We mochten deze wedstrijd aantreden tegen HOOGLAND F3.
We hadden weer de beschikking over Niels van Gendt die na een polsbreuk blessure weer fit is.
We waren gelukkig allemaal op tijd ondanks dat alle parkeerplaatsen al bezet waren op het sportpark.

De wedstrijd

We begonnen de wedstrijd goed en binnen 1 minuut resulteerde dat in een doelpunt van Niels na een assist van Jens 0-1.
Jurre beloonde zijn goede optreden in de 8e minuut ook met een doelpunt, ontstaan uit een afgeslaagde bal van Hoogland 0-2.
We overliepen in die fase de tegenstander, en we maakten in de 11e minuut zelfs de 0-3, een mooi schot van Jens na een voorzet van Geffrey.
Hierna kregen we nog wat kansjes en eindigde de 1e helft in 0-3.

De tweede helft waren we ook een maatje te groot, en konden we ons alleen verwijten dat we de voorsprong niet verder uitgebouwd hadden.
In de 12e minuut van de 2e helft was er van onze kant nog een hele mooie aanval over 3 schijven, helaas ging de bal er niet in.

Aan het einde van de wedstrijd werd Hoogland nog een keer gevaarlijk uit een counter, maar dat leverde gelukkig geen doelpunt op.
Zo bleef het bij een mooie 0-3 overwinning.

Conclusie

We hebben goed gespeeld en weten elkaar steeds beter te vinden.
We bleven deze wedstrijd beter geconcentreerd en konden de voorsprong vasthouden.
We kunnen wel proberen om een volgende keer zo'n wedstrijd score verder uit te bouwen.
Dat is weer van belang als we een sterkere tegenstander krijgen, waarbij je minder kansen zult hebben.
Ga zo door jongens, dan kan er iets moois ontstaan.