de eindstand op 3-1.meer »

379x gelezen

DOVO Website vernieuwd!

10 november 17:00  Daar is hij dan de vernieuwde website van DOVO! We zijn er al een tijdje mee bezig geweest achter de schermen en eindelijk konden we hem deze week live zetten.meer »

258x gelezen

De Rooie kaart: de kortingskaart voor DOVO supporters en steun daarmee het lokale bedrijfsleven!

10 november 8:00  De Rooie kaart is een prachtig initiatief van de nieuwe sponsorcommissie van voetbalvereniging DOVO. Iedereen die DOVO een warm hart toedraagt kan voor slechts € 50,00 de “rooie kaart” aanschaffen. meer »

940x gelezen

Voorbeschouwing Harkemase Boys - DOVO

9 november 10:00  A.s. zaterdag, 11 november, gaan we naar Harkemase Boys. De Friezen zijn de trotse lijstaanvoerder.meer »

419x gelezen

Fantastisch deelnemersveld HatchTech Wintercup bij DOVO!

8 november 13:30  De organisatie van de HatchTech Wintercup U13 heeft het deelnemersveld voor de derde editie van de internationale HatchTech Wintercup U13 rond. Zestien (prof)clubs uit vijf verschillende landen, hebben inmiddels bevestigd dat ze op zaterdag 6 januari 2024 bij DOVO mee gaan doen met de HatchTech Wintercup en zorgen daardoor voor een fantastisch deelnemersveld.meer »

316x gelezen

Verslag pupil van de week

8 november 12:00  Op zaterdag 4 november was Fedde Dalstra, speler van DOVO JO11-3. Pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - Hoogeveen. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd? Lees dan hier zijn verslag:meer »

179x gelezen

Doe mee aan stemactie: Sponsor zoekt Club!

7 november 20:15  Van 2 oktober t/m 15 november 2023 organiseert de VriendenLoterij een grote stemactie: Sponsor zoekt Club. De vijf amateurvoetbalclubs die de meeste stemmen verzamelen ontvangen hierbij een sponsorbedrag van maar liefst € 10.000,-!!.meer »

325x gelezen

Een laatste tussenstand van de Grote Clubactie!

7 november 12:00  Wat zijn jullie goed bezig! Alle boekjes die we hebben ontvangen zijn hierin verwerkt. Online loten verkopen kan nog t/m 13 november.meer »

230x gelezen

DOVO buigt vroege achterstand om in overwinning

5 november 13:45  De wedstrijd was amper 4 minuten oud of de gasten uit Hoogeveen namen de voorsprong. Met buitenkant schoen deponeerde Noah Schuurman zijn schot in de kruising. DOVO antwoorde snel. Matthijs van Nispen rondde een solo van een meter of 40 af met een harde schuiver in de hoek. Het was daarna Lars Rebergen die een afzwaaier van Lilinho Martins met een rake kopbal tot doelpunt produceerde. Op slag van rust was het Lilinho Martins nu niet de aangever maar de afmaker. Met een geplaatst balletje wist hij een slim balletje van Timo Pluk af te maken. In de tweede helft kregen beide ploegen nog kansen, gescoord werd er niet meer. meer »

642x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!