RKHVV 1 (zon)

Mannen, 1, Groep 2 L40

23 augustus 2014 17:00

Keijl, G.

De eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen is door DOVO met 5-0 gewonnen. In eigen huis werd het Huissense RKHVV met 5-0 aan de kant gezet. Na een 2-0 ruststand werd de voorsprong in de tweede helft verder uitgebouwd naar een 5-0 eindstand.

DOVO had vanaf het begin het betere van het spel. Het moest wel tot de 25eminuut wachten wanneer het de beloning kreeg. Vooraf aan het doelpunt ging een prachtige pass van Mike van der Kooij. De verdediger bracht Yannick Cornelisz oog-in-oog met de Huissense doelman. De creatieve middenvelder schoot de bal bekeken in de verre hoek binnen. Vijf minuten voor rust brak Leon Toonen op rechts goed door. Toonen gaf de bal voor op de vrijgelaten Van der Eerden. De spits werkte de bal met een droge knal binnen.

In de 2e helft leek het gas er even af te gaan. Tot het moment dat de 3-0 viel. Roy Bakkenes gaf voor op Leon Toonen die de doelman met een hard schot kansloos liet. Twintig minuten voor tijd was de goalgetter opnieuw succesvol. Een slimme bal van Van den Eerden gaf Toonen een vrije schietkans schuin voor het Huissense doel. Toonen schoot de bal geplaatst en onhoudbaar binnen.

Vlak voor tijd was het Erik van de Putte die ook zijn doelpuntje meepikte. De rappe buitenspeler werd door Cornelisz de diepte ingestuurd. Van de Putte omspeelde de doelman prima en had weinig moeite de bal in het lege doel te schieten. Nadat de klok naar de 90e minuut was gesprongen floot de arbiter direct voor het einde de wedstrijd.