13 september 2014 13:00

Algemeen wedstrijdbeeld eerste helft:

Doorgeschoven van de B1 waren: Davey van Soest en Aron Veldhuizen.

Ook vandaag was er vooraf aangegeven dat de bal snel rond moest gaan en de vrije man gezocht moest worden.

De tegenstander van vandaag was KVVA B1 dat met een aantal dispensatie spelers (A-junioren) het veld betraden.

Net als vorige week kwamen we ook nu weer snel op voorsprong (2e minuut) door een mooie combinatie waardoor uiteindelijk Sander Aron de diepte instuurde die niet twijfelde en de bal netjes langs de keeper schoof.

Toen in de 7e minuut al de 2-0 viel, door een snelle tegenstoot over de rechter vleugel waarna de voorgegeven bal door Sander werd ingetikt, speelde we eigenlijk al een gewonnen wedstrijd. Goed was het om te zien dat we gewoon door gingen en niet veel kansen weg gaven. De 3e goal was een mooie, snelle combinatie op het middenveld, Davey als linksback ging erover heen gaf de bal strak voor en Sander tikt in, 3-0. Voor rust viel zelfs nog de 4-0 doordat Kaya de bal vanaf de achterlijn voor gaf en achterin Achraf de bal in het doel tikte.

Algemeen wedstrijdbeeld tweede helft:

In de rust hadden we aangegeven dat we de bal nog eerder moesten spelen om zodoende te voorkomen dat we onnodig duels aan hoefden te gaan en zodoende ook minder schoppen kregen te incasseren aangezien ook deze jongens natuurlijk fysiek wel wat hadden in te brengen.

In de 6e minuut wederom een diepe bal op Aron die de bal breedt legt en Sander wederom op de juiste plek stond om de bal in het doel te schuiven, 5-0.

Dan gebeurt er iets wat je vaker ziet als je ruim voor staat dat de echter beleving en scherpte uit de wedstrijd vloeit. Niet dat we heel slecht gingen spelen echter de echte scherpte ontbrak zodat we verzaakte om een nog ruime afstand te nemen. Hierdoor kon de tegenstander zelfs een keer tegen scoren al hadden ze daar wel een penalty voor nodig. Uit een corner bal werd er wat getrokken en geduwd echter de scheidsrechter had geconstateerd dat iemand van ons de tegenstander aan zijn nek trok (niet door ons waargenomen echter dit was achteraf de verklaring van de scheidsrechter), 5-1.

Het slot akkoord was weer voor ons nadat we nog een aantal 100% kansen hadden gemist was het in de 38e minuut na rust Wietse die de bal netjes opzij tikt waarna Menno de bal inschoot, 6-1.

Kortom een makkelijke overwinning echter volgende week wacht ons een tegenstander van een ander kaliber namelijk VVZA B1 die ook met zeer grote cijfers heeft gewonnen namelijk 10-1 tegen VVZ’49 B2. Een mooie wedstrijd waarna we een beetje kunnen zien waar we precies staan.