DOVO speelt gelijk in Veghel

7 januari 2024 14:45

Jeroen van den Berg

De oefenwedstrijd tussen Blauw Geel ‘38/JUMBO is geëindigd in een 2-2 gelijkspel. Op het Prins Willem Alexander Sportpark waren Nick Hak en Chris de makers van de Veenendaalse treffers.

Het was puzzelen in de eerste wedstrijd van het nieuwe kalenderjaar. Afwezigen zorgde er voor dat Milan de Vries, Robin de Vries en Lars Houtriet tot de selectie behoorde in Veghel. DOVO begon prima en wist na amper vijf minuten spelen op voorsprong te komen. Nick Hak kopte een voorzet binnen. Twintig minuten later was het opnieuw raak, nu was het Chris Verheul die met zijn hoofd de bal binnen wist te koppen.

Ben van den Nieuwenhof deed voor rust nog wat terug. Uit een counter werkte hij de aansluitingstreffer binnen. Uiteindelijk zou het in het tweede bedrijf ook nog gelijk worden. Vlak voor tijd was het Bram Eltink die een uit een rebound de bal achter Lars Molenaar wist te werken.

Bij DOVO vielen met nog een minuut of twintig te spelen Milan de Vries, Robin de Vries en Lars Houtriet in. Dit trio maakte in Veghel hun officieuze debuut in het eerste elftal van DOVO!