Assist: Tim Versteeg

G-Voetbal Zaterdag (najaar), 2e klasse 1

11 mei 2019 11:30

Afgeschermd

Op 11 mei stond de wedstrijd gepland tegen Eendracht G1 uit Arnhem. In de kleedkamer nog de laatste instructies voordat we het veld betraden. DOVO kreeg als eerste de aftrap. Algauw zag ik aan de kant dat er iets niet klopte. Er speelden spelers mee vanuit hun kant die niet in de G  categorie thuis hoorden. Het spel ging van hun kant uit wel heel gemakkelijk.( En dat terwijl zij in Veenendaal een verlies leden met 9-0.) Ze dolden met de spelers van DOVO, wat in mijn ogen helemaal niet goed zat. In de 10e minuut kregen zij een corner die werd benut.1-0. In de rust nog even met de boys gesproken. Daarna weer het spel hervatten. In de 36e minuut zette Harm-Peter Grootenboer de groep op een gelijk spel na een mooie assist van Gerard van de Haar goed in te schieten. 1-1. In de 39e minuut kwamen zij weer op voorsprong door William van Ingen te verrassen met een kopbal. 2-1. In de 58e minuut scoorde Andries Krijtenburg door de assist van Tim Versteeg mooi in de goal te tikken en de eindstand neer zette. 2-2.