40'
... (schot)

1e klasse 1

21 september 2019 11:00

Op zaterdag 21 september stond de wedstrijd tegen NEO G1 op het programma. Om 11.00 uur was de aftrap. Deze wedstrijd verliep goed en kon als een wedstrijd worden aangemerkt door sportiviteit en snelheid. Af en toe een stootje meer of minder mocht de pret niet drukken. DOVO was wederom niet compleet en had voor deze wedstrijd 8 spelers op het veld staan. Hier kwam nog bij dat Pascal van den Dries zijn afscheidswedstrijd speelde. Omdat Pascal nu elke zaterdag moet werken en niet meer aan voetballen toe komt. In de 4e minuut scoorde NEO de 0-1 door de bal van afstand op Patrick van Daalen te schieten en deze in de kruising binnen viel. DOVO bleef druk zetten en creeerde kansen die niet werden benut. NEO daartegen weer wel. In de 16e minuut scoorde NEO de 0-2 binnen door Patrick wederom te verrassen met een nogal laag maar mooi in de hoek te plaatsen . DOVO bleef druk zetten wat niet mocht baten. Na de rust kwam DOVO weer op dreef maar tevergeefs. NEO maakte in de 40e minuut de 0-3 doordat de achterhoede van DOVO een speler helemaal vrij liet, en deze het doelpunt voor zijn rekening nam.
In de kleedkamer werd Pascal gehuldigd en werd Pascal bedankt voor zijn geweldige prestaties en inzet voor het G-team van DOVO. Zo werd er afscheid genomen van Pascal. Jammer dat dit een verloren partij was.