Jonge Kracht G2

G-Voetbal Zaterdag (najaar), 2e klasse 1

6 april 2019 9:45

Afgeschermd

De wedstrijd tegen Jonge Kracht G2 stond gepland. Na het betreden van het veld zagen wij al dat zij in het rood zullen spelen. Hier is op voorhand al rekening mee gehouden door de hesjes al mee het veld op te nemen. ( Om zo escalaties te voorkomen ) Om 9.45 uur kon de wedstrijd van start gaan. Dit ging gemoederlijk. Al na de 5e minuut scoorde Lorenzo Klomp de 1-0 door de assist van William Grootenboer mooi binnen te schieten. DOVO was lekker aan het voetballen op de nodige opstootjes na. In de 8e minuut scoorde Harm-Peter de 2-0 door solo oppad te gaan en de bal lekker in de goal schoot. Jonge Kracht begon harder te protesteren tegen de rooien en de scheidsrechter. DOVO had hier weinig tijd voor. DOVO begon tegen zichzelf te voetballen. In de 10e minuut kwam Patrick van Daalen tot scoren door de bal keurig binnen te leggen en de 3-0  aantekende. Jonge Kracht begon harder te spelen omdat zij niet konden winnen, en niet waren opgewassen tegen DOVO. Jonge Kracht werd harder en schopten de spelers van DOVO onderuit waar geen bal aanwezig was. De scheidsrechter greep herhaaldelijk in. Hier waren de Huissenaren niet blij mee. zij scholden op de scheidsrechter. Maakten hem uit voor thuisfluiter. In de 14e minuut was het weer raak. De bal die Lorenzo Klomp van Patrick van Daalen ontving, belandde in de goal van Jonge Kracht. De 4-0 stond op het scorenbord. Lorenzo had de dag van zijn leven en genoot zienderogen van deze wedstrijd. In de 21e minuut was het wederom Lorenzo Klomp die de bal van Harm-Peter Grootenboer goed binnen schoot.en de 5-0 aantekende. In de 28e minuut was er een duel tussen een Jonge Krachtspeler en Patrick van Daalen waarbij Patrick van Daalen werd geraakt door een tackel en hierdoor ook aan de kant werd gestuurd voor praten tegen de scheidsrechter? In de zelfde 28e minuut kwam William Grootenboer tot scoren door de bal lekker binnen te knallen en de 6-0 aantekende. Na de rust scoorde Patrick van Daalen de assist van Tim Versteeg door de bal in de 36e minuut goed in de goal te leggen en de 7-0 aantekende. In de 42e minuut lette William van Ingen niet goed op, omdat William heel weinig te doen heeft gehad en er een lange bal van achteruit naar voren werd getrapt en deze wel heel gemakkelijk ingetikt kon worden en de 7-1 werd aangetekend. DOVO liet het er nog niet bij zitten en de wedstrijd werd grimmiger. In de 52e minuut scoorde Patrick van Daalen de assist van Andries Krijtenburg de 8-1. Dit werd tevens de einduitslag.
Iedereen was blij dat de wedstrijd werd afgefloten, dit om verdere escslaties te voorkomen.