TEC G1

G-Voetbal Zaterdag (najaar), 2e klasse 1

1 december 2018 10:00

Afgeschermd

Zaterdag stond de wedstrijd tegen Tec G1 uit Tiel gepland op het Panhuis. Om 10 uur kon de wedstrijd van start gaan. Altijd lastig tegen Tec maar wel sportief. De twee ploegen zijn goed aan elkaar gewaagd en daarom is het een spannende pot voetbal en leuk om naar te kijken. DOVO G1 weet het altijd te verzinnen om bij Tec in Tiel van deze ploeg te verliezen en thuis in het Veen van deze club te winnen. De wedstrijd verliep sportief. In de 13e minuut kwam Harm-Peter Grootenboer tot scoren door de bal die van de paal af stote via de keeper in de goal te werken.
1-0. De wedstrijd was gelijkwaardig en kon nog alle kanten op. In de tweede helft werd DOVO sterker maar kwam nog niet aan scoren toe. Wel waren er kansen voor de mannen. In de 54e minuut was het toch Gerard van de Haar die de 2-0 aantekende. Gerard zag in de verdediging van Tec een gat ontstaan en besloot zelf een keer uit te halen waar dit doelpunt uit ontstond. Keurig in de verrehoek geschoten waar de keeper niet bij kon. Dit werd ook de einduitslag.