DOVO komt vroeg tegendoelpunt niet meer te boven in Noordwijkerhout

23 september 2023 21:30

Jeroen van den Berg

De wedstrijd was amper 2 minuten oud of de bal lag al achter Nick van den Dam. Gemakkelijk ging dat niet want op het eerste schot van Ian van Otterlo was de doelman de winnaar. De rebound van opnieuw Ian van Otterlo was hem echter te machtig en betekende de 1-0. Vlak voor rust was DOVO het dichts bij de gelijkmaker. Een vrije trap van Nick de Bondt werd door doelman Ruben Valk knap uit het doel geranseld. Ook in de tweede helft was DOVO dicht bij de gelijkmaker. Guido van Dijk zette Raygivano Dompig in scoringspositie tegen zijn oude ploeg. Maar ook de aanvaller vond doelman Ruben Valk op zijn weg.