60'

G-Voetbal Zaterdag (najaar), 2e klasse 1

27 oktober 2018 10:30

Afgeschermd

Op 27 oktober stond de wedstrijd tegen Doetinchem G1G gepland. Om 10.30 kon de wedstrijd van start gaan. DOVO begon goed aan de wedstrijd en speelden goed. In de 8e minuut kwam Harm-Peter Grootenboer tot scoren en zo de stand op 1-0 brengen. Doordat Doetinchem matig aan de wedstrijd begon, ging DOVO meer en meer met hun spel mee. In de 17e minuut kwam Patrick van Daalen tot scoren door de assist van Harm-Peter Grootenboer mooi in de goal te werken. 2-0. Het werd nog erger. In de 20e minuut kwam Daniel van Zoeren tot scoren door de mooie steekpass van Patrick van Daalen in de goal te schieten.3-0. Er werd nogal nonchelant gevoetbalt met de gedachten dat wij deze club wel aan konden. Door op zo'n manier te voetballen bestaat de kans dat je ook wel tegentreffers kan krijgen. In de 25e minuut kwam er een schot op de goal van Pascal van den Dries die Pascal voor het nakijken had. Deze belandde achter Pascal in de goal en de 3-1 stond op het scorebord. In de 28e minuut scoorde Harm-Peter Grootenboer de 4-1 door de bal vanuit de lucht in de goal te schieten. In de 36e minuut scoorde Patrick van Daalen de 5-1 door de assist van Daniel van Zoeren weer keurig af te maken. In de 40e minuut scoorde Doetinchem de 5-2 door de bal goed in te schieten. Tien minuten later scoorde Doetinchem de 5-3 doordat DOVO de gasten lieten voetballen en de bal niet aanpakte. In de 52e minuut scoorde Patrick van Daalen de 6-3 door de assist van Andries Krijtenburg mooi in de goal te koppen. Het was nog niet gedaan. In de 58e minuut werd de 7-3 geboren die door Gerard van de Haar door een loei hard schot in de goal te schieten. Patrick van Daalen mocht in de 60e minuut nog een doelpunt maken door de corner die werd genomen door Andries Krijtenburg weer met zijn hoofd in de goal te werken.