0 - 6

DOVO JO11-6

E-pupillen zaterdag, E6, 4e klasse 27

20 september 2014 10:30

Het is de E6 gelukt om ook de eerste competitiewedstrijd te winnen. Na de bekerwedstrijd is dit de tweede overwinning die echt meetelt.

Om 9.30 uur vertrokken we naar Leusden. Een grote vereniging waar toch bijna niemand van de spelers nog was geweest.

Direct na het begin van de wedstrijd bleek dat we het niet zo zwaar zouden krijgen tegen deze ploeg. We stonden goed en speelden goed samen. Hierdoor hadden we al snel een paar mooie kansen. Zij hadden helaas een goede keeper en hierdoor gingen ze er niet in.

Pas na 15 minuten was het Bart die met een fraai afstandschot de verdiende 0-1 binnenkrulde.
Hierna volgden Yannick met een goed uitgespeelde kans en op aangeven van Aron kon hij de 0-2 maken. Het 3e doelpunt was eigenlijk een halve kans, maar Yannick wist hem toch bij de tweede paal binnen te laten draaien.
Vlak voor rust had Jim zich mooi vrijgelopen en op aangeven van Yannick kon hij de 0-4 maken.

Intussen stond de verdediging met wisselend Bart, Amaan, Aron, Daan en Tiemen als een huis. Zij zorgden ervoor dat Noah het niet al te druk had.

Na de rust had de tegenstander zich vergist en speelden zij een poosje met 8 man... Harold had dit als eerste door en de extra man werd direct uit het veld gehaald.
Het was de spelers van de E6 nog niet eens opgevallen, want ondanks de extra tegenstander, bleven ze goed overspelen en ook Noah had geen enkele moeite met de doelpogingen van Rhoda.

De 0-5 ontstond door een goede pass van Rauf richting Yannick, die hem vervolgens binnenschoot.

Rhoda begon intussen te balen van hun eigen spel en reageerde dat soms af in het hard wegzetten van de tegenstander. Dit waren niet alleen schouderduwtjes... Zo werd Yannick halverwege de tweede helft zo'n 6 meter voor het doel door twee man gelanceerd en kwam hierdoor op zijn hoofd terecht. De vrije trap die volgde werd onhoudbaar via de onderkant lat in het doel geschoten door Daan.

Het was van de E6 een goede wedstrijd en verdiend met 0-6 gewonnen.
Vooral het goede samenspel, zal het publiek zich deze keer herinneren.
Als we zo blijven samenspelen en nog meer kansen afronden, wordt het een leuk seizoen.

Het douchen na afloop ging helaas niet, want de kleedkamers zaten op slot en niemand kon ons helpen. Iedereen dus snel naar huis om dan daar maar te douchen.