Verslag pupil van de week

6 februari 2024 14:00

Arris Haalboom

Op zaterdag 3 februari was Boris Kabbes, speler van DOVO JO10-2. Pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - Sparta Nijkerk. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd? Lees dan hier zijn verslag:

Zaterdag 4 februari moesten we eerst zelf met JO10-2 voetballen uit tegen Woudenberg. Het werd 3-3 van een 3-1 achterstand, 3-2 en in de laatste seconden werd het 3-3.

Voor de wedstrijd van DOVO1 mocht ik de warming up meedoen. En mocht op de foto met Guido van Dijk, die komt net als ik uit Maurik. Ik woon sinds deze zomer in Veenendaal.

Ik mocht de aftrap doen en scoorde een mooie goal in de linkerhoek. Met rust 0-1 achterstand van Sparta Nijkerk. Tweede helft in 5 minuten 2-1 met een hele mooie goal van Dompig. En een wereldgoal van Nick Hak. En de 3-1 opnieuw van Nick Hak weer met z'n hoofd de 4-1 was een cadeautje. En de laatste goal van Sparta Nijkerk.

Na de wedstrijd mocht ik in de businessclub eten en drinken. En kreeg een mooie bal met alle handtekeningen. En ging op de foto met Dompig en Nick Hak en Barend van 3FM. Het was heel leuk!