... (intikker)

G Voetbal beker 1/2 finales, Groep 1 Groep 1

23 februari 2019 11:15

Afgeschermd

Op 23 februari stond de halvefinale voor de beker op het programma tegen Jonge Kracht G1.
De wedstrijd begon om 11.15 uur. Nadat de spelers waren gearriveerd in de kantine van de club, werd er al gauw over de wedstrijd gesproken. De mannen van DOVO hadden er zichtbaar zin in om deze halve finale binnen te slepen. Toch werd het nog wel een heel serieuze klus om Jonge Kracht te verslaan. Vanaf de aftrap werd er gelijk druk gezet om zo Jonge Kracht niet in het spel te laten komen. De mannen wisten ook, mocht je verslappen in het spel, dat de Huissenaren het spel over zou gaan nemen en het heel moeilijk zou worden. Het spel was al heel gauw onder controle aan de kant van DOVO. Door het spel van DOVO, waar Jonge Kracht geen grip op kon krijgen, lieten de Huissenaren zich graag vallen en probeerden zo te provoceren. Dit lukte echter niet. DOVO werd sterker. In de 15e minuut scoorde Patrick van Daalen de 1-0 door de bal heel beheerst in de hoek te leggen. De wedstrijd ging gewoon door en DOVO zette Jonge Kracht verder onder druk. In de 25e minuut ging Gerard van de Haar mee naar voren met de bal aan de voet en krulde de bal mooi in de linker bovenhoek over de keeper heen en zette DOVO op 2-0. Na rust werd het voetbal even iets slapper tot dat Gerard van de Haar in de 34e minuut de bal op dezelfde manier als in de eerste helft wederom de bal over de keeper krulde en de bal in de linker bovenhoek terecht kwam en zo DOVO op 3-0 zette. Nu was het wel gedaan. Maar DOVO wilden meer. In de 50e minuut scoorde Andries Krijtenburg de 4-0 door de assist van Patrick van Daalen mooi in te tikken. In de 58e minuut scoorde Patrick van Daalen de 5-0 door de assist van Andries Krijtenburg mooi in te tikken. Helaas kwam er in de 59e minuut nog een tegentreffer van Jonge Kracht omdat de spelers van DOVO behoorlijk moe waren en de bal niet zagen die beheerst werd ingetikt. Einduitslag 5-1.
Goed gespeeld mannen!!!

DOVO G1 gaat nu op 1 juni de finale spelen bij sc Klarenbeek tegen Rigtersbleek G1. Hierbij kunnen zij nog supporters gebruiken. Geef je op om te supporteren!