Verslag pupil van de week

30 mei 2023 6:45

Op zaterdag 27 mei was Axel Mater, speler van DOVO JO11-4. pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - ter Leede. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd? Lees dan hier zijn verslag:

Hallo ik ben Axel Mater, ben 11 jaar en speel in de JO11-4.

Ik was Pupil van de week op 27 mei 2023 bij de wedstrijd DOVO Ter Leede. Het was echt leuk! Ik was er met papa en mama.

Aan het begin werden we naar boven gebracht door: Jan van Rabenswaay. In de Businessclub kwam Johan Blad naar ons toe en vroeg of ik een formulier in wilde vullen, nou zo gezegd zo gedaan. Daarna ging ik naar beneden om balletje te trappen met een groepje 1e spelers. Toen we klaar waren gingen we naar de kleedkamer. Ik mocht de bal naar de middenstip brengen en ook de eerste aanval doen naar de keeper van Ter Leede. GOAL!! Toen ging ik bij de spelers in de dug-out zitten om daar de wedstrijd te kijken.

Tot de rust bleef het 0 0. In de rust gingen we naar de kleedkamer en kreeg ik wat te drinken. Helaas kreeg Ter Leede in de 2e helft een penalty en scoorde 0 1. Niet veel later scoorde Ter Leede nog een doelpunt, dus werd het 0 2. Dit was ook de eindstand.

Toen gingen we weer naar boven en kregen we iets te drinken. Ik kreeg een verrassing, namelijk een bal met de handtekeningen van de spelers. Met deze bal ging ik op de foto met Florian Wolf en Bert Septer.

We mochten ook blijven om een hapje mee te eten. Ik heb een broodje kipburger op, die erg pittig was! (maar wel lekker)