Sc Westervoort G1

G-Voetbal Zaterdag (najaar), 2e klasse 1

13 oktober 2018 9:45

Afgeschermd

Op 13 oktober stond de wedstrijd tegen Westervoort G1 gepland. De wedstrijd begon met ( omdat het de week van de scheidsrechters is) de scheidsrechter een warm hart toe te dragen. Het werd voor de rooien een trainingswedstrijd. Doordat Westervoort een paar maten te klein is, was het een hele nare wedstrijd van beide kanten. Doelpunten maken ging te gemakkelijk voor DOVO wat niet leuk is om te zien dat de tegenpartij tegen de nederlaag knokt. DOVO begon met overspelen en rustig naar de goal te werken. In de 1e minuut kwam Patrick van Daalen tot scoren door de assist van Daniel van Zoeren in de goal te leggen.1-0. Doordat er lekker gevoetbald werd scoorde William Grootenboer in de 10e minuut de 2-0 door de assist van Patrick van Daalen in de goal te schieten. In de 16e minuut tikte Daniel van Zoeren de 3-0 binnen door de assist van Harm-Peter Grootenboer af te maken. In de 18e minuut ging Harm-Peter Grootenboer alleen oppad en scoorde gemakkelijk de 4-0. Gerard van de Haar scoorde in de 31e minuut de 5-0 door wederom een assist van Daniel van Zoeren in de goal te schieten. In de 32e minuut gaf William Grootenboer een schot op de goal die wel of niet binnen zou gaan. De keeper hielp William een handje en zette zijn club op 6-0 achterstand. De 7-0 hing ook in de lucht. Jeffrey Klomp werd ingebracht en scoorde in de 36e minuut de 7-0 door de assist van Tim Versteeg mooi in de goal te schieten. Ach, het zat er nog niet op voor de Westervoorders. En werd het nog erger. In de 41e minuut ging Harm-Peter Grootenboer wederom op zijn solotoer en maakte de 8-0. Andries Krijtenburg werd ook nog ingebracht en gaf een prachtige assist op Patrick van Daalen de de bal in de 46e minuut mooi inkopte en de 9-0 scoorde. In de 48e minuut gebeurde eigenlijk hetzelfde. DOVO kreeg een corner die werd geschoten door Andries Krijtenburg en wist het hoofd van Patrick wederom te vinden die de 10-0 in de goal legde. Harm-Peter kwam ook weer tot scoren in de 50e minuut door de assist van William van Ingen in de goal te werken en zette de 11-0 neer. DOVO speelde met mannen minder en Westervoort met mannen meer. Dit mocht ook niet baten voor Westervoort. DOVO scoorde in de 51e minuut de 12-0 die gemaakt werd door Bas Hoogewoonink die de assist van Tim Versteeg lekker binnen schoot. Gerard van de Haar kwam nog een keer aan bod door de assist van Harm-Peter Grootenboer in de 54e minuut goed af te maken en de score op 13-0 zette. Gerard van de Haar gaf een mooie assist op Harm-Peter Grootenboer die de eindstand in de 55e minuut op 14-0 zette.
Goed getraind mannen! Maandag gaan we verder.