62'

G-Voetbal Zaterdag (najaar), 2e klasse 1

22 september 2018 13:00

Afgeschermd

De wedstrijd tegen Tec uit Tiel stond vandaag op het programma. De bus vertrok om 11.45 uur richting Tiel, waar om 13.00 uur de wedstrijd van start kon gaan. De wedstrijd begon matig en naar mate de wedstrijd vorderde werd er gevoetbalt. In de eerste helft had DOVO de wind mee, waar zij profijt van konden hebben. Hier werd geen gebruik van gemaakt. Tec begon ook stroef aan de wedstrijd. In de 8e minuut scoorde Tec een geweldig doelpunt, door de bal door een mooi schot op de goal te schieten waar Fokko Prins er eigenlijk niet meer bij kon. 1-0. DOVO bleef voetballen en ook op momenten toen Tec op elkaar aan het mopperen waren. Hier moest DOVO meer uit kunnen halen qua voetbal wat niet werd gecreeerd. Bij DOVO werden zij verrast doordat William van Ingen zijn debuut als speler hervatte na het ernstige ongeluk wat hem is overkomen. Zo werd de keeper gewisseld voor William en dat Fokko even kon voetballen. Later werd William weer gewiseld voor Fokko, zodat William even kon voetballen. In de 54e minuut scoorde William van Ingen de 1-1 doordat de assist van William Grootenboer geweldig werd afgemaakt door de andere William. De bal ging van binnenkant paal naar de andere kant paal en zo de goal binnen. Goed gespeeld mannen. De scheidsrechter liet een paar minuten doorspelen, omdat er een blessure behandeling had plaatsgevonden. In de laatste 2 seconden van de wedstrijd kreeg Tec een geweldige kans die werd benut. Door de bal een harde poeier te geven en de wind mee had, belandde de bal achter de keeper van DOVO en zette de eindstand op 2-1.