DOVO G1

G-Voetbal Zaterdag (najaar), 2e klasse 1

9 maart 2019 12:30

E.V. (Eric) van Leijenhorst

Op 9 maart stond de wedstrijd tegen Doetinchem G1 op het programma. Doetinchem begon goed aan de wedstrijd. Naar mate de tijd vorderde nam dat toch wel af. DOVO begon gelijk met druk zetten en zette Doetinchem min of meer buitenspel. Er kwamen kansen voor de rooien die niet werden benut. Zo af en toe kwam er een schot vanuit de Doetinchemmers op de goal van William van Ingen. Deze werden gemakkelijk gepakt. En schoten die mooi werden geweerd van de goal. In de 23e minuut gaf Harm-Peter Grootenboer de bal aan Lorenze Klomp die de bal mooi binnen legde en de 0-1 werd aangetekend. Nu was het ijs gebroken en volgden er meer doelpunten. Een minuut later scoorde Patrick van Daalen de 0-2 door de bal keurig in de goal te schieten. In de zelfde minuut was het wederom Lorenzo Klomp die de assist van Harm-Peter Grootenboer mooi in de goal werkte en de 0-3 aantekende. Doetinchem had weinig zin meer om te voetballen. In de 25e minuut werd de 0-4 op het bord gezet door Harm-Peter Grootenboer die de assist van Lorenzo Klomp goed binnen schoot. Na de rust kreeg DOVO een corner die werd genomen door Lorenzo Klomp die het hoofd van Patrick van Daalen wist te vinden, zodat Patrick de bal mooi binnen kopte en de 0-5 aantekende. Zo was de wedstrijd helemaal aan de kant van DOVO die geen kansen meer wisten te benutten. In de 58e minuut wist William Grootenboer nog een doelpuntje mee te pakken door een super mooi schot ( Lasse Schone ) op de goal te geven, die via de paal weer de goal in ging en zo de eindstand van 0-6 op het scorenbord zette.