Mannen, 1, Groep 2 L40

26 augustus 2014 20:00

Scheidsrechter

Voogsgeerd, P.H.N.

Ook de tweede wedstrijd in de groepsfase van de beker is door DOVO gewonnen. In Langbroek werd de plaatselijke Sport Vereniging met 0-4 verslagen. In een harde eerste helft wist DOVO op slag van rust op voorsprong te komen. In de tweede helft werd de score opgevoerd naar de 0-4 eindstand.

Al na 6 minuten voetballen moest DOVO de eerste noodgedwongen wissel toepassen. Roy Bakkenes moest zich na een harde overtreding al vroeg laten vervangen door David Scholte. Waar SVL het veelal van afstand probeerde bleek het voor DOVO erg lastig om in de wedstrijd te komen.

Vier minuten voor rust moest DOVO al voor de tweede maal wisselen. Dit keer was het aanvoerder Luc Kipmulder die vroegtijdig naar de kant moest. Op slag van rust was het dan eindelijk raak. Vanaf rand zestien schoot Yannick Cornelisz de bal prachtig over de muur achter de Langbroekse doelman. In het tweede bedrijf ging het aan DOVO-zijde een stuk makkelijker.

Tien minuten na rust verdubbelde Cornelisz zijn totaal van de avond nadat hij de doelman simpel omspeelde en de bal in het lege doel schoof. Direct na de 0-2 werd het via Rik van der Eerden 0-3. De spits knikte een voorzet van Leon Toonen prima binnen.

Niet veel later hadden Van der Eerden en Toonen de rollen omgedraaid. Dit keer was de spits de aangever en Toonen het eindstation. Toonen bepaalde met zijn doelpunt de eindstand uiteindelijk op 0-4.