9 - 0

Eendracht Arnhem G1

G-Voetbal Zaterdag (najaar), 2e klasse 1

29 september 2018 10:00

Op 29 september stond de wedstrijd tegen Eendracht uit Arnhem op het programma. De wedstrijd kon om 10.00 uur zijn aanvang nemen. DOVO begon niet goed aan de wedstrijd. Eerst even aftasten hoe dit team speelt. Zo werd er niet of nauwelijks overgespeeld en werd er tegen zich zelf gevoetbald. In de 8e minuut kwam Harm-Peter Grootenboer achter zijn tegenspeler vandaan en liep zelf op de goal af. Door de bal met een goed schot op goal te bezorgen, viel deze achter de keeper en stond de 1-0 genoteerd. Na dit doelpunt werd er wel gevoetbald. Zo zagen de rooien kansen die ze allemaal wilden benutten. Er werd lekker overgespeeld en Eendracht zag de ene naar de andere kans aan de kant van DOVO verschijnen. In de 17e minuut scoorde Patrick van Daalen de 2-0 door de assist van Tim Versteeg goed in de goal te schuiven. Eendracht kon geen vuist tegen DOVO maken. DOVO begon nu beter te spelen en er werd goed samen gespeeld. In de 23e minuut kwam Pascal van den Dries tot scoren, door zelf met de bal naar voren te lopen en de bal keurig in de korte hoek binnen schoot. 3-0. Pascal was hier erg blij mee omdat Pascal met zijn vader voor de wedstrijd een weddenschap had, dat zijn vader zijn snor zou verwijderen mocht Pascal een doelpunt scoren. Bij deze heeft Pascal die ook gewonnen en zien de mannen de begeleider maandag aanstaande zonder snor. Een minuutje later scoorde Daniel van Zoeren de 4-0 door de assist van William Grootenboer goed binnen te schieten. Eendracht probeerde nog wel iets te voetballen, maar dit mocht niet baten. In de 29e minuut werd het al 5-0 door Patrick van Daalen die de assist van Harm-Peter Grootenboer keurig afmaakte. Na de rust kwam Eendracht helemaal niet meer aan voetballen toe. Dovo werd sterker, of raakte Eendracht wat vermoeid. In de 35e minuut werd het 6-0 door dat Harm-Peter Grootenboer de assist van Daniel van Zoeren goed afmaakte door de bal geweldig in de goal te schieten. Een minuutje later was het wederom Harm-Peter Grootenboer die de stand op 7-0 zette. Door de bal zelf mee te nemen en al voetballend, zonder maar een strobreedte in de weg gelegd te worden, kon Harm-Peter de bal keurig afmaken. Jeffrey Klomp kwam ook nog aan bod om te voetballen. In de 39e minuut kreeg DOVO een corner die werd geschoten door Tim Versteeg.. Deze bal kwam bij Jeffrey Klomp terecht, die de bal mooi binnen kopte.8-0. Zo werden er een paar wissels doorgevoerd en werd er weinig meer gevoetbald. In de 58e minuut kwam Daniel van Zoeren nog een keer tot scoren door een assist van William Grootenboer in de goal te leggen en de eindstand op 9-0 zette.