Assist: Tim Versteeg

G-Voetbal Zaterdag (najaar), 2e klasse 1

23 maart 2019 13:15

Afgeschermd

Op 23 maart stond de wedstrijd tegen Union G1 op het programma. De wedstrijd begon om 13.15 uur. Nadat de spelersbus was gearriveerd, was het nog even tijd voor een stukje ontspanning in de kantine. Nu was het tijd om te gaan omkleden en richting het veld te gaan. Nog even de instructies doorgenomen en spelen maar. Na de aftrap werd er al gauw druk gezet op de spelers van DOVO die niet goed in de wedstrijd kwamen. Zo werden er bij de rooien alwel kansen gecreeerd die niet werden benut. Union creeerden ook kansen die niet werden benut. In de 10e minuut schoot Gerard van de Haar de bal richting Lorenzo Klomp, die de bal niet raakte, maar wel de bal in het doel zag verdwijnen en de 0-1 op het scorenbord zag verschijnen. In de 11e minuut  was het wel Lorenzo Klomp die de assist van Patrick van Daalen heel goed binnen schoot en de 0-2 aantekende. Eindelijk stonden de rooien voor. In de 13e minuut kreeg Union een corner en schoot de bal goed voor de goal. De bal werd niet weggewerkt door de mannen van DOVO, waardoor Union wel heel gemakkelijk de bal in de goal van William van Ingen kon tikken en de 1-2
aantekende. De wedstrijd ging nog even door. In de 25e minuut scoorde Harm-Peter Grootenboer de 1-3 door de bal heel nauwkeurig in te schieten. Na de rust ging DOVO nog even door met de wedstrijd. In de 35e minuut kwam Patrick van Daalen tot scoren door de assist van Gerard van de Haar mooi in te koppen en de stand op 1-4 zette. In de 40e minuut was het wederom Patrick van Daalen die de assist van Harm-Peter Grootenboer mooi afmaakte en de 1-5 aantekende. DOVO was sterker. Tim Versteeg nam de bal vanaf het middenveld mee naar voren en schoot deze mooi naar Harm-Peter Grootenboer die de bal netjes intikte en de eindstand op het scorenbord zette.