F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 14

4 oktober 2014 8:35

Jochem Marsman

Woord vooraf

We wisten van CJVV dat ze voor deze wedstrijd al veel doelpunten tegen gekregen hadden en zelf moeilijk tot scoren kwamen.
Met de wedstrijdbespreking van Gerard die weer duidelijk was, kwam naar voren dat we om de 5 min. zouden wisselen en dat we veel via de zijkanten moesten aanvallen, en over moesten spelen.
Sami kon er deze wedstrijd niet bijzijn i.v.m. het offerfeest.

De wedstrijd

We begonnen de wedstrijd zeer geconcentreerd, goed en fel.
In de 1e minuut speelde Niels zich goed vrij en scoorde al gelijk de 0-1.
In de 4e minuut was het weer Niels die, na een mooie pass van Jens, de 0-2 maakte.
In de 7e minuut maakte Amar de 0-3.
In de 16e minuut de beloning voor zijn goede spel, Jens 0-4.
In de 17e minuut Amar na een assist van Jurre 0-5.
In de 19e minuut Amar na pass van Jens de 0-6.
Ook in de 19e minuut Niels na weer pass Jens 0-7.

In de tweede helft  in de 1e minuut scoorde CJVV de ere treffer van deze wedstrijd, 1-7.
We gingen daarna gelukkig weer snel scoren en was het Geffrey die in de 4e minuut van de tweede helft de 1-8 maakte.
Niels maakte in de 5e minuut van de tweede heklft de 1-9.
En het was weer Geffrey die in de 6e en de 10e minuut van de tweede helft de 1-10 en 1-11 maakte.
Een doelpunt van Jurre werd jammer genoeg afgekeurd omdat er een overtreding aan vooraf gegaan zou zijn.
Derek speelde zich ook nog een 3-tal keer zeer mooi vrij maar had nog pech in de afwerking.