27 september 2014 9:45

Scheidsrechter

Elsinghorst, S.

Algemeen wedstrijdbeeld eerste helft:

De eerste helft is een helft waarin beide teams goede kansen krijgen. DOVO C1 laat zicht echter op veel duels en passes aftroeven, waardoor Vriendenschaar het spel meer in handen heeft dan DOVO C1. In de 30e minuut resulteert dit in een 1-0 voor Vriendenschaar. Uit een zondagsschot weet Niels van Laar prachtig de 1-1 binnen te schieten die wel erg belangrijk was voor rust, maar uiteindelijk ook voor de wedstrijd.

Algemeen wedstrijdbeeld tweede helft:

In de tweede helft ligt het spel veel stil en komt DOVO C1 er eigenlijk weinig tot niet aan te pas. Het Vriendenschaar wat de klok slaat en DOVO laat zich op initiatief en gochme aftroeven. Vriendenschaar creëert zeer veel kansen, maar weet niet te scoren. Een doelpunt dat wordt gemaakt door Vriendenschaar wordt nog afgekeurd, omdat de bal uit de Ids zijn handen wordt geschoten. Achteraf kan gezegd worden dat de scheidsrechter lichtelijk in het voordeel van DOVO heeft gefloten. Ook op karakter en geluk heeft DOVO een punt gewonnen vandaag.