DOVO boekt knappe overwinning op FC Rijnvogels

9 december 2023 19:15

Jeroen van den Berg

De laatste uitwedstrijd van 2023 bij FC Rijnvogels heeft voor DOVO een mooi resultaat opgeleverd. Op De Kooltuin werd het een klinkende 0-3 overwinning voor de ploeg van Jeroen van Bezouwen!

DOVO kende een droomstart in Katwijk. De wedstrijd was nog geen 10 minuten oud of het aanwezige DOVO-publiek kon juichen. Een prima steekpass van Matthijs van Nispen bereikte Chris Verheul, hij bleef koel en schoot DOVO op voorsprong. Nog geen 5 minuten later ging de bal opnieuw achter doelman Pim van der Plas. Een prachtige goal, die goals staan vaak op naam van Matthijs van Nispen. Vandaag was het niet anders. Een corner draaide de middenvelder via de binnenkant van de paal binnen.

Ook in de tweede helft kende DOVO weinig problemen. Met nog een kwartier te spelen bracht Lars Rebergen, die vandaag de aanvoerdersband droeg, aan alle onzekerheid een einde. Nadat de doelman in eerste instantie een vrije trap onschadelijk wist te maken, werd zijn weggebokste bal door Max den Boer opnieuw ingebracht. Zijn kopbal bereikte Lars Rebergen, de clubtopscorer kopte de bal vervolgens met een bekeken boogje over de uitstormende doelman in het lege doel.