Hatert G1

G-Voetbal Zaterdag (najaar), 2e klasse 1

16 maart 2019 10:00

Afgeschermd

Op 16 maart stond de wedstrijd gepland in Veenendaal tegen Hatert G1. Doordat het zo regende was een ieder van het team er van overtuigd dat de wedstrijd zou worden afgelast. Niets is minder waar. Om 10.00 uur kon de wedstrijd gewoon van start gaan. Na het eeste fluitsignaal van de scheidsrechter was het meteen raak voor de rooien. In de 10e seconde van de wedstrijd kwam Harm-Peter Grootenboer tot scoren door de bal simpel in de goal te tikken en de 1-0 aantekende. De rooien wisten dat er meer te halen viel. DOVO bleef gewoon rustig de bal rond tikken en speelden zo nu en dan de tegenstander uit. In de 13e minuut kwam Lorenzo Klomp tot scoren door de bal mooi in de goal te schieten en zo de 2-0 op het scorenbord zetten. Het werd een beladen wedstrijd met veel schopwerk vanuit de tegenstander, omdat zij geen voet aan de grond konden krijgen bij de rooien en zo werden gefrustreerd. In de 15e minuut schoot de keeper van de tegenstander de bal in de voeten van onze eigen Tim Versteeg, die de bal gelijk terug gaf op de goal en deze binnen schoot. 3-0. Nu leek het een worstelpartij te worden vanuit de tegenstander. De wedstrijd werd zo nu en dan even stilgelegd voor blessure behandelingen aan de kant van DOVO. In de 18e minuut gaf Gerard van de Haar de bal mooi op Harm-Peter Grootenboer die de bal beheerst kon intikken en dat ook deed. 4-0. Na de rust in de 32e minuut nam Tim Versteeg de bal mee naar voren en gaf deze mooi op het hoofd van Patrick van Daalen die de bal geweldig in de hoek kopte en zo de 5-0 aantekende. Het was nog niet gedaan met de wedstrijd. In de 47e minuut nam Andries Krijtenburg de bal mee aan de voet en schoot deze langs de tegenstander op de goal alwaar de keeper niet bij kon en zo de 6-0 op zijn naam zette. In de 49e minuut maakte Tim Versteeg nog een mooi doelpunt door de assist van Andries Krijtenburg mooi in de goal te schieten en de 7-0 aantekende. In de 50e minuut kreeg DOVO een corner die mooi werd ingeschoten door Harm-Peter Grootenboer richting Patrick van Daalen die de bal mooi in de goal kopte.8-0. De wedstrijd leek gespeeld. Hatert werd moe en lukte er eigenlijk niets meer aan de kant van Hatert. In de 51e minuut werd er een afstandschot op de goal van William van Ingen gelost, die wel heel fraai binnen viel en dus toch nog een tegendoelpunt moest incasseren. 8-1. In de 52e minuut scoorde Harm-Peter Grootenboer een mooi doelpunt door de assist van Andries Krijtenburg fraai af te maken. 9-1. In de 56e minuut gaf Harm-Peter Grootenboer een assist op Patrick van Daalen die de bal keurig afmaakte en de eindstand van 10-1 op het scorenbord zette.
Wederom een mooie pot voetbal laten zien mannen!!