G-Voetbal Zaterdag (najaar), 2e klasse 1

24 november 2018 10:30

Afgeschermd

Op zaterdag 24 november stond de wedstrijd gepland tegen Ede/ Victoria.
Om 10.30 zou de wedstrijd kunnen beginnen, maar doordat er wedstrijden op het hoofdveld bezig waren en ook wat uitliepen, kon de wedstrijd vijf minuten later dan gepland beginnen. De mannen van DOVO hadden zin in deze wedstrijd. Toen de wedstrijd begon, kreeg DOVO gelijk een geweldige kans die jammer genoeg niet werd benut. Tim Versteeg had een mooie omhaal bij de goal van Ede/ Victoria, die net over ging. Hierna werd al gauw duidelijk waar Ede/ Victoria voor kwam. Hier werd weinig gevoetbald. Zij waren erg aanwezig met het maken van overtredingen. Doordat er overtredingen werden gemaakt, en geprobeert werd de mannen van DOVO uit te schakelen, kon DOVO er moeilijk doorheen komen. Er werden kansen gecreeerd die niet werden benut. In de 26e minuut kwam Gerard van de Haar tot scoren door de goed op de goal te schieten, waar de keeper net niet bij kon. 1-0. De wedstrijd ging kwakkelend door van de kant van Ede/ Victoria. DOVO kreeg vleugels. Toch werden er nog steeds overtredingen gemaakt. In de 40e minuut kwam DOVO wederom tot scoren doordat Harm-Peter Grootenboer de assist van Tim Versteeg mooi in de goal kopte en de stand op 2-0 zette. Dit werd uiteindelijk ook de eind uitslag.