DOVO 4

Mannen zaterdag, 4, 3e klasse H

6 september 2014 12:30

DOVO 4 is de competitie begonnen met een gigantische afstraffing tegen CJVV 4.
In Amersfoort keek DOVO  al binnen 20 minuten tegen een 3-0 achterstand aan en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld.
Simpel balverlies leidde elke keer een kans in voor CJVV 4, vaak werd dit omgezet in een doelpunt, maar ook vaak genoeg was CJVV 4 slordig of kon DOVO 4 nog net een doelpunt voorkomen.

Na de eerste 45 minuten zocht DOVO 4 uiteindelijk de rust op met een 4-0 achterstand.
DOVO 4 grossierde in het maken van fouten en CJVV 4 strafte dit meestal genadeloos af.

In de tweede helft bleef DOVO 4 de doelpunten weggeven en de organisatie was deze wedstrijd ver te zoeken.
Het is dat CJVV 4 zo nu en dan slecht omging met de geboden ruimte en/of afronding, anders had het zelfs met dubbele cijfers kunnen winnen.

Bij een 7-0 stand maakt Erwin Kuis de 7-1 en dat was tevens de eindstand.

Na een dramatische voorbereiding met drie bekerwedstrijden, waarin nul punten werd behaald en een doelsaldo van 7 voor en 20 tegen, had DOVO 4 wellicht een andere voorstelling van de competitiestart, maar zette het de lijn simpelweg door.

Na deze zeperd moet DOVO 4 het roer toch enigszins gaan omgooien. Een incident is het als je een keer met flinke cijfers verliest, maar als je na vier wedstrijden elke keer de zelfde fouten terug ziet komen, en dit ook zichtbaar is in de (beker)uitslagen dan is het een structureel probleem.

Zaterdag 13 september a.s. speelt DOVO 4 thuis tegen Eemnes 2, dat met 7-2 verloor van Woudenberg 4.
DOVO 4 krijgt dan weer een kans om te laten zien hoe het wel moet, anders wordt het nu al een vervelend seizoen!