SVL E1

E-pupillen zaterdag, E6, 4e klasse 27

27 september 2014 8:30

Tahir Rafiq

Vanmorgen in de mist naar het DOVO veld toe. Gelukkig was de meeste mist verdwenen toen de wedstrijd begon.

We mochten spelen op het hoofdveld en dat betekent dat we in de kleedkamer lekker muziek hadden.

De tegenstanders waren al op het veld, toen wij eraan kwamen en we waren direct onder de indruk van de lengte. In de eerste helft leek het in het begin wel alsof we een beetje bang waren voor ze.

In de 9e minuut scoorde Jim de 1-0 en 3 minuten later mocht Yannick de 2-0 intikken (weer met zijn linkerbeen). Dit gaf wat rust in het team. Er waren nog wel wat kansen, maar die gingen (of konden) er niet in. Ook de tegenstander had wat mogelijkheden, maar steeds lukte het onze verdediging om de bal op tijd weg te tikken of Noah zat er tussen.

In de tweede helft kwamen we toch wel wat conditie te kort. Hierdoor lieten we soms de ballen aan de tegenstander, zonder fanatiek die bal te willen afpakken.
Een kans vlak voor een open doel werd nog over geschoten door de tegenstander. Wat een geluk hadden we daar.

In de 40e minuut scoorde Yannick de 3-0 en was de wedstrijd gespeeld. Het was nu een kwestie van 10 minuten de boel dichthouden. Dat is gelukt.

Het overspelen ging ook deze wedstrijd weer beter. Toch als we dit nog beter gaan doen, zullen we hopelijk meer energie overhouden om de hele wedstrijd vol tegenstand te bieden.

Ook deze wedstrijd heeft weer wat aandachtspunten opgeleverd voor de trainingen.

De 3 punten zijn binnen. Goed gedaan mannen!