58'
Assist: Tim Versteeg

G-Voetbal Zaterdag (najaar), 2e klasse 1

6 oktober 2018 11:00

Op 6 oktober stond de wedstrijd tegen Jonge Kracht op het programma. De wedstrijd werd bij Jonge Kracht gespeeld. Nadat iedereen bij de bus was aangekomen, kon de bus richting Huissen vertrekken. De wedstrijd begon om 11:00 uur. DOVO kon tegen Jonge Kracht geen vuist maken. In de 5e minuut kreeg Jonge Kracht een corner, die heel goed werd geschoten. Deze bal kwam heel ongemakkelijk tegen het been van Pascal van den Dries aan, en verdween vervolgens in eigen goal.1-0. Het voetbal werd erg rommelig zodat DOVO het spel helemaal kwijt was. Er werd over en weer gespeeld. Jonge Kracht ging met het spel van DOVO mee. Deze wedstrijd werd niet om aan te zien. In de 20e minuut ging Harm-Peter Grootenboer alleen op pad om zo te proberen een doelpunt mee te pakken en maakte uiteindelijk de gelijkmaker. 1-1. Jonge Kracht kwam terug. In de 22e minuut kwam Jonge Kracht tot scoren door de bal goed op de goal te schieten, die niet werd geblokt door DOVO. De 2-1 was dus een feit. Het was nog niet gedaan met de teleurstelling bij DOVO. In de 24e minuut stond de score op 3-1 doordat Jonge Kracht de bal wel heel gemakkelijk in de goal kon werken. Het werd nog erger. In de 26e minuut scoorde Jonge Kracht de 4-1 door de bal weer op de goal te kunnen schieten en dat ook deden. Zo ontstond in de 28e minuut de 5-1. Wederom een schot op goal door Jonge Kracht. Na rust deed DOVO nog wat terug, en probeerde toch nog doelpunten te pakken. In de 47e minuut ging William Grootenboer met de bal naar voren en gaf hem mooi af aan Patrick van Daalen die de bal mooi in de goal werkte. 5-2. Het spel werd iets beter en scoorde Jonge Kracht de 6-2 door in de 58e minuut de bal rustig in de goal bij William van Ingen te tikken. In de 62e minuut zette Harm-Peter Grootenboer de eindstand op het scorebord door de assist van Tim Versteeg netjes in de goal te schieten.6-3.