... (e.d.)
39'

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 10

27 september 2014 8:30

De derde wedstrijd in de competitie bracht ons wederom naar Amersfoort. Op het heerlijke tijdstip van 7.30 uur vertrokken we vanaf de parkeerplaast bij DOVO. Het hele team was weer compleet en had er duidelijk zin in. Na wat onduidelijkheden over de kleedkamer konden we ons toch gaan omkleden. Na het omkleden vetrokken de ouders weer uit de kleedkamer en bleef het team wachten op de opstelling. Jacco gaf door dat CJVV vandaag graag zou willen winnen maar dat wij dat natuurlijk ook graag zouden willen. Op de vraag hoe we dat dan konden doen hadden de jongens de oplossing wel. Veel overspelen zei de een, hard werken voor elkaar en goed vrijlopen zei de ander. In de hoeken schieten wist er ook nog iemand te vertellen. Na deze goede tips gingen we over naar de opstelling. Jacco had een paar verassende keuzes gemaakt. Er stonden wat jongens op een iets minder vertrouwd plekje. Eens kijken hoe dat zou gaan....

De start was geweldig! Binnen twee minuten stonden we al met 1-0 voor en er volgde kans naar kans. Helaas wilde de tweede goal niet vallen en duurde het tot de 15de minuut voordat de 2-0 viel. Vlak voor de rust brak CJVV 1 x uit en meteen was het raak voor ze. Weliswaar een prachtige goal maar het voelde wel onverdiend....

RUST: In de rust de jongens weer op een paar dingen gewezen en gezegd dat we in de tweede helft altijd nog beter zijn.

Tweede helft. De tweede helft ging van start en meteen was er een enorme kans voor CJVV. Gelukkig redde onze keeper ons en ging de bal via de paal het doel uit. Gelukkig ging het daarna wel weer erg goed. Veel overspelen en hard voor elkaar werken. De tegenstander ging met steeds meer verdeigen waardoor het erg moeilijk werd om er door te komen. We scoorden toch de 3-1 met een mooi schot en de 4-1 tikte ze zelf binnen. Vlak voor tijd kwamen we via een mooie vlotte combinatie op de eindstand van 1-5 uit.

Al met al weer een mooie overwinning. Kijken wat volgende week ons weer brengt, maar eerst weer lekker trainen op maandag en woensdag.