DOVO vecht zich tegen koploper Sportlust ’46 naar overwinning

19 februari 2022 21:45

Jeroen van den Berg

DOVO heeft een hele knappe overwinning geboekt op koploper Sportlust ’46. De Woerdense formatie werd in Veenendaal op een 3-1 overwinning getrakteerd. Timo Pluk was aan DOVO-zijde de grote man. De vleugelverdediger had met twee prachtige schoten een groot aandeel in de overwinning.

Na bijna 20 minuten voetballen was Timo Pluk het eindstation van een aanval. Quincy Arends tikte de bal richting Timo Pluk, waarna de verdediger hard en laag uithaalde. Zijn pegel verdween in de verre hoek achter Romero Antonioli. In de tweede helft kwamen de gasten langszij. Uit een scrimmage wist Mohammed Bendadi Jeroen Vrolijk te passeren. Lang stond het niet gelijk want opnieuw was het Timo Pluk die het net liet bollen. En opnieuw was het een beauty. Dit keer streepte hij de bal hoog van een meter of 18 achter Romero Antonioli. Nadat Sportlust ’46 opzoek ging naar de gelijkmaker was het Nick Hak die vlak voor tijd een fout in de Woerdense defensie genadeloos af wist te straffen. De invaller liet met een hard laag schot Romero Antonioli voor de derde keer deze middag kansloos.

Zondag volgt op DOVO.TV de samenvatting van de wedstrijd.