van Galen

Eindelijk mochten we ons dan weer opmaken voor een voetbalwedstrijd.

De wedstrijd begon een beetje aftastend door beide teams.
Er kwamen over en weer wat kansjes.
In de 11e en 15e minuut kregen we iets grote kansen, die gingen er jammer genoeg net niet in.

In de 16e minuut schoot Saestrum de 1-0 binnen.
Echter op slag van rust was het echter Jurre die knap gelijk maakte.

In de 2e minuut van de tweede helft liepen we jammer genoeg tegen een snelle counter van Saestrum aan 2-1.
We kregen later nog een paar kansje en Saestrum zelfs een nog iets grotere kans, die gingen er echter allemaal niet in.

Conclusie: voor een eerste wedstrijd aan onze kant, werd er zeer behoorlijk gevoetbald.
Saestrujm had een aantal zeer balvaste spelers die erg moeilijk te bespelen waren.
Zeker als later Niels weer kan spelen zullen we een geduchte tegenstander worden, voor iedereen.