Verslag pupil van de week

3 april 2024 12:00

Op zaterdag 23 maart was Milan van Hal, speler van DOVO JO7/CL Pupil van de week bij de wedstrijd DOVO - KAMPONG. Wil je weten hoe hij de wedstrijd heeft beleefd? Lees dan hier zijn verslag:

Zaterdag 30 maart, op deze dag was ik (Milan van Hal) pupil van de week. Ik heb hiernaar uitgekeken en heel veel zin in.
Het trainingsjasje van DOVO met op de rug: ‘pupil van de week’ werd dan ook met trots door mij gedragen.

Om 13:30uur mocht ik mij melden bij de bestuurskamer, kreeg ik wat te drinken en mocht op de foto met de mascotte. Tevens had Arris een lijst met vragen klaargemaakt. Ik mocht onder andere een voorspelling doen qua eindstand, ik koos voor een 3-2 overwinning voor DOVO.
Om 13:55uur kwam de leider van DOVO 1 mij ophalen en via de kleedkamer mocht ik mee het veld op voor de warming-up. Samen Milan de Vries en Tijn Meerveld mocht ik een rondo doen en mijn kunsten vertonen.

Als pupil van de week mocht ik de aftrap doen en direct dribbelen naar het doel van Kampong om te scoren. De keeper wist ik mooi uit te kappen, waarna ik scoorde! Ik zat helemaal in de wedstrijd en mocht in de dug-out plaatsnemen naast m’n naamgenoot Milan. Helaas kwam DOVO op een 0-1 achterstand. In de rust ging ik mee om limonade te drinken in de kleedkamer. Daarna begon de tweede helft, en kwam DOVO snel op een voorsprong van 2-1! Daarbij werd er nog een penalty gestopt door Nick van den Dam, de keeper van DOVO. Helaas werd het vrij kort daarna alsnog 2-2.

Met nog 10 minuten op de klok kon de uitslag die ik had voorspeld nog steeds! En jaaa! Ik sprong met iedereen op in de dug-out want er werd nog gescoord door DOVO! 3-2 winst! Wat ik van tevoren al had voorspeld!

Op de foto met Milan de Vries en ook met Nick de Bondt. Ik vond het erg leuk om dit mee te maken, en ook nog een bal met handtekeningen gekregen! Wat een leuke middag!