Verslag pupil van de week

5 september 2023 16:00

Menno Florentinus

Op zaterdag 2 september was Valerie de Jong, speelster van DOVO MO10-2. Pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - ODIN'59. Wil je weten hoe zij de wedstrijd heeft beleefd? Lees dan hier haar verslag:

Hoi ik ben Valerie de Jong ik ben 8 jaar, zit al meer dan 2 jaar op voetbal en speel in de MO10-2.

Afgelopen zaterdag 2 september mocht ik pupil van de week zijn bij de wedstrijd DOVO-ODIN ’59. Dat vond heel erg spannend en leuk!

We hadden afgesproken met Arris in de bestuurskamer. Ik mocht een lijst invullen en daarna gingen we naar Jan. Eerst mocht ik meedoen met de warming up. Toen de wedstrijd ging beginnen, mocht ik met de bal voor de scheidsrechter uitlopen en bal op de stip leggen. Het was een spannende wedstrijd. Tijdens de rust was het nog steeds 0-0. In de 2e helft van de wedstrijd werd de trainer van DOVO boos en gooide hij zijn stoel neer. De trainer van de tegenpartij kreeg twee keer een gele kaart en rood en moest weg. Gelukkig scoorde DOVO twee keer en wonnen ze met 2-0.

Na de wedstrijd mocht ik met de voorzitter en de trainer op de foto en heb ik lekkere patatjes en een kipcorn gegeten.

Ik vond het  in het begin super spanend  maar ik vond het een  hele  leuke middag! Ook ben ik heel blij met de DOVO-voetbal en de rode en de gele kaart die ik heb gekregen.