DOVO en Genemuiden kunnen leven met puntendeling

17 maart 2024 16:45

Jeroen van den Berg

Een 2-2 eindstand stond er op het scorebord na 90 minuten voetballen. Twee keer kwam de ploeg van Jeroen van Bezouwen op voorsprong, maar even vaak kwamen de Genemuiders langszij.

Het was Nick Hak die DOVO op voorsprong wist te koppen. Een voorzet van Nick de Bondt wist hij prachtig tot doelpunten te promoveren. In de tweede helft liet Marc Magan zien over een prima linker te beschikken. Van ruime afstand werd Nick van den Dam verslagen. Toch kwam DOVO opnieuw op voorsprong. Mohamed El Kharbachi ontving de bal van Anil Mercan. De vleugelaanvaller twijfelde niet en probeerde het maar eens. Een streep, onderweg nog geraakt door een tegenstander, vloog onhoudbaar achter Hidde Streutker. Lang stond de voorsprong er niet. Arend van de Wetering kapte zich prima vrij en liet Nick van den Dam voor de tweede keer kansloos.

Na de wedstrijd was in de kantine de goede band tussen DOVO- en SC Genemuiden supporters goed zichtbaar, het bleef nog lang gezellig!