60'

G-Voetbal Zaterdag (najaar), 2e klasse 1

13 april 2019 11:15

Afgeschermd

Op 13 april jl stond de wedstrijd tegen Ede/Victoria op het program. Na aankomst was de sfeer al gemoederlijk op Sportpark Hoekelumse eng. De wedstrijd kon gewoon optijd beginnen. De mannen hadden er zichtbaar zin in om deze wedstrijd te spelen. Met in de eerste helft de wind tegen te hebben, werd er gewoon gevoetbalt. De bal ging van de ene naar de andere kant. In de 14e minuut was daar een kans voor Andries Krijtenburg die de bal op de paal schoot en deze in de voeten van Harm-Peter Grootenboer legde en Harm-Peter Grootenboer de bal goed binnen schoot. 0-1. Een minuutje later kwam Ede tot scoren door de bal achter Pascal van den Dries te leggen. 1-1. De wedstrijd ging mooi gelijk op, zonder resultaten. In de 21e minuut kreeg DOVO een corner die goed werd ingeschoten, maar niet door DOVO werd benut, maar wel door de tegenstander. Waardoor de bal achter hun eigen keeper belandde. 1-2. De wedstrijd verliep goed. Hier en daar wat overtredingen wat gelukkig niet ernstig was. Na rust hadden wij de wind mee. Dit resulteerde dat de rooien, Ede /Vic op eigen veld terug drong en in de 42e minuut William Grootenboer tot scoren kwam, door de bal lekker in te schieten. 1-3. In de 44e minuut kwam Andries Krijtenburg weer in aktie en schoot de bal wederom op de paal in de voeten van Patrick van Daalen, die de bal keurig kon inschieten en de 1-4 aantekende. Het voetbal ging weer van de ene kant naar de andere kant. In de 60e minuut scoorde Lorenzo Klomp 1-5. Dit was tevens de einduitslag. Mooie wedstrijd, maar wel zonder assists.